הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״שמן אבל (רוצה להיות) יותר חזק ממך (וגם פחות שמן ממך)״:

עדכון לוג: 27/03/16

סקוואט - 74.5X3X5 עבר בשלום, לא היו כאבים.
בנץ' - 102.5X6X6 הכל עם עצירה. העייפות המצטברת של הסמולוב מתחילה להשפיע כנראה, המשקל הרגיש יותר כבד מהמצופה.
צ'ין אפס - 11.5X3X5 מ.ג 111.7, כלומר הרמתי 600 גרם יותר משבוע שעבר. מי צריך מיקרו פלטות כשאפשר להשמין 😃
ריצה - 8 קמ"ש, 20 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

לידע כללי, התכנון הוא כזה:
עוד שבוע בדיוק, ב 3.4 צריך להיות אימון 10X3 עם 125. אחריו מתכנן לא ללחוץ עד סוף אותו שבוע, ביום חמישי או שישי (שבוע לפני התחרות) ללחוץ 135 עם עצירה, לראות איך ירגיש, ואולי עוד כמה סטים עם פחות משקל לקצת נפח. אחרי זה לא ללחוץ עד התחרות, אולי ביום ראשון 10.4 לעשות כמה סטים קלים וזהו.
יבגני, דיברת עם מר בייספס לגביי שישי ? 😃
מר FOREARMS:)
יכול להיות שהוא עובד עד איזה 3-4 ויכול להיות שלא. הוא יידע באמצע השבוע.

עדכון לוג: 30/03/16

סקוואט - 80.5X3X5 עבר בשלום, מבסוט.
בנץ' - 110X7X5 עצירה בהכל. העייפות המצטברת של 3 אימוני בנץ' בשבוע ממשיכה להשפיע, היה די כבד.
צ'ין אפס - 11.5X2X5 מ.ג 112.6
אליפטי 20 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

שלום,
רציתי לשאול אותך משהו.
שמעתי שעשית SS איפשהו באימון שלך.
מכיוון שמספר העמודים גדול אשמח אם תפנה אותי למספר העמוד שבו התחלת להתאמן שאוכל לראות איך התקדמת ולעקוב.
ועוד משהו. האם אכלת במאזן 300-400 בחודשים הראשונים או שהתחלת או ביותר?
כי אני הבנתי מהצועד הלבן שאפשר להתקדם 3-4 חודשים אם משקלי העבודה נמוכים גם עם מאזן נמוך כזה, אך מצד שני גם שמעתי המלצות להתחיל בפלוס של 1000 ככה שאני עדיין מבולבל.

שלום,
רציתי לשאול אותך משהו.
שמעתי שעשית SS איפשהו באימון שלך.
מכיוון שמספר העמודים גדול אשמח אם תפנה אותי למספר העמוד שבו התחלת להתאמן שאוכל לראות איך התקדמת ולעקוב.
ועוד משהו. האם אכלת במאזן 300-400 בחודשים הראשונים או שהתחלת או ביותר?
כי אני הבנתי מהצועד הלבן שאפשר להתקדם 3-4 חודשים אם משקלי העבודה נמוכים גם עם מאזן נמוך כזה, אך מצד שני גם שמעתי המלצות להתחיל בפלוס של 1000 ככה שאני עדיין מבולבל.
התקופה של ss לא מתועדת כאן, פתחתי את הלוג מיד עם סיום התכנית.
לגבי תזונה, לא ספרתי כלום, פשוט אכלתי כמה שיותר. התחזקתי די מהר ועליתי לא מעט מסת שריר בכל הגוף אבל גם לא מעט שומן.
אם חשוב לך לא להשמין יותר מדי אני ממליץ לא לעשות ככה אלא להיות בפלוס מבוקר. קשה לי להגיד כמה בדיוק, הייתי מתחיל מ400- 500 ומעלה בהדרגה ככל שרמת הקושי עולה.

עדכון לוג: 01/04/16

אימון בבית הכוח עם @White Walker

בנץ' - 117.5X8X4 עצירה בהכל
דדליפט - 180X1, 200X1, 210X1 החלטתי לבדוק סינגלים היום. הכל עלה סבבה והכי חשוב בלי שום כאבים! מתכוון כרגע ללכת ל PUSH-PULL בתחרות. אולי לא אשבור שיא אישי בדדליפט אבל יותר מעניין מאשר רק בנץ'. תודה למורן על התמיכה והצילום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/04/16

סקוואט - 84.5X3X5
בנץ' - 126X3X3, 123.5X4X3
ה 126 וסט ראשון של 123.5 עם עצירה בכל חזרה, סט אחד עם עצירה בחזרה האחרונה ושניים אחרונים בלי עצירה. הראש שלי כל כך לא היה שם שפשוט לא יכלתי להתרכז בהרמה. בסוף גם הנגן שלי מת אז החלטתי שזהו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כן, ככה זה כשיש פלטות של ליברות וגם של קילו. לא ראיתי פלטות של 5 קילו בקרבת מקום אז לקחתי של 10 ליברות (4.5 קילו).
תחשוב שאתה בא לתת את הסקוואט ה 200 שלך ובפועל זה 199 😆

תחשוב שאתה בא לתת את הסקוואט ה 200 שלך ובפועל זה 199 😆
אני מחשב הכל במדוייק, אני אשים 201 אם כבר 😃 אבל במצב של עכשיו הייתי שמח גם ל 199
אגב בסרטון פרס שנכשלתי עם 101 קילו, זה למה שמתי פלטה קטנה חוץ משתי פלטות כי אחרת זה היה 99

אני מחשב הכל במדוייק, אני אשים 201 אם כבר 😃 אבל במצב של עכשיו הייתי שמח גם ל 199
אגב בסרטון פרס שנכשלתי עם 101 קילו, זה למה שמתי פלטה קטנה חוץ משתי פלטות כי אחרת זה היה 99
אני הייתי שם 99 וכותב שעשיתי 100 😛

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית