Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

עדכון לוג: 14/09/16

סקוואט ובנץ' 1+
SQ TM=175
BP TM=127.5

לא התאמנתי בשני ושלישי אז איחדתי היום את אימון סקוואט ובנץ'.

סקוואט - 130X5, 150X3, 165X3 אני חלש מה לעשות
בנץ' - 95.5X5, 109X3, 121X3, 109X5, 95.5X10 גם הבנץ' לא הלך משהו. הרגשתי קצת את המרפק בבור בסטים הקלים, ב 109 זה די עבר. אבל בכללי הכאב שם, לא בטוח מה לעשות עם החרא הזה.
דדליפט - 124X4X8 הסט הלפני אחרון ואחרון היו מתישים בטירוף. סט שני שמתי רצועות וראיתי שלא בא לי טוב רצועות בדדליפט, שאר הסטים באחיזה רגילה בלי חגורה.
פולי עליון 4 סטים ניסיתי מתח אבל המרפק כאב אז עשיתי פולי עם משקל נמוך ל 10-15 חזרות.
בייספס 2 סטים של 25 חזרות חשבתי אולי לעשות משהו בסגנון פרוטוקול פציעות, אבל זה מש לא מרגיש כמו פציעת שריר.
נראה מה עושים עם המרפק. שבוע הבא דילואד אולי זה יעזור גם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/09/16

פרס 1+
TM=82.5

פרס - 60.5X5, 69.5X3, 78X7, 60.5X13
שיא ל 7 חזרות
בנץ' - 90X6,6,12 רציתי 4X6, בסט השלישי אמרתי לעצמי שאם אני סוגר עשירייה אז אני לא עושה סט רביעי. אחרי העשירייה הרגשתי שיש עוד קצת.
מסור - 35X2X10
מקבילים - 11.5X3X8 מ.ג 109.3
פולי עליון - 50X20,20,15

אני עדיין מרגיש שהמרפק לא 100%, באימון לא היו כאבים. עשיתי את הפולי כי בתנעה של הצ'ין אפס הכאב מורגש אז ניסיתי את התנועה עם פולי במשקל נמוך. הרגיש טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...
חשבתי היום על רעיון מסויים בואו נראה אם יש למישהו משהו להגיד עליו:
ב 5/3/1 הרי עובדים 4 פעמים בשבוע במשך 3 שבועות, כלומר 12 אימונים, ושבוע רביעי דילואד. חשבתי על כזה דבר: להתאמן 3 פעמים בשבוע ואז ה 12 אימונים יקחו לי 4 שבועות ולא 3, ולא לעשות דילואד בכלל אלא פשוט להמשיך לעבוד ככה, או לעשות שבוע דילואד אם אני מרגיש שאני צריך את זה. אני מבין שזה לא אותו דבר כי ככה יוצא שכל שבוע הוא כבד ואין דילואד. הסיבה שחשבתי על זה היא כי קצת בעייתי לי לבוא 4 פעמים בשבוע מבחינת הזמן ואני לא רוצה לשנות לגמרי את התכנון אימונים. קיצר אני אחשוב על זה עוד בינתיים.

אם אתה יכול להתאמן רק 3 פעמים בשבוע, ונדלר מציע 2 אפשרויות:
1) בהנחה שימי האימון שלך הם ראשון-שלישי-חמישי
יהיה לך
ראשון- סקוואט (+5)
שלישי- בנץ' (5+)
חמישי- דדליפט (5+)
ראשון- פרס (5+)
שלישי- סקוואט (3+)
חמישי- בנץ' (3+)
ראשון- דדליפט (3+)
שלישי- פרס (3+)
חמישי- סקוואט (1+)
ראשון- בנץ' (1+)
שלישי- דדליפט (1+)
חמישי- פרס (1+)

2) ונדלר גם מציע דבר כזה לאנשים שרוצים להישאר במתכונת של 3 שבועות עבודה ושבוע דילואוד:
ראשון- סקוואט 5/3/1
שלישי בנץ' 5/3/1
חמישי דדליפט 5/3/1 ופרס 5/3/1

אני באופן אישי מעדיף את האפשרות הראשונה, ואני לא חושב שיש צורך לבצע דילואוד.

מה שחשבתי עליו זה בדיוק האפשרות הראשונה. השניה פחות נראית לי בעיקר כי אחרי דדליפט כבד ו 4X8 סקוואט אין לי כוח לעשות כלום שלא לדבר על לשבור PRים בפרס או לעות נפח בנץ', וגם כי זה ייצא אימון נורא ארוך.
לגבי הספר, אני כבר לא זוכר מה היה שם, אם אני עושה את האפשרות הראשונה מה הוא אומר לגבי דילואד?

לגבי הספר, אני כבר לא זוכר מה היה שם, אם אני עושה את האפשרות הראשונה מה הוא אומר לגבי דילואד?

הוא לא כתב על דילואוד בוריאציה הזאת, ובעוד כמה וריאציות "עדינות" יותר (כמו וריאציות של פעמיים בשבוע) אז אני מניח שזה נתון לשיקולך. אני לא חושב שיש צורך בדילואוד מאחר ואתה עובד "רק" 3 ימים בשבוע אז יש לך במהלך השבוע יותר מנוחה.

הוא לא כתב על דילואוד בוריאציה הזאת, ובעוד כמה וריאציות "עדינות" יותר (כמו וריאציות של פעמיים בשבוע) אז אני מניח שזה נתון לשיקולך.
אש עליך, תודה 😃
אני לא חושב שיש צורך בדילואוד מאחר ואתה עובד "רק" 3 ימים בשבוע אז יש לך במהלך השבוע יותר מנוחה.
זה היה גם השיקול שלי עכשיו העניין של יותר מנוחה במהלך השבוע. טוב השבוע אני אעשה דילואד בכל מקרה כי עשיתי כבר שני סבבים רגילים בלי דילואד (האימון שעשיתי היום היה אמור להיות האימון האחרון של שבוע שעבר) ושבוע הבא יש מצב שאתחיל באופציה הזאת.

עדכון לוג: 25/09/16

דדליפט 5+
TM=215

דדליפט - 140X5, 160X5, 183X7 PR
סקוואט - 109X1X6

סיימתי מוקדם כי קראו לי לארוחת אחרי אימון אנבולית של קילו וחצי אנטריקוט על האש+תפו"א (ל 3 אנשים, לא אכלתי קילו וחצי לבד). ככה שכנראה אגדל טוב מהאימון של היום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

שלום שלום מזמן לא ביקרת כאן 😃
לא התקרבתי לשם עדיין. עכשיו עושה 531 ככה שיקח מלא זמן עד הרבע טון.

אכן המון זמן.🍻
אני מקווה לשחזר בחודשים הקרובים את כל השיאים הישנים ומשם האופק עוד רחוק

עדכון לוג: 28/09/16

בנץ' 5+
TM=130

בנץ' - 85X5, 99X5, 110.5X8 PR, 85X15
פרס - 62.5X4X8
פנדליי רואו - 58X3X10
מקבילים - 11.5X2X10, 0X10 מ.ג. 109.3
פולי עליון 3 סטים
2 סופרסטים של בייספס וטרייספס

רציתי לעשות מטקון עם ברפיז ובאק תראסטרס אבל אחרי איזה 2 דקות נתפסו לי הארבע ראשי חזק ועצרתי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 30/09/16

סקוואט 5+
TM=180

סקוואט - 119X5, 133.5X5, 152.5X5
רציתי יותר אבל גם הרגליים היו תפוסות וגם לא הבאתי את השרוולי ברכיים כי שכחתי אותם בגינה וכנראה איזה חתול השתין עליהם והם ממש מסריחים. קיצר היה כבד ולא נראה לי שהייתה לי חזרה שישית אם הייתי מנסה.
דדליפט - 129X3X8

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית