Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

27/12/15 - עצימות תחתון

סקוואט - 170X4 PR לא PR של משקל אלא של חזרות ככה שאין יותר מדי ממה להתלהב, אבל עדיין, אחרי המון זמן בלי שום PR בסקוואט זה צעד בכיוון הנכון. הרגיש לא כבד מדי, יכול להיות שגם החמישית הייתה עולה כי היו לי כבר חזרות הרבה יותר איטיות מהרביעית. בכל מקרה לא ניסיתי, אמשיך עם שלשות/רביעיות בינתיים, אולי חמישיות.
דדליפט - 160X2X5, 200X1 לא רציתי להעמיס יותר מדי כי רק שבוע שעבר חזרתי לדדלפט, התכנון היה 3 טים עם 160, אבל סתם בא לי למשוך 200 לראות איך ירגיש. הרגיש אחלה. אין שום כאבים בכתף, אפשר להעמיס פלטות.
ריצה - 20 דקות, 7.5 קמ"ש

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד 4 חזרות עם 170 סקוואט כבד אפילו בשבילי 😄
תשמע, חשבתי על זה כל היום, אמרתי לעצמי "אין מצב שאני לא שובר שיא כלשהו בסקוואט היום, נמאס להיות תקוע".
אבל למרות זאת החזקתי את עצמי להישאר עוד שעה נוספת בעבודה, היה שם משהו חשוב (לי).
אה עוד משהו שנזכרתי: שמעתי את המאמן היום (בעל המכון) מסביר לשתי בחורות שעדיף להן לא לעשות המון חזרות אלא להרים יותר משקל לפחות חזרות (שמעתי 6 עד משהו). נראה לי הן שאלו אותו על חיטוב וזה. סתם רציתי לשתף, זה פעם ראשונה שאני שומע מדריך במכון אומר את זה ולא "מעל 15 חזרות זה חיטוב עחותי"

כל הכבוד יבגני 👏
יאלה עוד 3 חודש רוצה לראות 200 סקוואט ו 240-250 דדליפט
ו 150 בנץ

טוב אתה חזק.. אין כאן הפתעות 😃
מצפה בקוצר רוח לתחרות שלך באפריל. תפציץ

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

29/12/15 - עצימות עליון

אולי זה בזכות הקריעטין שחזרתי לשתות לפני כמה שבועות אחרי הפסקה ארוכה, גם הסקוואט ביום ראשון וגם הלחיצות היום הרגישו בנזונה.

בנץ' - 126.5X4 PR מבסוט לגמרי. גם היה לי אחלה ספוטר שנתן לי להיאבק בחזרה הרביעית עד שכמעט יצאו לי העיניים אבל לא עזר 😃
פרס - 80X5X5 PRRR סוף סוף 80 לנפח!
צ'ין אפס - 20X3F, 11X4,3 מ.ג 111.9 (כ-2 קילו יותר מהאימונים האחרונים)
מקבילים - 20X10,9,8
מסור - 47.5X2X8
בייספס עם דבליו - 40X10, 30X15,12
ריצה - 20 דקות, 7.5 קמ"ש

קרא את שאר עדכון הלוג...

שוררררררר 🤩
עושה את הפרס שאני בונה עליו לסינגל או דאבל לנפח.... מרשים!😵‍💫🥊😵‍💫🥊😵‍💫🥊

שוררררררר 🤩
עושה את הפרס שאני בונה עליו לסינגל או דאבל לנפח.... מרשים!😵‍💫🥊😵‍💫🥊😵‍💫🥊
תודה 😃
תגיע ל 110 קילו מ.ג ותעיף יותר משקל מזה 😆

גרף התקדמות