מה ראית אצלי באימון כל כך עלוב שחשבת על זה? 😁
ריצה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה ראית אצלי באימון כל כך עלוב שחשבת על זה? 😁
ריצה
זה קורה לטובים ביותר.כן, לרוץ זה מאוד נחמד.
הנה אמרתי את זה 😛
סקוואט - 149X5X6 היה דימום מהאף (משהו שהתחיל לי מהבוקר משום מה) בזמן הסטים שקצת הפריע לריכוז אבל בקטנה 😃
ריצה - 20 דקות, 7.5 קמ"ש
בנץ' - 121X5,4,4 לא היה מי שישמור עליי, ואני לא מתכוון ספוטר נורמלי, פשוט לא היו אנשים. במכון היה מישהו שעשה ריצה על הליכון ושתי בחורות שעשו בטן וזהו, ובעל המכון בדיוק יצא לאנשהו. אז סט ראשון פחדתי לעשות חזרה שישית, אחר כך העברתי את המשקל לראק בשביל המוטות בטחון, אבל הספסל קצת יותר גבוה ולא נוח, עצרתי אחרי 4. אחרי זה בא מישהו לעשות בנץ' אז העברתי את הכל לספה וביקשתי לשמור, הוא נגע במוט בחזרה 4 כמעט בסוף החזרה (למרות שאמרתי וחזרתי לא לגעת אלא אם אני אומר), אבל זה חזרה שאין מצב שלא הייתה עולה.
שבוע הבא חוזר על המשקל, מקווה שיהיה ספוטר ואוכל לעשות 3X6
צ'ין אפס - 11X6, 9X6,4 מ.ג 110.5
פרס - 75.5X1X6
מסור - 45X1X10
מקבילים - 20X3X8
בייספס עם מוט דבליו - 48X2X8, עם דאמבלים - 16X1X12
תכלס אני חייב להסכים. הילד לחץ 40 קילו בקושי ועם טווח תועה לא מלא. במקומו גם אני הייתי מפחד שאני לא אוכל לעזור אם המוט ייפול.שמע אני יכול להבין את הג'ו הממוצע שמבקשים ממנו ספוטינג לבנץ של 120 לחזרות, סוג של אחריות שמוטלת עליו.
אפשר להבין למה פחד.
וזה 121, אני מבקש 😄בנץ של 120 לחזרות,
לפני חצי שעה חזרתי.ברצינות? ספוטר זו הבעיה?
באיזו שעה אתה מתאמן?
אז מה הפלא שאין אנשים..לפני חצי שעה חזרתי.
לא בקטע כזה, בקטע שחבל שהאימון שלך ככה רק בגלל מחסור בספוטר.כן ברצינות
מה אני אעשה, השבוע זה הזמן שאני יכול להתאמן...אז מה הפלא שאין אנשים..
אה טוב 😃לא בקטע כזה, בקטע שחבל שהאימון שלך ככה רק בגלל מחסור בספוטר.
חח בסדר נו הבנת אותיוזה 121, אני מבקש 😄
הלוואי ואלו היו הצרות שלי בחיים.תמיד הבעיה בספוטרים, או שיש ספוטר מעפן או שאין בכלל 😆
צודק.הלוואי ואלו היו הצרות שלי בחיים.
צוחקים..חח בסדר נו הבנת אותי
גם אני 😁צוחקים..
כרגיל. 😛צודק.
בגלל זה אני מבקש ספוט תמיד מבן אדם ששונא אותישמע אני יכול להבין את הג'ו הממוצע שמבקשים ממנו ספוטינג לבנץ של 120 לחזרות, סוג של אחריות שמוטלת עליו.
אפשר להבין למה פחד.