מגיע אלינו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מגיע אלינו?
כנראה לא בזמן הקרוב. חזרתי לצפון.מגיע אלינו?
בזכותך אולי ידליקו מזגן..כנראה לא בזמן הקרוב. חזרתי לצפון.
סעמק עשיתי אצלכם כרטיסיה ב 300 שקל והייתי רק פעמיים שם 🙁
סופרסט:
בנץ' - 125X8X3 הכל עם עצירה.
מתח - 7.5X8X3
סופרסט:
בנץ' - 95X3X8
מתח - 0X3X5
זהו נגמרו אימוני הנפח לשבועות הקרובים.
חרא אימון, הייתי חלש מדי, מקווה שבגלל שלא התאוששתי לגמרי מהנפח.
סקוואט - 155X3, 165X3, 175X2, 165X2 רציתי שלשה עם 175 אבל עצרתי אחרי 2. לקחתי את השרוולי ברכיים של @White Walker , הם מידה אחת פחות משלי, חשבתי שזה יעזור לי להרים קצת יותר. בפועל זה די דפק לי את הטכניקה ויצאו גוד-מורנינגים מעפנים. את ה 165 האחרון עשיתי בלי שרוולים בכלל.
בנץ' - 110X3, 120X3, 130X3 הכל עם עצירה. הלך סבבה יחסית.
דדליפט - 180X3, 200X2, 210X1 גם הייתי כבר עייף מדי (ישנתי רע ומעט כי בחופש הארוך התרגלתי לישון ב 2-3 ולקום ב 11-12) ולא הצלחתי להכנס למצב המתאים להרמה וגם פשוט הרגיש כבד מדי. נמנעתי מגריינדים וכשלים אבל ציפיתי שתהיה שלשה לא קשה עם 210...
שישי הבא מהבוקר.מתי התחרות?
מה שמורן אמר 😃מתי התחרות?
לא התחממתי, רציתי לעשות פירמידה של שלשות.ולמה התחממת עם 200 ועוד לדאבל?
אתה בא לעודד? אני חושב להצטרף...🤭שישי הבא מהבוקר.
תבוא עד הצהריים זה בדליה 😛
אין מצב שהוא לא בא. הייתי מציע לך לבוא איתי (אני אמור לאסוף את מורן) אבל נחזור בטוח אחרי כניסת שבת...אתה בא לעודד? אני חושב להצטרף...🤭
יש יציע מיוחד לשחיפים?אין מצב שהוא לא בא. הייתי מציע לך לבוא איתי (אני אמור לאסוף את מורן) אבל נחזור בטוח אחרי כניסת שבת...
לא יודע אבל יהיו דוכנים עם אוכל שבתמונות נראה טעים 😃יש יציע מיוחד לשחיפים?
סקוואט - 170X1, 180X1 ה 180 לא היה מטורף אבל נראה לי כבד מדי בשביל אופנר, גם המוט רצה להחליק לי מהגב למרות המגנזיום אז זה כנראה השפיע. שוקל אם לפתוח עם 180 או 175, כנראה אלך על 175-190-200, אם בתחרות ה 175 ירגיש קליל אז אולי אלך על 195 כניסה שניה.
בנץ' - 135X1 עם עצירה. עף למעלה. היה ספוטר מעפן שהידיים שלו היו מתחת למוט כל החזרה ולקראת הסוף הוא נגע אבל זה התחיל לעלות מהר גם לפני שהוא נגע כך שאלך על 135 אופנר.
דדליפט - 200X1, 220X1 ה 220 עלה די סבבה אבל לא עף במהירות. נזכרתי שהייתי מתאמן כאן במכון הזה לפעמים לפני שנה וחצי בערך (עם המוט הזה ספציפית) ותמיד בדדליפט משקל שהיה עולה לשלשה לא גבולית בטכניון עם המוט אלייקו, כאן היה עולה לסינגל קשה. שוקל אם לפתוח עם 215 או 220, יש מצב אלך עם 215-235 וכניסה שלישית נראה.
לא. למחרת זה מי שמתחרה רק בבנץ' ו/או דדליפט, קרב 3 זה ביום שישי הכל.זה לא מחולק ליומיים?