Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אם אני זוכר נכון, הוא בעצמו ביצע חתירה בדאמבל עז אני חושב שכן אפשר להתקדם בזה.
הבעיה עם ההתקדמות זה הדאמבלים שיש במכון. הכי כבד אצלנו זה 45 קילו ואני יכול לעשות איתם יותר מ 6 חזרות, לכן יהיה לי בעייתי לעשות 3X6 עם התקדמות ככה.
לימים של פלג גוף עליון הייתי ממליץ להוסיף קצת בייספס ומשיכה נוספת (אולי פייספולס).
בייספס אולי אוסיף, פייספולס לא נראה לי, חתירות אני חושב יספיק.
לימים של פלג גוף תחתון אתה יכול להוסיף או תרגיל לנפח (כמו לג פרס) או איזה תרגיל בטן.
בטן זה רעיון טוב כנראה שאוסיף כמה סטים של גלגל או פלאנק באמת. לג פרס חשבתי אבל אני אראה איך הולך, כל עוד הסקוואט והדדליפט יתקדמו אני לא אוסיף.

תודה

אני לא מאמין שרשמתי עז במקום אז XD

תכלס, מה שטוב בתוכנית היא שאתה יכול לעשות מה שבא לך. תתקדם בתוכנית איך שנוח לך כי אתה לא יכול להרוס פה משהו, התבנית די מוכנה.

הכי חשוב שתהנה מהאימונים כי זה גם משהו שהוא ניסה להשיג- תוכנית שבזכות הגיוון בתרגילים תהיה יותר כיפית וככה תיתן לך להתקדם יותר טוב.

נראה, כל עוד תהיה התקדמות הכל טוב.
תכלס אני יותר אוהב לעשות צ'ין אפס בתור המשיכה העיקרית ולא חתירות, אבל נזרום עם התכנית ואז אני אראה איך זה הולך.
הכי חשוב שתהנה מהאימונים כי זה גם משהו שהוא ניסה להשיג- תוכנית שבזכות הגיוון בתרגילים תהיה יותר כיפית וככה תיתן לך להתקדם יותר טוב.
יש בזה משהו, תכנית שאתה לא נהנה לעשות אותה כנראה בסופו של דבר תתחיל להתבאס ולבוא בלי חשק או לא לבוא לאימונים, ואז גם התכנית הכי טובה בעולם לא שווה כלום אם לא מבצעים אותה.
את טקסס עליון-תחתון דווקא אני אוהב, פשוט זה בעיה כי בסוף השבוע אני כבר גמור ואין לי כוח לאימון קשה, ובתכנית הזאת האימונים בסוף השבוע הם עם משקלים קלים יותר אז נראה לי זה יעבוד אחלה.
יש עוד צורה לדדליפט חוץ מקלאסי וסומו: הכלב המחרבן
image

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

29/11/15 - תחתון "כבד"

אז כאמור השבוע אני עושה שבוע קל, והתחלתי את התכנית של קנדיטו:

סקוואט - 100X3X6
דדליפט - 140X2X6, 160X1
המצב לא ממש טוב, הכתף כואבת לי גם מדדליפט קל. זה מתחיל לכאוב בזמן הסטים, לא הכי מציק אבל בסוף כל הסטים זה מורגש. נראה לי אני אוותר על דדליפט לכמה שבועות 😭 באסה כי זה התרגיל האהוב עליי תכלס, אבל עדיף לתת לזה להחלים. אני מקווה שזה יעבור בלי הדדליפט, כי מההרגשה שלי זה הגורם. כנראה שבינתיים במקום ה 2 סטים של דדליפט אוסיף עוד 2 סטים של סקוואט, אולי 3 כי 2 סטים של דד יותר מעמיסים מ 2 סטים של סקוואט, מצד שני 6X6 נשמע קצת הרבה... ביום תחתון קל כנראה גם, במקום 3 סטים של פאוז דדליפט אוסיף עוד 3 סטים של פאוז סקוואט, מה שייתן לי 7 סטים של פאוז סקוואט. נשמע הרבה אבל זה עם משקל נמוך יחסית אז נראה לי יהיה בסדר.
נמשיך:
גלגל בטן - 10,8,8 אחרי הסט הראשון ניסיתי לעשות את זה מעמידה מלאה, לא הצלחתי אפילו חזרה אחת (אני זוכר שמתישהו עשיתי איזה 4 חזרות, אבל לא זוכר אם זה היה נקי עם ירידה עד הסוף, יש לי תחושה שלא).

קינוח - 20 KB סווינגס
10 ברפיז
20 KB סווינגס
15 שכיבות סמיכה
20 KB סווינגס
20 MOUNTAIN CLIMBERS (כל רגל 20)
20 KB סווינגס
הכל ברצף. היה הרבה יותר קל ממה שחשבתי, נראה לי עשיתי את זה לאט מדי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עוד מעט גם תתחיל בילדינג?
סתם,לא נורא שמן כדאי לקחת קצת הפסקה מהדדליפט אולי זה יעשה לך טוב.
בריאות,אושר,עושר וגיינז.

עוד מעט גם תתחיל בילדינג?
קרוספיט עחי לא בילדינג.
😍
כדאי לקחת קצת הפסקה מהדדליפט אולי זה יעשה לך טוב.
אוקסימורון – ויקיפדיה
בריאות,אושר,עושר וגיינז.
right back at 'cha

לא אמרת שאתה תעשה שבוע קל בגלל כל הפציעות שלך?
כן, זה היה האימון הקל.
אגב "כל הפציעות" עברו בסופ"ש של שינה טובה 😃 חוץ ממה שאמרתי בעדכון עם הכתף והדדליפט.

אגב "כל הפציעות" עברו בסופ"ש של שינה טובה 😃 חוץ ממה שאמרתי בעדכון עם הכתף והדדליפט.
שינה בסופ"ש היא התרופה הכי טובה ביקום... מרפא הכל.
(פריצת דיסק? אין בעיה,תישן סופ"ש תקום כמו חדש.😃)

(פריצת דיסק? אין בעיה,תישן סופ"ש תקום כמו חדש.😃)
אתה צוחק, אבל ביום חמישי אני באמת התחלתי לחשוב שיש לי פריצת דיסק או משהו. ביום שישי באתי מעבודה, ישנתי כמה שעות וזה פתאום נחלש. בשבת ישנתי טוב וקמתי חדש ורענן בלי שום כאב גב 😃
כשתגיע לצבא אתה תראה שהתרופה שמרפאת הכל זה אקמול.
"כואב הראש? קח אקמול"
"כואבת הבטן? קח אקמול"
"נקטעה לך אצבע? קח אקמול"
"פספסת את האוטובוס האחרון? קח אקמול"

אתה צוחק, אבל ביום חמישי אני באמת התחלתי לחשוב שיש לי פריצת דיסק או משהו. ביום שישי באתי מעבודה, ישנתי כמה שעות וזה פתאום נחלש. בשבת ישנתי טוב וקמתי חדש ורענן בלי שום כאב גב 😃
זה היה בחצי סרקסטיות,השינה הארוכה בסופ"ש באמת מרפא..

🤣🤣🤣🤣🤣
אה זוכר את הבחור מהשרשור העכשווי בפורום אימונים (או מתחילים, לא זוכר) לגבי זה שתרגילי בסיס הם "תרגילים פוצעים" וניסינו להסביר לו שלא? אני מקווה שהוא לא יכנס ללוג שלי עכשיו 😆

אה זוכר את הבחור מהשרשור העכשווי בפורום אימונים (או מתחילים, לא זוכר) לגבי זה שתרגילי בסיס הם "תרגילים פוצעים" וניסינו להסביר לו שלא? אני מקווה שהוא לא יכנס ללוג שלי עכשיו 😆
אני גם די בטוח שמאז שהתחלת לעשות את תרגילי הבסיס לא גבהת. אז כנראה הם גם פוגעים בגובה 🤩

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

29/11/15 - תחתון "כבד"

140 לא נחשב דדליפט קל.
אל תוותר לגמרי, כי ככה יהיה לך קשה לחזור למשקלי השיא, תרד לדדליפט באמת קל באזור ה 80 70קילו ותעלה מס' חזרות

לוותר על התרגיל לא יהיה פתרון, מניסיון

קרא את שאר עדכון הלוג...
אפילו לצטט לא יוצא לי טוב

אין לי כוח לערוך חח

שמע גיליתי משהו אדיר היום. לא יודע אם שמעת על זה
מסתבר שאפשר להשתמש בMYFITNESSPAL גם דרך האינטרנט במחשב ולא חייב דרך אפליקציה בפלאפון למי שלא נוח לו.
Free Calorie Counter, Diet & Exercise Journal | MyFitnessPal.com
לי אישית יותר נוח לעבוד דרך המחשב אז אני מתחיל להשתמש בה ככה עכשיו 😃

שמע גיליתי משהו אדיר היום. לא יודע אם שמעת על זה
מסתבר שאפשר להשתמש בMYFITNESSPAL גם דרך האינטרנט במחשב ולא חייב דרך אפליקציה בפלאפון למי שלא נוח לו.
Free Calorie Counter, Diet & Exercise Journal | MyFitnessPal.com
לי אישית יותר נוח לעבוד דרך המחשב אז אני מתחיל להשתמש בה ככה עכשיו 😃
גיליתי את זה כשהיה לי פלאפון שנתקע כל הזמן 😃
עכשיו אני בכל מקרה לא משתמש בה אבל תודה 😃

היום סיפרתי על האפליקציה הזאת למישהו שעובד איתי כשנסענו ביחד באוטו והוא בישק ממני לספר איך חוזרים לכשר ...
הוא הסתכל עלי ואמר "איך לאזעזל יש לאנשים זמן להתעזק בשטויות כאלו חח"

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית