- פותח/ת השרשור
- #6,421
הכוונה למשקל שהוא מאתגר, במילים אחרות די כבד 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכוונה למשקל שהוא מאתגר, במילים אחרות די כבד 😃
אני בטוח שזה בגלל שרק עכשיו חזרתהכוונה למשקל שהוא מאתגר, במילים אחרות די כבד 😃
תודה, יש מצב:37mv:אני בטוח שזה בגלל שרק עכשיו חזרת
3 חודשים נתחיל לדבר במאות פה
סקוואט - 67.5X3X5
פרס - 45X4X5
פנדליי רואו - 55X4X5
טרייספ פושדאון - 17.5X2X15
אימון נחמד סה״כ
אתמול:
סקוואט - 70X3X5
בנץ' - 70X4X5
דדליפט - 70X1X5
בייספס במוט דבליו - 28X2X15
הסקוואט כרגיל קצת מאתגר אבל עולה סבבה לגמרי, הבנץ' קל-בינוני והדדליפט די קל
אז זה יוצא אימון קצרצר כזהלא במכוון, ככה יוצא בינתיים, עד שאשנה את הקפיצות במשקל.
לא ממש מודד זמני מנוחה, נראה לי באזור הדקה, בסקוואט אולי קצת יותר
אצלי,בשונה מפעם (סטופר כל סט) זה נטו לפי הרגשהלא ממש מודד זמני מנוחה
כן, אתמול יצא משהו כמו 45 דקות כולל הכל. אני מתחיל אימון לא לפני 21:00, בד"כ באזור 21:30 אז בכל מקרה לא רוצה שיקח לי יותר משעה.אז זה יוצא אימון קצרצר כזה
נהדר,במיחוד שזה בערב
אצלי גם לפי הרגשה, אבל אצלי זה להיפך, פעם זה היה בסטים הכבדים יותר מדי זמן מנוחה, עכשיו השאיפה לנוח כמה שצריך ולא יותר כדי לתקתק את האימון במינימום זמן, כמובן השאיפה גם לא להגיע למצב שאני לא מצליח להשלים סט בגלל שלא נחתי מספיק.אצלי,בשונה מפעם (סטופר כל סט) זה נטו לפי הרגשה
ב'כבדים' יותר זמן כמובן ובקלים זה יכול להיות 30 שניות ועוד אחד
לפי דעתי זה נקודת השבר של סוג האימונים האלוכמובן השאיפה גם לא להגיע למצב שאני לא מצליח להשלים סט בגלל שלא נחתי מספיק
אני חושב שזה עניין של ניסיון להרגיש מתי להיכנס לסט שלא יהיה מוקדם מדי ולא סתם לבזבז זמן על מנוחה שלא לצורךלפי דעתי זה נקודת השבר של סוג האימונים האלו
מה יעלה בגורלינו עם זמני האימון? 😃אני חושב שזה עניין של ניסיון להרגיש מתי להיכנס לסט שלא יהיה מוקדם מדי ולא סתם לבזבז זמן על מנוחה שלא לצורך
כשמתאמנים בבית אפשר לעשות מטלות בין הסטים. כיף.מה יעלה בגורלינו עם זמני האימון? 😃
עכשיו שאין גן ואין סדר יום מסודר
אני בכל מקרה מתאמן אחרי שהילד הולך לישון ככה שמהבחינה הזאת לא יהיה שינוימה יעלה בגורלינו עם זמני האימון? 😃
עכשיו שאין גן ואין סדר יום מסודר
אתה לא מתסף בp.wאני בכל מקרה מתאמן אחרי שהילד הולך לישון ככה שמהבחינה הזאת לא יהיה שינוי
לא מתסף, קודם כל לא אוהב, לקחתי בעבר קפאין לפעמים. אבל כמו שכתבתי אני מתחיל להתאמן ב 9-9 וחצי בערב, והולך לישון באזור 12 אז גם קפאין זה לא רעיון כזה טוב.אתה לא מתסף בp.w
ואם כן,מה יעלה בגורל השינה?
חוץ מיום שישי, ביום שישי אני מוצא זמן אחרי הצהריים לאימון, לשמחתי יש לי אישה שמפרגנת לי בזה 😃אני בכל מקרה מתאמן אחרי שהילד הולך לישון
אני קם ב 6 כל יום אז לפנות בוקר זה פחות אופציה, לא בא בחשבון לקום בארבע, אני אצטרך שורה של קוקאין לא p.w 😆כייף לך!
אני לא ניחנתי בזה.
האימונים שלי עכשיו יעברו ללפנות בוקר
לא נורא
וואט אבר איט טייקס!! 😃
צחקתי בקול!אני קם ב 6 כל יום אז לפנות בוקר זה פחות אופציה, לא בא בחשבון לקום בארבע, אני אצטרך שורה של קוקאין לא p.w 😆