Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
תשמע, חברות עשו לי מסאג'ים פה ושם (כשהייתי מתעקש בדרך כלל). זה כיף והכל (בדרך כלל גם יש סוף שמח) אבל הפעם הייתי צריך משהו יותר רציני
אני מבין שהלכת להוא שאביב (הנחש) המליץ לך.
שווה את הכסף?
זה כירופרקט או מסזיסט ?

אני מבין שהלכת להוא שאביב (הנחש) המליץ לך.
שווה את הכסף?
זה כירופרקט או מסזיסט ?
לא, הלכתי לבחור שמאמן במכון שלי בסוף.
אם שווה? וואלה לחץ לי על כמה נקודות שהיו תפוסות רצח, מסתבר שהיו הרבה כאלה בכתפיים, בגב עליון ובאגן. נראה בהמשך עד כמה זה שווה 😃
זה כירופרקט או מסזיסט ?
מסג'יסט

yujinius עדכן/ה את הלוג ״שמן אבל (רוצה להיות) יותר חזק ממך (וגם פחות שמן ממך)״:

עדכון לוג: 16/03/16

בנץ' - 120X10X3 עצירה בכל חזרה בכל סט. הבחור שעשה לי את המסאג' אמר שאפשר לצפות לעליה בכוח אחרי המסאג' (נתן לי הסבר למה, משהו עם זה עכשיו הדם זורם יותר טוב שרירים או משהו בסגנון). לא יודע אם זה בזכות זה אבל הרגיש הרבה יותר טוב ממה שציפיתי. בנוסף היה לי משהו לא מובן בכף שמאל כבר כמה זמן, נראה לי הוא תיקן לי את זה. עכשיו חושב אם להעלות 2.5 קילו בסבב החדש ולעשות שוב עצירה בהכל או להעלות 5 ומסימום לעשות עצירה בחזרה אחת בכל סט. אם יש למישהו משהו להגיד בנושא תגידו עכשיו או לנצח תנצרו לשונכם.
סקוואט - 58X3X6 פעם ראשונה בחודשים האחרונים שאני עושה סקוואט בלי כאבים!!!!! אמנם משקל נוצה אבל בכל זאת, פעם אחרונה שעשיתי חטפתי כאב חד אחרי 10-12 חזרות עם מוט ריק. היום עשיתי כמה סטים של בערך 15-20 חזרות עם מוט ריק, ראיתי שכאב לא מופיע אז התחלתי לעלות ל 40 ול 58 (המשקל מוזר כי ככה זה כשהמוט שוקל 17.5 והפלטות בליברות, לא היה לי מספיק חשוב להוסיף פלטה קטנה ולעגל ל 60).
אני מרגיש כמו ילד חזה-יד קדמית, הבנץ' כפול מהסקוואט 😃
אליפטי - 20 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם אתה מתחרה תעצור בהכל
כן כרגע זה התכנון, מאוד מקווה שלא יצוץ משהו שימנע ממני. וכן, זה גם ההגיון שלי שאומר לי להתרגל לעצור בהכל עד התחרות.
מתי נהיית כל כך חזק?!?!?!?
🤭
האמת שהיה לי כבר 5X5 עם 120 לפני כמה זמן, אז 10X3 זה לא מטורף.
מתי נהיית כל כך חזק?!?!?!?
אה רגע אתה מדבר על הסקוואט בכלל? תשמע, שנים של דם יזע ודמעות.

כן כרגע זה התכנון, מאוד מקווה שלא יצוץ משהו שימנע ממני. וכן, זה גם ההגיון שלי שאומר לי להתרגל לעצור בהכל עד התחרות.

🤭
פספסתי מלא ,אשלים פ(יי)ערים

🤭

אה רגע אתה מדבר על הסקוואט בכלל? תשמע, שנים של דם יזע ודמעות.
על הכל

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית