Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

19/11/15 - נפח עליון

חרא אימון, הייתי עייף, שכחתי גם לקחת קפאין וזה ממש השפיע (אולי לא רק).

בנץ' - 119.5X2X5, 109.5X6,5 יש לי קצת כאב בחלק הקדמי של כתף שמאל, לא יודע בדיוק להסביר את זה, זה לא שריר, כאב פנימי כזה (הכוונה לא כואב כשאני נוגע), יש כאב קצת כשאני מחזיר את המוט אחרי הבנץ', ובדדליפט אם אני דופק את המוט ברצפה בהחזרה. זה כאב שהיה לי כמה פעמים, כל פעם היה עובר, וכל פעם אם אני לא טועה זה היה מעומס יתר, פעם זה היה בשלבי סיום של SS ונראה לי מתישהו בטקסס זה היה גם. בגלל זה גם הורדתי עכשיו משקל אחרי 2 סטים ואז בכלל הפסקתי (זה לא היה כאב שמנע ממני להמשיך).
צ'ין אפס - 8,4 לא מצאתי את החגורה של המשקל אז עשיתי ככה.

כאן החלטתי שאין לי כוח ואני רוצה הביתה.
אני חושב שאצטרך לשנות מתכונת אימונים, 4 אימונים בשבוע עם התקדמות שבועית (שגם ככה לא תמיד קורית, רק בדדליפט) זה קצת יותר מדי בשילוב עם 5-6 שעות שינה ביום ו 9-10 שעות על הרגליים. אם זה היה 3 אימונים זה יותר פשוט, כי בראשון ושלישי אני עוד לא כזה גמור ואת האימון השלישי אפשר לעשות בשישי בצהריים, או לעשות שבת-שני-רביעי או משהו.
קיצר אחשוב על זה בינתיים, וכמובן זרקו רעיונות אם יש. הרעיונות שלי זה טקסס רגילה 3 ימים בשבוע (אפשר לעשות את אימון הנפח באמצע השבוע התאוששות ביום חמישי או שישי כשאני עייף ולא בא לי להרים כבד ועצימות ביום ראשון או שני כשאני יותר רענן מהסופ"ש) או וריאציה של 5/3/1 ל 3 ימים בשבוע.

קרא את שאר עדכון הלוג...

תצר את האחיזה ותכניס מרפקים
לגביי הכתף ותשען קצת קרח על המקום .
ולגביי האימונים לדעתי טקסס קלאסי .רק עם ריסטים

תרגיש טוב יבגני. 😃
לפי דעתי תעבור ל3 פעמים בשבוע, התחלת לעבוד וזה לא פשוט.

תרגיש טוב יבגני. 😃
תודה, מאמין שזה לא משהו שקצת מנוחה לא תפתור 😃
לפי דעתי תעבור ל3 פעמים בשבוע, התחלת לעבוד וזה לא פשוט.
כן סעמק, לעבור מסדר יום שאני קובע לעצמי, מתי לישון מתי ללמוד מתי לאכול מתי להתאמן פתאום יש סדר יום שנקבע בשבילי...

קשה להיות מבוגר. 😭😭
כן חח, הייתה לי תקופה לפני הלימודים שהייתי עובד יותר שעות, וגם הייתי עושה שבוע יום שבוע לילה 12 שעות, אבל לא הייתי מתאמן אז לא היה את הבעיה הזאת 😃
כרגע גם אני שורף מלא זמן על הנסיעות בגלל זה היום שלי הוא יותר ארוך ממה שצריך, אם הייתי גם קרוב הייתי חוסך איזה שעה-שעה וחצי כל יום

מחפש עכשיו אוטו משלי בשביל לא להיות תלוי באף אחד בכלל 😃

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

20/11/15 - נפח תחתון

סקוואט - 130X5X5 כמו שאמרתי, ריסט לנפח סקוואט, נראה איך העצימות תיראה.
דדליפט - 160X3, 180X1 זה סתם היה לא קשור, פשוט פתאום היה לי חשק בלתי מוסבר לדדלפט 😃 זה היה עם הנעלי פאוורליפט.
קונדישנינג - צמיג-פטיש

יש לי מחשבה אולי להתחיל את התכנית של קנדיטו, לא ה6 שבועות, אלא LINEAR TRAINING, לעשות את ה STRENGTH/CONTROL TEMPLATE. זה גם 4 אימונים בשבוע (עליון-תחתון) אבל יש שם שני אימונים כבדים ושני אימונים יותר קלים כשושים פאוז סקוואט, פאוז דדליפט וכו'. נראה לי יהיה לא רע לעשות בתחילת שבוע את האימונים הכבדים ובסוף שבוע את הקלים. נראה, בינתיים זה רעיון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני רוצה לעשות את התוכנית הזאת בחיטוב ואני אחרי SS, אתה בטוח שהיא מתאימה בשבילך? (הכוונה ברמה שלך בתור מתאמן, ההתקדמות וכו)

אני רוצה לעשות את התוכנית הזאת בחיטוב ואני אחרי SS, אתה בטוח שהיא מתאימה בשבילך? (הכוונה ברמה שלך בתור מתאמן, ההתקדמות וכו)
יש בה התקדמות שבועית, כמו בטקסס, נראה לי שאפשר להתקדם בה אם בטקסס אני עדיין יכול להתקדם (שזו עכשיו שאלה בפני עצמה עם השגרה החדשה)

תנסה ותספר איך היה 😃
שבוע הבא אני עדיין אמשיך עם המתכונת הנוכחית, רוצה למשוך 230 😃 וגם אתן עוד שבוע לאימונים, נראה, פשוט לא ממש בא לי לשנות תכנית (שוב). אחרי זה נראה, בינתיים אני חושב אם אני אעבור למתכונת אחרת אז או קנדיטו או טקסס קלאסי של 3 אימונים בשבוע, או משהו אחר שאחשוב עליו במשך השבוע.
נראה לי אם אני אמשיך להתאמן עם הצמיג והפטיש בסוף יהיו לי אמות מטורפות כמו ל @berdan 😃
אגב מה שאני חושב זה אם אני אעשה את התכנית בסוף אז לעשות סטים של 5 במקום 6 כמו שרשום.

שבוע הבא אני עדיין אמשיך עם המתכונת הנוכחית, רוצה למשוך 230 😃 וגם אתן עוד שבוע לאימונים, נראה, פשוט לא ממש בא לי לשנות תכנית (שוב). אחרי זה נראה, בינתיים אני חושב אם אני אעבור למתכונת אחרת אז או קנדיטו או טקסס קלאסי של 3 אימונים בשבוע, או משהו אחר שאחשוב עליו במשך השבוע.
נראה לי אם אני אמשיך להתאמן עם הצמיג והפטיש בסוף יהיו לי אמות מטורפות כמו ל @berdan 😃

אגב מה שאני חושב זה אם אני אעשה את התכנית בסוף אז לעשות סטים של 5 במקום 6 כמו שרשום.
תעשה 6 וזהו
לדעתי צריך לעשות כמו בתוכנית

תעשה 6 וזהו
לדעתי צריך לעשות כמו בתוכנית
יש משהו בזה... אבל לא יודע, סטים של 6 נראה כמו יותר מדי... אבל כן, אולי באמת עדיף לעשות כמו שכתוב בשביל לא לחשוב אחרי זה אם התכנית לא עבדה בגלל התכנית או בגלל ששיניתי דברים

יש משהו בזה... אבל לא יודע, סטים של 6 נראה כמו יותר מדי... אבל כן, אולי באמת עדיף לעשות כמו שכתוב בשביל לא לחשוב אחרי זה אם התכנית לא עבדה בגלל התכנית או בגלל ששיניתי דברים
סטים?.. זה לא חזרות?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית