הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
איך אתה מרגיש לעומת איך שהייתה(שלא הרגשת טוב?
מרגיש טוב, מבחינת אימונים עכשיו זה משקל נוצה, נראה מה יהיה כשהמשקלים יעלו.
ואיך אתה מתאושש,כי בכל אופן רק חזרת
זה רק אימון שני ושוב, משקלים נמוכים שהמאמץ מאוד נמוך עדיין אז לא מרגיש צורך עדיין בהתאוששות אקסטרא וזה. כשהמשקלים יעלו אז אוסיף אוכל אולי, לישון יותר זה בעיה בכל מקרה, לא מצליח יותר מ 5.5-6
**אני רוצה לראות שכתוב פה דדליפט 200 לחזרה
Aman!
צעד צעד 😃😍

פה אנחנו ״נופלים״ אתה מבין.
ואז אנחנו נכנסים ללופ,של רצון להתקדם במשקלים ונפח,ונתקעים או חלילה נפצעים
וזה ממש עוצר בעדנו!
תשמע זה החיים, זה עניין של סדר עדיפויות אחי. אני יכול לארגן לעצמי לישון יותר אבל זה כנראה יהיה על חשבון זמן עם אישתי או אם אני אחליט להתאמן איך שאני חוזר מהעבודה לפני שמשכיבים את הילד לישון וככה אוכל לישון יותר מוקדם אז על חשבון זמן עם הבן שלי, והם נמצאים אצלי בראש סדר עדיפויות ובפרט מעל אימונים.
אני גם עובד די רחוק מהבית, לוקח לי 50 דקות נסיעה בבוקר וכשעה בערב אז אני יוצא בבוקר ב 6:40 ומגיע לא לפני 17:50 וזה עוד אם אני לא נשאר לעבוד עוד קצת (בד"כ לא נשאר) ואם אין לי איזה סידור בדרך. אז זה לוקח לי הרבה זמן ביום שיכל להיות מושקע בדברים אחרים. אני לא מחליף מקום עבודה לפחות נכון לעכשיו כי חוץ מהמרחק אני מרוצה שם מהכל.
ככה שנכון, התקדמות באימונים לא תהיה כמו שאם הייתי ישן 8 שעות בלילה אבל לא יכול להגיד לך שזה קריטי מבחינתי בהתחשב במצב.

תשמע זה החיים, זה עניין של סדר עדיפויות אחי. אני יכול לארגן לעצמי לישון יותר אבל זה כנראה יהיה על חשבון זמן עם אישתי או אם אני אחליט להתאמן איך שאני חוזר מהעבודה לפני שמשכיבים את הילד לישון אז על חשבון זמן עם הבן שלי, והם נמצאים אצלי בראש סדר עדיפויות ובפרט מעל אימונים.
אני גם עובד די רחוק מהבית, לוקח לי 50 דקות נסיעה בבוקר וכשעה בערב אז אני יוצא בבוקר ב 6:40 ומגיע לא לפני 17:50 וזה עוד אם אני לא נשאר לעבוד עוד קצת (בד"כ לא נשאר) ואם אין לי איזה סידור בדרך. אז זה לוקח לי הרבה זמן ביום שיכל להיות מושקע בדברים אחרים. אני לא מחליף מקום עבודה לפחות נכון לעכשיו כי חוץ מהמרחק אני מרוצה שם מהכל.
ככה שנכון, התקדמות באימונים לא תהיה כמו שאם הייתי ישן 8 שעות בלילה אבל לא יכול להגיד לך שזה קריטי מבחינתי בהתחשב במצב.
סיכמת את זה במדוייק.
מה שכן אני מוותר,זה על מותרות כמו בילויים בתדירות גבוה,או ישיבה עם חברים,או להישאר עד מאוחר מול הטיוי וכו
יש מטרה ונגיעה אליה גם אם צריך להוסיף שעות לשעון !
כמובן שילדים זה מעל הכל
(מחכה שיגדלו להיות לי ספוטרים)

תשמע זה החיים, זה עניין של סדר עדיפויות אחי. אני יכול לארגן לעצמי לישון יותר אבל זה כנראה יהיה על חשבון זמן עם אישתי או אם אני אחליט להתאמן איך שאני חוזר מהעבודה לפני שמשכיבים את הילד לישון וככה אוכל לישון יותר מוקדם אז על חשבון זמן עם הבן שלי, והם נמצאים אצלי בראש סדר עדיפויות ובפרט מעל אימונים.
טקסס נבנא בדיוק ככה.
לפאוורליפטר לשעבר שלא היה לו את הזמן להתאמן, אבל רצה לחזור לכושר.

לדעתי עם רק 15 דק' כל יום. אתה יכול לבנות תוכנית שתביא אותך ל200 דדליפט, ובנץ' וסקוואט נחמד.

יש לי מתאמנים שרק מתאמנים פעם בשבוע, כי זה מה שמתאפשר להם, ועם העקרונות של תוכנית טובה, הם מתקדמים.

גם יש סיכוי שאתה יכול בעבודה להתאמן גם בלי ציוד.

נגיד שכיבה סמיכה וקפיצות, סך הכל 10 דק' כאלו כל יום, ופעם בשבוע, נגיד ביום שישי אימון עצים וארוך, אם זה כן מתאפשר.

אני מאמין שלא מי שגנטית חזק יהיה החזק ביותר, אלא מי שחכם יהיה החזק ביותר.

טקסס נבנא בדיוק ככה.
לפאוורליפטר לשעבר שלא היה לו את הזמן להתאמן, אבל רצה לחזור לכושר.
נראה לי אתה מתכוון ל 5/3/1
לדעתי עם רק 15 דק' כל יום. אתה יכול לבנות תוכנית שתביא אותך ל200 דדליפט, ובנץ' וסקוואט נחמד.

יש לי מתאמנים שרק מתאמנים פעם בשבוע, כי זה מה שמתאפשר להם, ועם העקרונות של תוכנית טובה, הם מתקדמים
האמת לא חשבתי שאפשרי עם פעם בשבוע להתקדם, אולי רק מישהו ממש ממש מתחיל, מעניין מה שאתה אומר.
גם יש סיכוי שאתה יכול בעבודה להתאמן גם בלי ציוד.

נגיד שכיבה סמיכה וקפיצות, סך הכל 10 דק' כאלו כל יום, ופעם בשבוע, נגיד ביום שישי אימון עצים וארוך, אם זה כן מתאפשר.
אנחנו 10 אנשים במשרד, מעניין איך זה ייראה שאני פתאום קם ומתחיל לקפוץ 🤣 אבל בעיקרון אם יש רצון אפשר למצוא איזה פינה.
השאלה אם זה יעזור במשהו.
בכל אופן כרגע אין לי מה להתעסק עם תכנונים יותר מדי, כשאני אראה שאני פיזית מסוגל ורוצה להתקדם ולא מתאפשר לי בגלל זמן/תכנון לא מתאים אז אחשוב על תכנון וזה
אני מאמין שלא מי שגנטית חזק יהיה החזק ביותר, אלא מי שחכם יהיה החזק ביותר.
מסכים איתך רק לדעתי זה מי שחכם וגם עיקבי

נראה לי אתה מתכוון ל 5/3/1

האמת לא חשבתי שאפשרי עם פעם בשבוע להתקדם, אולי רק מישהו ממש ממש מתחיל, מעניין מה שאתה אומר.

אנחנו 10 אנשים במשרד, מעניין איך זה ייראה שאני פתאום קם ומתחיל לקפוץ 🤣 אבל בעיקרון אם יש רצון אפשר למצוא איזה פינה.
השאלה אם זה יעזור במשהו.
בכל אופן כרגע אין לי מה להתעסק עם תכנונים יותר מדי, כשאני אראה שאני פיזית מסוגל ורוצה להתקדם ולא מתאפשר לי בגלל זמן/תכנון לא מתאים אז אחשוב על תכנון וזה

מסכים איתך רק לדעתי זה מי שחכם וגם עיקבי
קראתי על זה בחוברת של טקסס אם אני זוכר נכון.
אני שמעתי שריי וויליאמס בתקופת הסגר התאמן איזה שעתיים פעמיים בשבוע, זה כמו חצי שעה בשבילנו, והוא אמר שהוא ממשיך להתקדם, פשוט צריך להגביר עצימות קצת.

"משרד הפאוורליפטרים" יש לזה צליל טוב.

קראתי על זה בחוברת של טקסס אם אני זוכר נכון
טקסס זה של ריפטו אבל לא?
אני שמעתי שריי וויליאמס בתקופת הסגר התאמן איזה שעתיים פעמיים בשבוע
פעמיים בשבוע אני יכול איכשהו להבין, זה פי שתיים תדירות מפעם בשבוע, אבל עדיין כנראה לא פשוט.
משרד הפאוורליפטרים" יש לזה צליל טוב
הלוואי 🙁

איזה יופי שהמשקלים עולים
כן, התחלתי ממשקלים הכי נמוכים בשביל לטפס לאט לאט
איך התזונה? משקל גוף?
שוקל 100~, תזונה אני לא ממש מקפיד, בטוח שמגיע ל 1.6 חלבון לקילו לפחות (גם די בטוח שיותר)
לחיצת כתף אתה לא עושה?
עושה, פעם בנץ' פעם לחיצת כתף

בדיוק חשבתי שלא ראיתי עדכון שלך
מה החלפת ברכב?
זה המקצוע שלך?
לא, המקצוע שלי זה מהנדס 😃
התאכזבתי סופית ממוסכים לפני כמה שנים - לא זוכר פעם אחת שיצאתי ממוסך אחרי טיפול/תיקון והייתי מרוצה 100%, או שמסדרים משהו ודופקים משהו אחר, או שלא עושים עבודה טובה וצריך לחזור ולבזבז זמן, או שממציאים לך דברים, או ששמים חרא חלפים במחיר של איכותי, או הכל ביחד. אז התחלתי ללמוד לעשות דברים ברכבים שלי לבד.
בשבת עשיתי טיפול תקופתי קטן, החלפתי שמן, פילטר שמן ופילטר מזגן. רציתי להחליף נוזל בלמים אבל לא הסתדרתי עם המשאבה היא לא אטמה טוב.

נערך לאחרונה:
נראה נהדר 😃
במשקלים גבוהים יותר,אתה תפריד את הסקאווט מהדדליפט?
שניהם יחד באותו אימון ״כבד״ זה ממש מסע כומתה

נראה נהדר 😃
במשקלים גבוהים יותר,אתה תפריד את הסקאווט מהדדליפט?
שניהם יחד באותו אימון ״כבד״ זה ממש מסע כומתה
כרגע אני עושה SS בעיקרון, מכיר את התכנית?
בינתיים עשיתי אימון אחד סקוואט בנץ' דדליפט, אימון הבא סקוואט פרס דדליפט.
מעכשיו זה יהיה אימון A סקוואט בנץ' דדליפט, אימון B סקוואט פרס חתירה (בתכנית המקורית זה פאוורקלין אבל אני לא עושה, זה די נפוץ להחליף אותו בחתירה או מתח)
הכל 3 סטים 5 חזרות חוץ מדדליפט שזה סט יחיד של 5. מעלים משקל בכל תרגיל כל אימון.
אז כן יוצא באימון A שיש גם סקוואט וגם דדליפט, נסתדר עם זה בינתיים 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית