כן.החלק הכי רחב זה ממש למעלה לא?
שמן.כשתשקול 108.5 קילו 😃
זה תמיד עדיף. 👉👌אני יכול לשים תמונה, עדיף לא? 🤣
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן.החלק הכי רחב זה ממש למעלה לא?
שמן.כשתשקול 108.5 קילו 😃
זה תמיד עדיף. 👉👌אני יכול לשים תמונה, עדיף לא? 🤣
ברור שברגל 😆כן .😃 ברגל בחלק הכי רחב
עכשיו מדדתי, 72, ניצחתי 😁כמה היקף רגל שלך שלי כרגע 70 חח
🤢😱זה תמיד עדיף. 👉👌
הולך לבכות בפינה חחחברור שברגל 😆
עכשיו מדדתי, 72, ניצחתי 😁
תתנחם בזה שגם בהיקף בטן אני כנראה "מנצח" אותך רק שבבטן זה חיסרון דווקא 😃הולך לבכות בפינה חחח
אהבתי את האסוציאציות לשוקולד.. 😛חחח,למדוד היקפים צריך כשאתה נראה כמו מקופלת,לא כשאתה נראה כמו שוקולד מצופה ..
#nohate #love #sweetsislife#fatislove
הסיבה שמדדתי היקף יד כי היד זה לא מקום שצובר כמעט שומן וזה גם מקום שאני ממש לא שם עליו עליו דגש באימונים, לכן אם היקף היד שלי גדל ועליתי במשקל גוף (שני הדברים קרו בחודשים האחרונים) אז מבחינתי עליתי מסת שריר.חחח,למדוד היקפים צריך כשאתה נראה כמו מקופלת,לא כשאתה נראה כמו שוקולד מצופה ..
#nohate #love #sweetsislife#fatislove
הסיבה שמדדתי היקף יד כי היד זה לא מקום שצובר כמעט שומן וזה גם מקום שאני ממש לא שם עליו עליו דגש באימונים, לכן אם היקף היד שלי גדל ועליתי במשקל גוף (שני הדברים קרו בחודשים האחרונים) אז מבחינתי עליתי מסת שריר.
אני יודע, אבל למקרה שעוד מישהו יתהה למה אני מודד היקף יד עניתי ברצינותסתם צחקתי בנאדם..
😍😍😍😍אני לא חושב דרך אגב שאתה שמן 😃
ספוטו בנץ' - 81X2X4, 90X4X4 למי שלא יודע, ספוטו פרס (אני מעדיף לכתוב ספוטו בנץ' להדגיש זה בנץ' פרס) זה בנץ' עם עצירה באוויר ממש לפני שנוגעים בחזה, ואז עולים.
פאוז צ'ין אפס - 6X4 משקל במכון 109.1 רציתי לתת עוד נסיון לחתירות אבל כבר בחזרה הראשונה עם 60 קילו הרגשתי כאב בכתף אז עברתי לצ'ין אפס, שהלך טוב בלי כאבים, לכן אמשיך בו בתור המשיכה העיקרית, גם ביום הכבד. בבנץ' אגב גם לא הרגשתי כאבים.
פרס - 50X1X10
בייספס עם מוט דבליו - 30X2X10
ריצה - 7.5 קמ"ש, 20 דקות
בין הסטים 😆מה זה פאוז צ'ין אפס? איפה הפאוז?
תאמינו לי שהיקף רגל לא משנה כלכך גופט מביא 180 5*5 סקבט ללא חגורה עם היקף 57.5 😭ברור שברגל 😆
עכשיו מדדתי, 72, ניצחתי 😁
🤢😱
מה זה משנה כמה הסקוואט שלו? עם סקוואט גבוה אתה לא עולה על במה 😉תאמינו לי שהיקף רגל לא משנה כלכך גופט מביא 180 5*5 סקבט ללא חגורה עם היקף 57.5 😭
אני מאוד אינטליגנטי. 🤯מה זה משנה כמה הסקוואט שלו? עם סקוואט גבוה אתה לא עולה על במה 😉
הבנתי למה אני לא מתחטב
![]()
תחשוב מה יהיה איתך עוד 10 שנים של צבירת חוכמה 😃אני מאוד אינטליגנטי. 🤯
SHWתחשוב מה יהיה איתך עוד 10 שנים של צבירת חוכמה 😃
סקוואט - 140X5X6 אני לא עושה דדליפט אז עשיתי עוד שני סטים של סקוואט במקום. יש סרטון של סטים 2-5, מוזמנים להעיר הערות וזה.
גלגל בטן - 2X8
פלאנק - 40 שניות, 20 קילו
ריצה - 20 דקות, 7.5 קמ"ש
בנץ' - 115X3X6 לא קל מדי אבל נחמד סה"כ.
צ'ין אפס - 11X6,4, 0X6 משקל גוף במכון 110. משום מה התקשיתי בצ'ין אפס, אולי גם כי הייתי גמור עדיין מהסקוואטים של אתמול. לא נורא העיקר שהבנץ' טוב.
פרס - 72X1X6
מסור - 35X1X12
מקבילים - 20X2X8
בייספס - 30X2X15
ריצה - 20 דקות, 7.5 קמ"ש