Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
שמע יבגני אתה מתקדם מצוין בבנצ', כל הכבוד!
תודה, אבל היום זה קצת הלך אחורה. כלומר ב 130 עשיתי חזרה אחת יותר משבוע שעבר אבל 140 לא עלה בכלל, למרות שהיה לי כבר את זה ויותר.
אגב יש סיכוי שזה בגלל שהתחלתי לעשות דדליפט. ה 130 דדליפט ביום שישי זה לא שיא או משהו אבל מן הסתם דורש התאוששות

yujinius עדכן/ה את הלוג ״שמן אבל (רוצה להיות) יותר חזק ממך (וגם פחות שמן ממך)״:

עדכון לוג: 06/03/16

בנץ' - 130X1, 140X2F, 153.5F, 150F, 109X2X5 תירוצים: הייתי חצי מת בגלל אלכוהול+ מעט מדי שינה כל הסופ"ש החל מיום חמישי, אבל היה סופ"ש כיפי. ה 130 היה עם עצירה, תחת לא עלה, המשקל עלה קשה אבל לא נראה לי גבולי. ב 140 גם התחת לא עלה, אבל גם החזרה השניה לא עלתה.
צ'ין אפס - 11.5X2X5 מ.ג 112.1

אני כבר לא בטוח שבא לי להתחרות באפריל. סקוואט ודדליפט בטוח שלא, ואין לי חשק להתחרות רק בבנץ'. נראה עוד. מה שכן, בא לי לבוא לצפות, כנראה שאבוא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

תגידו מה נסגר איתכם?! @White Walker. @yujinius
אתם באים כמו גדולים אל תרגיזו אותי! 😡
לא יודע, הבנץ' תקוע, כל פעם יש אימון גרוע, בשביל מה להתחרות ככה. ובכלל חשבתי על קרב 3 בהתחלה לא על בנץ' בלבד...
אבל שווה להגיע לצפות רק בשביל לתת לך כאפות לפני כניסות 😛
אה ובשביל לראות את צפריר אשטון שופף 200 ATG

אז רק שנייה, יש מישהו שכן מתכנן להגיע, ויותר מזה, להתחרות?

אם לא תגיע לפחות לצפות?
לא חושב אחי, זה להפסיד יום עבודה+ יום שלם של להסתכל על אנשים מתחרים כשאני לא יכול.. (מנטלית זה ייבאס אותי)
אבל אני מנסה להישאר אופטימי..

yujinius עדכן/ה את הלוג ״שמן אבל (רוצה להיות) יותר חזק ממך (וגם פחות שמן ממך)״:

עדכון לוג: 08/03/16

החלטתי להתחיל סמולוב לבנץ', אבל 3 אימונים בשבוע לא 4. אם אחליט להתחרות בבנץ' באפריל אז אעצור כמה זמן לפני, אספיק לעשות כמה שבועות עד אז. הRM1 שהצבתי הוא 140. אני אנסה לעשות עם עצירה בכל חזרה. אם יהיה קשה מדי (כי בכל זאת 140 זה לא הRM1 שלי עם עצירה) אז אעשה עצירה בחלק מהחזרות. מתישהו אכניס דדליפט במהלך האימונים וכנראה גם מתח.

בנץ' - 97.5X6X6 הכל עם עצירה.
דדליפט - 121.5X5, 130.5X5, 140X5, 149X5
ריצה - 20 דקות, 7.5 קמ"ש

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית