Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אגב דבר ראשון עד שלא אמרת לא שמתי לב לחתימה שלך.
דבר שני כולנו העתקנו את זה מ fat but stronger than you. לי אפילו יש חולצה שאומרת את זה.
אולי זה מפריע להתקדמות?
אתה גם ככה מפלצת.. אני אדבר עם יעקב, נדאג לך להמבורגר טוב:37mv:
כנראה שעם עוד יותר אוכל הייתי מתקדם יותר מהר אבל לא בא לי לעלות במשקל עוד.
אבל להמבורגר אני לא אסרב 😆

בסוף באמת נחשוב שהפכת לבילדר עם כל הנפח הזה 😛
עם כל הנפח הזה עוד מעט אצטרך חזיה 🤣
אגב באמת אפשר לחשוב ככה, בנוסף להמון בנץ' אני גם לא עושה סקוואט 😕

מצחיק אותי המדריך הזה, דיבר איתי איזה 20 דקות על להזמין אדי פאוור ואז אני קולט אותו עושה חצאי סקוואט ובנצ' עם רגליים משולבות באוויר, ופה איך שהוא לקח ממך בכשל לאט לאט בסגנון של "רק מייצב אחי". שמרתי עליו פעם אחת ועקרתי ממנו את המוט בכשל והוא שאל למה כזה מהר

לא נורא תמשיך להתקדם בבנצ', אם לא אני יעקוף אותך 😵‍💫🥊
לאאאא
השבוע גם דדליפט 2 פלטות 🤤
מצחיק אותי המדריך הזה, דיבר איתי איזה 20 דקות על להזמין אדי פאוור ואז אני קולט אותו עושה חצאי סקוואט ובנצ' עם רגליים משולבות באוויר, ופה איך שהוא לקח ממך בכשל לאט לאט בסגנון של "רק מייצב אחי". שמרתי עליו פעם אחת ועקרתי ממנו את המוט בכשל והוא שאל למה כזה מהר
סך הכל בחור נחמד שלמה הזה. גם אותי כל פעם הוא שואל על נעליים, חגורה, מגנזיום. אני לאט לאט מלמד אותו להיות ספוטר כמו שצריך. פעם אחת הוא עזר לי כשלא היה צריך אז הסברתי לו, עכשיו שים לב שב 140 האינסטינקט שלו היה לגעת במוט אבל בסוף לא נגע. אחרי הכשל גם אמרתי לו פעם הבאה שיקח את זה בכל הכוח אם אני נכשל, לא לאט לאט.
סך הכל אין מה לעשות זה שיטת עבודה של הרבה אנשים לקחת הרבה משקל ואז "יאללה עחי אני איתך תן עוד 5 חזרות אתה יכול".
הוא גם אמר לי כזה שזה בסדר הרי אם הוא עוזר טיפה אז מה רע אם זה יאפשר לי לסחוט עוד חזרה, אמרתי לו למה זה טוב, אם אני יודע שאני צריך עזרה אז אני אוריד 2 קילו ואעשה לבד בכל זאת.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״שמן אבל (רוצה להיות) יותר חזק ממך (וגם פחות שמן ממך)״:

עדכון לוג: 23/02/16

דדליפט - 100X2X5, 120X2X5 ה 100 היה עם עצירה אחרי הניתוק, סתם בשביל עוד אתגר. ב 120 התחילו טיפה כאבים אז עצרתי אחרי הסט השני (בכל מקרה תכננתי לעשות עוד אחד וזהו). אני אנסה אולי אימון הבא להתקדם בפירמידה, נגיד קפיצות של 10 קילו כל סט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״שמן אבל (רוצה להיות) יותר חזק ממך (וגם פחות שמן ממך)״:

28/02/16 - בנץ', בנץ' ועוד בנץ'

בנץ' - 93X12, 97.5X10, 107X8, 116X6, 130X4F, 140F, 127X2, 116X3 טוב אז אני מרגיש שכל הפירמידה זה יותר מדי. משבוע הבא אני אנסה להוריד את החצי הראשון, כלומר להתחיל מדאבל כבד (אחרי חימום כמובן), ואז 4, 6 וכו'

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית