Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אגב, לא ממש קשור לכאן אבל חשבתי שאני אספים משהו שמצאתי בלפטופ שלי:

17jan_log.jpg

כשל עם 100 ק"ג דדליפט, כשל עם 75 ק"ג בנץ' 😃

התחלתי SS כשנרשמתי לפורום, אז כנראה 2011.

לא כזה מזמן כשחושבים על זה 😃
איך זה שלא התחזקת בכלל ב 5 שנים?
נראה לי אתה צריך לשנות תכנית ולנוח פחות בחדר כושר 😉

אגב, לא ממש קשור לכאן אבל חשבתי שאני אספים משהו שמצאתי בלפטופ שלי:

צפה בקובץ המצורף 31322

כשל עם 100 ק"ג דדליפט, כשל עם 75 ק"ג בנץ' 😃
ואו, איזה משקלים מפחידים.
ממתי התקדמנו ממוט ריק? אתה לא מפחד לקפוץ כולכך הרבה משקלים? שמעתי שזה גם פוגם בגדילה...

ואו, איזה משקלים מפחידים.
ממתי התקדמנו ממוט ריק? אתה לא מפחד לקפוץ כולכך הרבה משקלים? שמעתי שזה גם פוגם בגדילה...

לקח לי זמן להגיע למשקלים המטורפים האלו, שלא תחשוב שזה היה קל 😃

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

22/11/15 - עצימות עליון

בנץ' - 136X1 רציתי 2 אבל אחרי חזרה אחת הרגשתי שאין מצב שיש לי את השניה. גם לא נכנסתי לזה כמו שצריך כי הספוטר שמצאתי היה לחוץ להתחיל את הסט הבא שלו אז לא נכנסתי לרייג' כמו שרציתי וגם כשהוא עזר להוציא את המוט הייתי צריך להגיד לו להעיף את הידיים (למרות שאמרתי לו לפני הסט שהוא מוציא את המוט ומוריד ידיים עד שאני אומר לו "קח", אם אצטרך) שזה קצת הוציא מהריכוז גם. אבל בתכלס זה תירוצים כנראה כי החימום עם 120 הרגיש כבד יותר ממה שאמור להרגיש. גיליתי גם שאני לא מתאמן נכון, הכוונה לקשת בגב, זה מסוכן כי זה משקל כבד ויכול להרוס את הגב. אימון הבא לוחץ עם רגליים באוויר, לא משחקים עם הגב.
פרס - 81.5X2X5F, 79X3X4 גם כאן הייתי חלש יותר מבדרך כלל.
צ'ין אפס - 20X3, 0X6 משקל גוף 111.2

צמיג-פטיש - 8 אינטרוולים של 0:40 - 1:00 (דקה מנוחה)

קרא את שאר עדכון הלוג...

במקומך הייתי מבקש מהמאמן לשמור במקום לבקש מאנשים שממהרים לסט.
חחח קשת 😃 😃 😃

היום ביקשתי מהמאמן והוא גם מיהר כי הוא עשה תוכנית בדיוק... כולם ממהרים, כוס אמק אמרתי לבן אדם בוא תלמד גם איך לשמור לא רק לעשות כתפיים במכונה

במקומך הייתי מבקש מהמאמן לשמור במקום לבקש מאנשים שממהרים לסט.
המאמן היה עסוק בלהראות משהו למישהו. וגם לא אהבתי כשהוא שמר עליי ב 140 אז, כי הוא תמיד עם ידיים על המוט כל החזרה (כן אפשר היה להגיד לו לא לעשות את זה, פעם הבאה אולי זה מה שאעשה).
היום ביקשתי מהמאמן והוא גם מיהר כי הוא עשה תוכנית בדיוק... כולם ממהרים, כוס אמק אמרתי לבן אדם בוא תלמד גם איך לשמור לא רק לעשות כתפיים במכונה
איזה מהם?

מאמן שמתאמן בזמן שהוא מאמן? מה זה הבולשיט הזה?
המאמן היה עסוק בלהראות משהו למישהו. וגם לא אהבתי כשהוא שמר עליי ב 140 אז, כי הוא תמיד עם ידיים על המוט כל החזרה (כן אפשר היה להגיד לו לא לעשות את זה, פעם הבאה אולי זה מה שאעשה).
הוא לא מקשיב כשאתה אומר לו "אל תגע במוט אלה אם אני הולך למות"?

מאמן שמתאמן בזמן שהוא מאמן? מה זה הבולשיט הזה?
נראה לי הוא מתכוון שהמאמן עשה תכנית למישהו אחר.
הוא לא מקשיב כשאתה אומר לו "אל תגע במוט אלה אם אני הולך למות"?
הוא שמר עליי פעם אחת רק, לא אמרתי לו אז במילים האלה, צריך לנסות לנסח את זה ככה באמת.
זה בעיה לפעמים להסביר דברים כשאנשים מתאמנים בגישה אחרת, למשל עושים סקוואט עד לחצי עומק ומחשיבים את זה ל RM1, או בנץ' לסינגל כשרואים בבירור שהספוטר עוזר ומחשיבים את זה כהרמה שלהם.

נראה לי הוא מתכוון שהמאמן עשה תכנית למישהו אחר.

הוא שמר עליי פעם אחת רק, לא אמרתי לו אז במילים האלה, צריך לנסות לנסח את זה ככה באמת.
זה בעיה לפעמים להסביר דברים כשאנשים מתאמנים בגישה אחרת, למשל עושים סקוואט עד לחצי עומק ומחשיבים את זה ל RM1, או בנץ' לסינגל כשרואים בבירור שהספוטר עוזר ומחשיבים את זה כהרמה שלהם.
סבבה זה לא משנה בסופו של דבר מה אנשים "מחשיבים" שהם מרימים לפחות בשבילנו הליפטרים. פעם הבאה תבוא למאמן ותעשה לו עלמ"ש בנושא שמירה בבנץ' פרס 😃

אגב אתה לא מאמין כמה שי התחזק, הוא עשה היום סקוואט 5X5 עם 170 קילו 😲😲😲

סבבה זה לא משנה בסופו של דבר מה אנשים "מחשיבים" שהם מרימים לפחות בשבילנו הליפטרים. פעם הבאה תבוא למאמן ותעשה לו עלמ"ש בנושא שמירה בבנץ' פרס 😃
לא מעניין אותי מה הם מחשיבים, אני רוצה למצוא מישהו שיוכל לשמור עליי בלי תדרוך של 5 דקות לפני 😃
אגב אתה לא מאמין כמה שי התחזק, הוא עשה היום סקוואט 5X5 עם 170 קילו 😲😲😲
הולי שיט 😲
תמסור לו שהוא חייב לי כמה קילו כי זה בזכות הנעליים שהוא קנה, בזכותי

בנצ' עם רגליים באוויר?😲🥷
תהיתי מתי מישהו יתייחס לזה 🤣 נראה לך שזה היה ברצינות?
איזה נעליים? הוא עשה עם אולסטאר שטוחות את כל הסטים
מה?????????? למה לא עם הסאבו החדשות?
בנצ' עם רגליים באוויר?😲🥷
פשוט ההוא ששמר עליי אמר לי "אתה לא מתאמן נכון" והתחיל לספר לי שהקשת בגב זה לא טוב וזה מסוכן במיוחד עם משקל כזה גבוה וכו' וכו'

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית