Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
תמצא איזה רוסי שתוכל להתאמן איתו ולשמור אחד על השני .
מצאתי פה איזה בחור שמתאמן איזה 5 פעמים ביום ומרים שיט כבד , תנסה לראות גם אחד . גם בחדר כשר הכי מעאפן בטוח יש אחד כזה חח .

אה סתם נזכרתי, כשהתחלתי להסביר לאותו בחור שאמר לגבי בנץ', התחלתי להראות לו איזה נקודות צריכות להיות במגע עם הספסל, אמרתי לו "זה" ונגעתי בשכמתו ואז רציתי לגעת בנקודה הבאה, התחלתי לשלוח את היד ואז הבנתי שזה עלול להיראות לא טוב שאני אגע לו בתחת 🙄
תמצא איזה רוסי שתוכל להתאמן איתו ולשמור אחד על השני .
מצאתי פה איזה בחור שמתאמן איזה 5 פעמים ביום ומרים שיט כבד , תנסה לראות גם אחד . גם בחדר כשר הכי מעאפן בטוח יש אחד כזה חח .
יש שם כמה רוסים רציניים, אבל ראיתי שהם גם בקטע של "לא עוזר עחי זה הכל אתה". וקצת מפחיד להתחיל להסביר להם בפרטים איך אני רוצה שישמרו עליי, לא לקבל תגובה של "מה אתה חושב אני דיביל בלאט לא יודע לשמור נאחוי? רוצה לצאת בחוץ לדבר על זה?"

אה סתם נזכרתי, כשהתחלתי להסביר לאותו בחור שאמר לגבי בנץ', התחלתי להראות לו איזה נקודות צריכות להיות במגע עם הספסל, אמרתי לו "זה" ונגעתי בשכמתו ואז רציתי לגעת בנקודה הבאה, התחלתי לשלוח את היד ואז הבנתי שזה עלול להיראות לא טוב שאני אגע לו בתחת 🙄

יש שם כמה רוסים רציניים, אבל ראיתי שהם גם בקטע של "לא עוזר עחי זה הכל אתה". וקצת מפחיד להתחיל להסביר להם בפרטים איך אני רוצה שישמרו עליי, לא לקבל תגובה של "מה אתה חושב אני דיביל בלאט לא יודע לשמור נאחוי? רוצה לצאת בחוץ לדבר על זה?"
לא הבנתי, מעלות זה מיקרו קוסמוס של רוסיה?

כן יש בזה משהו ...תבוא עם חולצת תחרות שאנשים יבינו שאתה means business , גם הבחור הזה שהתחלתי לעבוד איתו קצת הוא כזה , אבל הסברתי לו את פשר הספורט ואז הוא סבבה ,ועוזר לי בבנץ רק כשאני הולך למות (עשיתי כבר טעות מפגרת במכון וניסיתי ללחוץ בלי ספוטר ,לא הצלחתי להרים .. לא חוזר על זה בחיים) .
קיצר , אפשר לתת רמזים עם חולצות ודברים מורים שאתה עושה , ולבקש מהם וגם לעזור בחזרה , וכל החרא הזה . ולפני שאתה שם לב אתה ממיר אנשים לפאוורליפטינג (שמע ,זה אתה תכלס שפתחת לי בכלל את העולם הזה , הייתי עד היום עושה בייספסים במכונה בכיף שלי אם לא אתה ) .

לא הבנתי, מעלות זה מיקרו קוסמוס של רוסיה?
יש כמה (לא מעט תכלס) כאלה עם המנטליות הזאת. יש אותם בכל עיר נראה לי, פשוט לא נתקלת בהם, ויש מקומות עם יותר ריכוז
(עשיתי כבר טעות מפגרת במכון וניסיתי ללחוץ בלי ספוטר ,לא הצלחתי להרים .. לא חוזר על זה בחיים) .
אני מעדיף ליפול על ספוטר מעפן מאשר להיכשל בבנץ' בלי ספוטר.
כן, אני אחשוב על משהו, יהיה בסדר. הכרתי קצת אנשים שם שמפרגנים לסגנון אימונים כזה (הכוונה לעשות מורכבים בעיקר) ומכירים את הקטע קצת, הבעיה שראיתי אותם ביום שישי רק, יש אחד שעושה מאד קאו, בד"כ ראיתי אותו בימי ראשון היום משום מה הוא לא היה.

תודה 😃
תגיד אתה מתחרה בדצמבר או לא ?
לא. אם הייתי מתחרה לא נראה לי שהייתי עושה RM1 שבועיים לפני 😃
אגב, אני מקווה שלא תרביצו לי או תגידו למשה להוריד אותי מניהול, אבל אני שוקל לנסות אימון קרוספיט 😃
יש לנו במכון בימי חול בערב, חוץ מיום רביעי. קוראים לזה שם "אימון פונקציונאלי", ממה שהבנתי זה קרוספיט או כמעט קרוספיט פשוט יש איזה קטע רשמי נראה לי למה הוא לא קורא לזה ככה. ברגע שאני אראה איך אני יכול להכניס את זה עם האימוני כוח ואתגבר על הפאדיחה של לספר שהייתי בשיעור קרוספיט אני אעשה את זה 😃

אגב, אני מקווה שלא תרביצו לי או תגידו למשה להוריד אותי מניהול, אבל אני שוקל לנסות אימון קרוספיט 😃
יש לנו במכון בימי חול בערב, חוץ מיום רביעי. קוראים לזה שם "אימון פונקציונאלי", ממה שהבנתי זה קרוספיט או כמעט קרוספיט פשוט יש איזה קטע רשמי נראה לי למה הוא לא קורא לזה ככה. ברגע שאני אראה איך אני יכול להכניס את זה עם האימוני כוח ואתגבר על הפאדיחה של לספר שהייתי בשיעור קרוספיט אני אעשה את זה 😃
מה למה? מה לך ולקרוספיט יא דובון?

נערך לאחרונה:
קרוספיט זה סבבה
אבל לפי הדף פייסבוק שפרסמת ה"אימון פונקציונלי" שלהם הוא חתיכת חרא,
עדיף שתיקח משהו רשמי מהאינטרנט ותעשה עצמאית.

קרוספיט זה סבבה
אבל לפי הדף פייסבוק שפרסמת ה"אימון פונקציונלי" שלהם הוא חתיכת חרא,
עדיף שתיקח משהו רשמי מהאינטרנט ותעשה עצמאית.
למה החלטת ככה?
אתמול עומר פרסם בפייסבוק שהוא קיבל תעודה לאימון קרוספיט
כן ראיתי אותו במכון הוא אמר לי. הוא הולך לפתוח קרוספיט בנהריה.
הראיתי היום לאמא שלי את הסרטון דדליפט של אתמול. בהתחלה היא אמרה "מה??? אתה מרים 200 קילו???" (למרות שהיא ראתה סרטונים שלי מרים יותר מזה, נראה לי היא חשבה שמאז החיטוב בקיץ הפסקתי לגמרי להרים כבד), אמרתי לה "לא רגע זה חימום תכף יש יותר". ואז היא התחילה לשאול אם זה בריא בכלל וזה, אמרתי שכן. כשהיא ראתה את ה230 היא שאלה למה אני צריך את זה, ומה, אם הייתי מרים רק 200 זה לא היה מספיק? אמרתי שלא 😃

למה החלטת ככה?

כן ראיתי אותו במכון הוא אמר לי. הוא הולך לפתוח קרוספיט בנהריה.
הראיתי היום לאמא שלי את הסרטון דדליפט של אתמול. בהתחלה היא אמרה "מה??? אתה מרים 200 קילו???" (למרות שהיא ראתה סרטונים שלי מרים יותר מזה, נראה לי היא חשבה שמאז החיטוב בקיץ הפסקתי לגמרי להרים כבד), אמרתי לה "לא רגע זה חימום תכף יש יותר". ואז היא התחילה לשאול אם זה בריא בכלל וזה, אמרתי שכן. כשהיא ראתה את ה230 היא שאלה למה אני צריך את זה, ומה, אם הייתי מרים רק 200 זה לא היה מספיק? אמרתי שלא 😃
תגיד לה שתגאה בבן שלה עדיף לשקול 110 ולעשות דדליפט 230
מ 30:)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית