Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

15/12/15 - STRENGTH UPPER

בנץ' - 121X5,4,4 לא היה מי שישמור עליי, ואני לא מתכוון ספוטר נורמלי, פשוט לא היו אנשים. במכון היה מישהו שעשה ריצה על הליכון ושתי בחורות שעשו בטן וזהו, ובעל המכון בדיוק יצא לאנשהו. אז סט ראשון פחדתי לעשות חזרה שישית, אחר כך העברתי את המשקל לראק בשביל המוטות בטחון, אבל הספסל קצת יותר גבוה ולא נוח, עצרתי אחרי 4. אחרי זה בא מישהו לעשות בנץ' אז העברתי את הכל לספה וביקשתי לשמור, הוא נגע במוט בחזרה 4 כמעט בסוף החזרה (למרות שאמרתי וחזרתי לא לגעת אלא אם אני אומר), אבל זה חזרה שאין מצב שלא הייתה עולה.
שבוע הבא חוזר על המשקל, מקווה שיהיה ספוטר ואוכל לעשות 3X6
צ'ין אפס - 11X6, 9X6,4 מ.ג 110.5
פרס - 75.5X1X6
מסור - 45X1X10
מקבילים - 20X3X8
בייספס עם מוט דבליו - 48X2X8, עם דאמבלים - 16X1X12

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמע אני יכול להבין את הג'ו הממוצע שמבקשים ממנו ספוטינג לבנץ של 120 לחזרות, סוג של אחריות שמוטלת עליו.
אפשר להבין למה פחד.

שמע אני יכול להבין את הג'ו הממוצע שמבקשים ממנו ספוטינג לבנץ של 120 לחזרות, סוג של אחריות שמוטלת עליו.
אפשר להבין למה פחד.
תכלס אני חייב להסכים. הילד לחץ 40 קילו בקושי ועם טווח תועה לא מלא. במקומו גם אני הייתי מפחד שאני לא אוכל לעזור אם המוט ייפול.
בנץ של 120 לחזרות,
וזה 121, אני מבקש 😄
ברצינות? ספוטר זו הבעיה?
באיזו שעה אתה מתאמן?
לפני חצי שעה חזרתי.
כן ברצינות

הלוואי ואלו היו הצרות שלי בחיים.
צודק.
יש לך צרות אחרות...בגרויות\חצ'קונים\צבא\השכלה גבוהה\לאן לטייל\כסף\בגדים
מזל שאנחנו עכשיו בגיל שהצרות שלנו זה איך יעלה הסט הבא 😆
לפחות ל10 שנים הקרובות. אח"כ זה בריחת שתן

חח בסדר נו הבנת אותי
צוחקים..
אגב במחשבה שניה אני לא חושב שזה רק הפחד שהמוט כבד והכל, זה גם הגישה הזאת באימונים של "איתך עחי תן עוד 5, לא נוגע רק מייצב" כי בצורה הזאת אם הספוטר יעזור לי אז במקום 4 חזרות אני אעשה 8, אז מה אם לא הכל לבד, אבל עבדתי על היפרטרופיה כמו שצריך וקרעתי את השריר טוב טוב

אפשר להבין למה פחד.
בגלל זה אני מבקש ספוט תמיד מבן אדם ששונא אותי

עכשיו אני אהיה גדול וחזק!!
20151216_113442.jpg

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית