עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה דיברתי על עצמי, אבל תכלס גם אתה שמן ומכוער אני יכול להבין למה התבלבלת 😛😍
רואים שאתה מכיר אותי.
סקוואט - 150X5X5 זה היה כל כך קשה, לא בהכרח מבחינת משקל אלא פשוט הייתי נורא עייף ובין סטים רציתי להירדם על ספסל.
ריצה - 8 קמ"ש, 20 דקות
לקחתי, נראה לי שעזר, אבל לא מספיקקפאין לא עזר הפעם? או שלא לקחת.
מה שחשוב שהנפח עבר בשלום !לקחתי, נראה לי שעזר, אבל לא מספיק
זה כן 😃מה שחשוב שהנפח עבר בשלום !
חחח אתה עושה אחלה עבודה לדעתי 150 נפח בכל מצב הוא קשה !זה כן 😃
התחלתי לחשוב אולי להחליף את הימים לצורה "רגילה" כשהנפח בתחילת שבוע והעצימות בסוף, אבל החלטתי שלא משנה כל כך, בכל מרה אני אהיה יותר גמור באחד מהם, אז עדיף לבוא לעצימות יותר רענן אחרי התאוששות של סופ"ש, יותר סיכוי ל PRים 😃
נגיע וגם נעבור את זה, אולי ייקח קצת זמן אבל זה יקרה 😃חחח אתה עושה אחלה עבודה לדעתי 150 נפח בכל מצב הוא קשה !
אתה תגיע ל 200 וגם אני 😃
בהחלט מסכים 😃נגיע וגם נעבור את זה, אולי ייקח קצת זמן אבל זה יקרה 😃
לגבי בטוח, שום דבר לא בטוח, אבל רוצה להשתתף כן.אתה בטוח מתכנן להשתתף בתחרות באפריל ?
אה זה יהיה עם רצועות?אני חושב על זה יכול להיות ואני רוצה גם לעבוד עם רצועות בעתיד קניתי אותם לפני יותר מחצי שנה ולא התשמשתי בהם עד היום
לדעתי כן זה יהיה עםלגבי בטוח, שום דבר לא בטוח, אבל רוצה להשתתף כן.
אה זה יהיה עם רצועות?
אני נראה לי בכל מקרה לא אשתמש ברצועות, לפחות בינתיים
יותר מדי עבודה (נסיעה הביתה, חזרה למכון...)ממליץ לנסות את השיטה של הטנק להתאוששות מסקוואט נפח.
1. תעשה כמה סטים של נפח
2. כשאתה מרגיש עייף תחתוך הביתה
3. תשכב קצת על המיטה תחשוב על החיים ותבין שאתה סתם אפס חלש שחתכת הביתה באמצע נפח סקוואט
4. קום מהמיטה תן לעצמך 3 סטירות תחזור לאימון ותסיים את הנפח
השיטה עובדת מעולה בהבטחה!
1.5 . להתעלם לחלוטין ממה שמתי אומר.ממליץ לנסות את השיטה של הטנק להתאוששות מסקוואט נפח.
1. תעשה כמה סטים של נפח
2. כשאתה מרגיש עייף תחתוך הביתה
3. תשכב קצת על המיטה תחשוב על החיים ותבין שאתה סתם אפס חלש שחתכת הביתה באמצע נפח סקוואט
4. קום מהמיטה תן לעצמך 3 סטירות תחזור לאימון ותסיים את הנפח
השיטה עובדת מעולה בהבטחה!
זה בכללי טיפ טוב לחייםלהתעלם לחלוטין ממה שמתי אומר.
רק שב-90% מהמקרים אני צודק.זה בכללי טיפ טוב לחיים
אבל אין מי שיצדיק אותךרק שב-90% מהמקרים אני צודק.
מקס אחריי זה כשהוא אומר:"שיט למה לא עשיתי את זה."אבל אין מי שיצדיק אותך
הלוואי עליי תנאים כאלה... לא יודע אם אתה מכיר את התופעה, אבל בצלנו בטכניון לעשות נפח סקוואט עם 170+ זה סטנדארטי 😁2. תבכה בלב איזה כבד המשקל ואיזה עייף אתה ואיך תשרוד את שאר הסטים, בזמן שאתה עושה פרצוף קשוח כלפי חוץ כי זה מקום קטן ואנשים מסתכלים כי זה לא רגיל לראות מישהו שופף משקל "גבוה" (קורה אל יחסית נדיר).