Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
הלוואי עליי תנאים כאלה... לא יודע אם אתה מכיר את התופעה, אבל בצלנו בטכניון לעשות נפח סקוואט עם 170+ זה סטנדארטי 😁
לא מכיר את התופעה ולא הייתי אומר "סטנדרטי" כאשר איזה 1-2 אנשים עושים את זה.
אצלנו בינתיים ראיתי רק 2 אנשים שעושים 180 לחזרות, העניין שהם עושים רבעי חזרות כשהשני מרם אותו מאחורה, כך שאי אפשר באמת להגיד שהם מסקביטים. חוץ מהם לא ראיתי משקלים בסקוואט. ראיתי שני חבר'ה אחרים שעושים דדליפט של איזה 160 לחזרות עם טכניקה בסדר, לא מטורף אבל נחמד לראות אנשים מרימים (שניהם אגב אחלה ספוטרים בבנץ', כשהם שם אני תמיד מבקש מאחד מהם). יש שם גם מלא קרוספיטרים, הם שופפים ומדדלפטים אבל אני לא נכנס לשם בזמן האימון שלהם אז לא יודע מה הולך שם. אה ויש סרטון בפיי של המכון של מישהו עם איזה 200 סקוואט..........בסמית, עם פוסיפאד

לא מכיר את התופעה ולא הייתי אומר "סטנדרטי" כאשר איזה 1-2 אנשים עושים את זה.
אצלנו בינתיים ראיתי רק 2 אנשים שעושים 180 לחזרות, העניין שהם עושים רבעי חזרות כשהשני מרם אותו מאחורה, כך שאי אפשר באמת להגיד שהם מסקביטים. חוץ מהם לא ראיתי משקלים בסקוואט. ראיתי שני חבר'ה אחרים שעושים דדליפט של איזה 160 לחזרות עם טכניקה בסדר, לא מטורף אבל נחמד לראות אנשים מרימים (שניהם אגב אחלה ספוטרים בבנץ', כשהם שם אני תמיד מבקש מאחד מהם). יש שם גם מלא קרוספיטרים, הם שופפים ומדדלפטים אבל אני לא נכנס לשם בזמן האימון שלהם אז לא יודע מה הולך שם. אה ויש סרטון בפיי של המכון של מישהו עם איזה 200 סקוואט..........בסמית, עם פוסיפאד
וזה למה שבוע הבא אני נרשם למכון של ליפטרים.
עדיף להיות חלש בין חזקים מאשר חזק בין חלשים 😃

אה ויש עוד בחור אחד שאני רואה רק בימי שישי, בחור חזק, משך 220 או 230 אחרי סטים של 190 ו 200 לחזרות, לוחץ איזה 130, הכל עם טכניקה יפה, על מ.ג 90 נראה לי.
עדיף להיות חלש בין חזקים מאשר חזק בין חלשים 😃
האמת זה נכון.

אה ויש עוד בחור אחד שאני רואה רק בימי שישי, בחור חזק, משך 220 או 230 אחרי סטים של 190 ו 200 לחזרות, לוחץ איזה 130, הכל עם טכניקה יפה, על מ.ג 90 נראה לי.

האמת זה נכון.
מעולה זה אומר שתהיה לך קצת תחרותיות גם בלעדיי

אבל בכל מקרה אחרי שהייתי בתחרויות ואחרי שאני רואה כאן בפורום כמה אנשים מרימים אז כן יש לי פרופורציות, זה לא שאני עף על עצמי או משהו
מעולה זה אומר שתהיה לך קצת תחרותיות גם בלעדיי
תחרותיות זה לא רע, אבל בכל מקרה מה שבאמת משנה לי זה שיאים אישיים, בין אם אני הכי חזק במכון או הכי חלש במכון.

אבל בכל מקרה אחרי שהייתי בתחרויות ואחרי שאני רואה כאן בפורום כמה אנשים מרימים אז כן יש לי פרופורציות, זה לא שאני עף על עצמי או משהו
זה טוב שיש לך פרופורציות. כשאין לך פרופורציות אתה לא מתקדם כי אתה כבר חושב שאתה הכי חזק בעולם. בגלל זה בדיוק נתקעתי במשקלים לפני צבא...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

02/01/16 - נפח עליון

בנץ' - 115.5X5X5 היה לא קל, בעיקר כי עשיתי את זה בראק. הספסל הטוב היה תפוס, הספסל השני התברר כממש לא נוח אז שמתי ספסל בראק. אבל בסדר, עבר בשלום.
צ'ין אפס - 5X5X5 מ.ג 111.1
מקבילים - 20X10,10,8
מסור - 47.5X10,9,9

קרא את שאר עדכון הלוג...
אני מרגיש פאמפ די חזק ברחב גבי, כנראה הדדליפט מחר יהיה קשה. טוב שזה לא יהיה משקל מקסימלי

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

03/01/16 - עצימות תחתון

סקוואט - 174.5X5 PRRRRRR פאק יההה!!! סוף סוף הסקוואט עולה על הגל! @Tank אם לא בסינגל אז לפחות עקפתי אותך ב RM5 (או שלא?) 😃 עשיתי דיל עם עצמי שאם אני עושה חמישיה אז שבוע הבא אני שם 180 ועושה לחזרות, בתקווה ל 5 גם. בעיקרון החלטתי שאני אתקדם בעצימות בסקוואט בצורה הבאה:
אם הצלחתי 4-5 חזרות אני מוסיף 5 קילו באימון הבא, אם הצלחתי 3 מוסיף 2.5, אם הצלחתי פחות מ 3 חוזר על המשקל ומנסה להשלים 3 לפחות.
דדליפט - 180X2X5, 160X2X5 שבוע הבא 190X5 ואז כמה סטים בקאוף. בדדליפט אולי גם אעשה את ההתקדמות באותה צורה כמו סקוואט, רק כשאגיע למשקלי שיא. אפשרות נוספת היא מראש לשאוף לשלשה כבדה, כי קצת קשה לי לשמור על טכניקה בחמישיות מקסימליות. נראה.
ריצה - 20 דקות, 8 קמ"ש אגב אני שם לב שהריצה בכלל לא מפריעה כרגע להתקדם בסקוואט ודד, שזה טוב. כנראה שהקטע הוא באמת לרוץ בקצב איטי, לא לנסות לשבור שיאים גם בריצה ולא קרוב לזה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אבל עחיי אני עוקף אותך ברטיו!!!!!!!!!!!!!
סתם כל הכבוד עקפת את הRM5 שלי ב2 קילו אבל תהנה מזה רק עד יום חמישי 🙄

ביום חמישי אתה עושה 175X5 אני מבין? אז תעקוף אותי בחצי קילו אבל תהנה מזה רק עד יום ראשון 😁
יש לי הרגשה שהרוח התחרותית שלי קצת נכנסה בך בזמן האחרון וזה דווקא עוזר לך להתקדם!! וכה יום חמישי 175 כפול 5 ואז נראה. אבל אני מרגיש שאני כבר בגבול שלי. אם אתה חושב שתוכל להרים חמישיה עם 180, אולי אתה כבר יותר חזק ממני 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית