Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

עדכון לוג: 31/08/16

נשקלתי הבוקר 107.2, חצי קילו פחות מאשר בתחילת החודש. לא ירידה גדולה אבל בסדר בהתחשב בכמות הזלילות שאני עושה, כמו על האש בשישי עם המון בשר, פיתות וחצי ליטר ג'ק דניאלס, המבורגרים עם בירות בשבת (נפתח מקום חדש הייתי צריך לבדוק), סלופי ג'ו ועוד איזה כריך עם בירה וקינוח שלשום... 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה יהיה?
כל פעם שאני קורא עדכונים שלך לגביי המשקל אני נהיה רעב.
קפיצות דלגית זה הסוד שלי 😃
ביומיום אני שומר יחסית על תזונה, לא סופר כלום אבל אפשר להגיד "אוכל נקי" וחלבון בכמות מספיקה +, לפחות משתדל. התחלתי גם להביא אוכל מהבית לעבודה במקום להזמין מהקייטרינג (יש שם מעט מדי בשר לטעמי וכל התוספות ספוגות בשמן ברמה מגעילה. יש דרכים טעימות יותר להכניס שומן לתזונה).
זה ואירובי/מטקונים כנראה נותנים לי אפשרות לדפוק צ'יטים בכל הזדמנות ולרדת לאט לאט.

עדכון לוג: 31/08/16

סקוואט 5+
TM=175

סקוואט - 114X5, 131.5X5, 150X7
שיא ל 7 חזרות וזה
דדליפט - 124X8,8,7,8 אחיזה רגילה, בלי חגורה. בסט השלישי עף לי הבורג הזה שסוגר את השרוול של המוט, זה שהפלטות יושבות עליו, אז עצרתי. זה קרה לי גם לפני איזה שבועיים ואמרתי לבעל המכון, רציתי שיביא לי מפתח לסגור את זה, הוא אמר "עזוב מחר אני אחזק את כל המוטות כבר". בוודאי...
מטקון - 10 ברפיז, 100 קפיצות דלגית - 3 סבבים, 6:03 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/09/16

פרס 5+
TM=82.5

התאמנתי בחיפה במכון סקופ בזיו. מכון ממש קטן וצפוף, אי אפשר לעשות פרס בכלוב כי הוא ממש נמוך. רציתי לעשות כרטיסייה לימים שאני בחיפה אבל אחפש מקום אחר.
האימון:
פרס - 55X5, 60X5, 70X10PR, 55X12 כאמור הכלוב נמוך אז הרמתי את המוט מהרצפה כל סט.
בנץ' - 82.5X4X8
מתח, מקבילים, מסור, דאמבלים בישיבה, הרחקות לצדדים, בייספס.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לך לאקטיב,הפעם היחידה שהתאמנתי שמה היה כיף..היית בא איתי לטכניון,הייתי מעביר אותך בכרטיס שלי

מה בסקופ אני מתאמן שמה וכן פרס אני עושה בבנץ חיובי

לך לאקטיב,הפעם היחידה שהתאמנתי שמה היה כיף..היית בא איתי לטכניון,הייתי מעביר אותך בכרטיס שלי
פעם הבאה אלך לאקטיב לאימון נסיון. לגבי טכניון זה רעיון טוב גם אבל רק אם לא יושב מישהו בקבלה באותו רגע
מה בסקופ אני מתאמן שמה וכן פרס אני עושה בבנץ חיובי
לא זכור לי שראיתי בנץ' חיובי. בכל מקרה לא אהבתי את המקום גם בגלל הפרס אבל בעיקר בגלל הצפיפות, וזה עוד כשהיו יחסית מעט אנשים.
היית בא איתי לטכניון,הייתי מעביר אותך בכרטיס שלי
אגב נראה לי אם דוד יהיה שם הוא יקלוט אותי ויתחיל לזיין בשכל שאני לא מנוי

רק 2 תרגילים באימון? כמה זמן לוקח לך
כן כי רק הדדליפט הספיק בשביל להתיש אותי והסקוואט לשמיניות גמר אותי סופית.
היום לקח לי איזה 1:45 שעות כולל האירובי סתם כי מרחתי זמן. בד"כ בלי האירובי שני התרגילים לוקחים בסביבות שעה.
יש את החימום שאני עושה AGILE 8 שלוקח איזה 5-10 דקות ואז עד שאני מתחמם עם משקל נמוך ומעלה...

עדכון לוג: 07/09/16

לא עדכנתי אתמול אז אעדכן עכשיו את אתמול והיום. אגב התחלתי לקחת קריאטין היום אחרי כמה חודשים שלא לקחתי. פשוט הייתי שוכח לשתותו אותו והייתי שותה מאוחר בערב ואז קם עם כאב ראש, אולי מהתייבשות או משהו. אני אשתדל לזכור או לקחת איתי לעבודה ולשתות אותו בבוקר או ישר כשאני מגיע מהעבודה.

אתמול התאמנתי ב ACT (ידוע כ-אקטיב)בחיפה. האימון:

בנץ' 3+
TM=127.5

בנץ' - 90X3, 102.5X3, 115X4, 90X13
לא משהו, רציתי איזה 6 חזרות עם 115 אבל הכל הרגיש כבד מדי החל מהסט הראשון. בכללי אני יותר מדי מותש מתחילת השבוע הזה. מקווה שבסופ"ש ייצא לנוח כמו שצריך.
פרס - 60X4X8
בנץ' דאמבלים, מתח, הרחקות לצדדים, בייספס

היום היה אימון במכון הרגיל שלי במעלות. האימון:

סקוואט 3+
TM=175

סקוואט - 120X3, 140X3, 157.5X5
דדליפט - 124X4X8

מטקון - 10 ברפיז, 100 קפיצות דלגית. 4 סבבים, 7:42 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

יבגני מה אתה אומר בנתיים על ה 531 מרוצה ממנה יותר מטקסס?
תשמע תכלס טקסס היא תכנית מעולה ונותנת תוצאות טובות ומהר (כפי שאתה יודע). הבעיה שזה דורש השקעה, בעיקר של אוכל ושינה, שאצלי כרגע זה בעייתי כי אני לא רוצה לעלות במשקל, מנסה לרדת ממש לאט כמו שאמרתי כבר וגם לא תמיד ישן מספיק. בגלל זה כרגע מתאים לי 5/3/1. לדוגמה היום היה פרס 3+, תכלס הרגשתי לא הכי חזק שאני יכול להיות היום, נתתי 7 חזרות, יכול להיות שביום מצויין הייתי נותן עוד חזרה-שתיים וביום ממש רע הייתי נגיד עושה 5, אבל בכל מקרה הייתי משלים את האימון כי המטרה זה לפחות 3. בטקסס זה יותר בעייתי כי בכל אימון אתה די צריך להיות במיטבך (חוץ מאימון התאוששות). שורה תחתונה אני מרוצה מהתכנית כי זה מותאם יותר לעניין שלפעמים יש לך יום טוב ולפעמים יום רע ובכל מקרה אתה כן משלים את האימון.
לגבי תוצאות אני לא יכול להגיד כרגע כי זו לא תכנית שאחרי חודש אתה מרים יותר מלפני. שובר שיאים לחזרות פה ושם אבל זה לרוב בגלל שלא עבדתי בטווחי חזרות של מעל 5 לפני זה. בנוסף כמו שאמרתי אני לא בפלוס קלורי וגם עושה את המטקונים או אירובי כמה פעמים בשבוע שזה די מובן לי שעלול לפגוע בתוצאות.

עדכון לוג: 11/09/16

דדליפט 1+
TM=210

דדליפט - 160X5, 180X3, 200X2
הלך קשה היום. טוב נו שבוע הבא דילואד נראה מה יהיה אחרי זה.
סקוואט - 104X4X8 גם היה קשה ומתיש יותר מדי. בכללי ההרגשה לא משהו באימון, חוסר שינה, שביזות יום א וכו...

היום במקום אירובי במכון החלטתי ללכת ברגל למכון וחזרה, 1.8 ק"מ כל כיוון עם התיק של המכון עליי. בהלוך הייתה מהירות ממוצעת של 5.8 ק"מ, בחזור לא מדדתי. חשבתי שזה יהיה גם חימום לא רע לאימון אבל יש מצב זה תרם לאימון החלש יחסית.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית