הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:

עדכון לוג: 08/01/21

סקוואט - 72.5X3X5
פרס - 50X4X5
פנדליי רואו - 60X4X5
טרייספ פושדאון - 20X2X15

הסקוואט מאתגר כרגיל, לא נורא. הפרס גם כן מתחיל להיות קצת כבד, אחתוך את ההתקדמות ל 2.5 קילו כל פעם. החתירה די קל. הטרייספס נחמד לתת פעמפ ביד אחורית 😃
שבת שלום לכולם

קרא את שאר עדכון הלוג...

ה-פרס הזה 50 ל4 סטים של 5
זה הסיוט בהתגלמותו!
תאר לך שתכף אתה ב60 לאותו המצב
זה המכשול של כולם אני חושב.

*לא היית מעדיף ללכת על one arm row לפעמיים?

אני יותר אוהב one arm row מחתירה עם מוט אבל אין לי מוטות אולימפיים קצרים בשביל זה. בעיקרון אני הכי מעדיף מתח כנראה אעבור לזה כשאתחזק עוד קצת בחתירה

ה-פרס הזה 50 ל4 סטים של 5
זה הסיוט בהתגלמותו!

*לא היית מעדיף ללכת על one arm row לפעמיים?
נראה לי ב55 עצרתי בגלל הניתוח.
באסה...
היתי אמור להגיע לזה בלי יותר מדי בעיה,
היה לי בישיבה 32.5 קילו ביד ל3×8.
במקרה הפחות טוב 30.

לא זכור לי אגב שהיה לי מכשול ב 60 כשהגעתי לזה לראשונה, עשיתי ss אז והתקדמתי ברציפות עד 75 ל 3 חמישיות

עדכון לוג: 11/01/21

אתמול:

סקוואט - 75X3X5
בנץ' - 75X4X5
דדליפט - 75X1X5
בייספס במוט דבליו - 30X2X15

אימון נחמד, סקוואט מאתגר אבל סבבה, נראה לי הטכניקה עוד לא יושבת לי 100%, אני מרגיש קצת הבדל בין חזרות. יש חזרות שאני מתיישב אחורה ועושה היפ דרייב טוב ואז זה עולה קל יותר, ויש חזרות שלוקח ברכיים יותר מדי קדימה ואז יותר קשה לי לעלות. כרגע המשקל מאתגר אבל לא גבולי, כזה שמאפשר עבודה על טכניקה לדעתי אז סבבה.
בנץ' ודדליפט די קל, בייספס לסיום בשביל הפעמפ 😍

קרא את שאר עדכון הלוג...

התוכנית עושה רושם הולכת כסדרה
״טאץ און ווד״
אפשר הסבר על היפד דרייב? בבקשה

אפשר הסבר על היפד דרייב? בבקשה
אהההה היפ דרייב, אם השאלה הייתה כאן בפורום PL/WL זה היה יוצר ויכוח של עשרות עמודים בין תומכי ריפטו למתנגדיו 🤣
בעיקרון זה להוביל תנועה מהאגן, כלומר תחשוב על להרים את התחת למעלה לא על לדחוף את הרצפה. נראה לי זה ההסבר פחות או יותר.
אין לי אפשרות לראות סרטונים עם ווליום, אני בטוח שהסרטון הראשון זה ההסבר על היפ דרייב שממנו למדתי

אראה כבר עכשיו 😃

שהייתי בחדר הכושר (בעידן הקודם)
היה מאמן שם שאמר לי משו לגבי הסקוואט,שעד היום אני זוכר.
הוא אמר תשים לב איך ילד קטן(פעוט) מתכופף
לריצפה,ככה אתה צריך לעשות את הסקוואט.
*באמת לפעמיים אני מרגיש שהטוסיק מוביל תתנועה
ולפעמיים מכניקה של הרגל מובילה

*באמת לפעמיים אני מרגיש שהטוסיק מוביל תתנועה
רק במצב כזה שים לב שגם החזה יעלה ביחד, שתהיה כמו התמונה האמצעית ולא הימנית:
HipDrive-1024x653.png

עדכון לוג: 14/01/21

סקוואט - 77.5X3X5
פרס - 55X4X5
פנדליי רואו - 65X4X5
טרייספ פושדאון - 22.5X15,15,10

הסקוואט לא קל אבל הלך סבבה. בפרס בסוף הוספתי 5 קילו מאימון קודם ולא 2.5 כמו שחשבתי, היה כבד, מעכשיו בטוח אעלה רק 2.5. החתירה קל-בינוני.

קרא את שאר עדכון הלוג...

תודה 😃
בתכנית (SS) זה 3 סטים בכל תרגיל חוץ מדדליפט, בדדליפט סט 1. אני מוסיף עוד סט לכל הרמה של פלג גוף עליון (פרס, בנץ' וחתירה) שיהיה עוד קצת נפח לפלג גוף עליון ומוסיף גם קצת ידיים

נהדר!
כייף שיש ידע=כוח
אתה יודע בדיוק מה עובד לך
איך אתה מבחינת מזון,שומר הדוק? מקפיד על חלבון 1.8-1.7?

נהדר!
כייף שיש ידע=כוח
אתה יודע בדיוק מה עובד לך
לא בדיוק, בערך 😃
איך אתה מבחינת מזון,שומר הדוק? מקפיד על חלבון 1.8-1.7?
לא ממש שומר, חלבון מעריך שמגיע לכמות לא רעה. אוכל סקופ-שניים ביום של אקבת חלבון, 300 גרם בשר (משקל אחרי הכנה) בארוחת צהריים ובערב ביצים/טונה/גבינות/הכל ביחד - ביחד עם החלבון שיש במקורות פחמימה מעריך שמגיע לאזור ה 1.8-2 גרם לקילו.

עדכון לוג: 16/01/21

אתמול:

סקוואט - 80X3X5
בנץ' - 80X4X5
דדליפט - 80X1X5
בייספס במוט דבליו - 30X3X15

בחזרה האחרונה של הסט האחרון בסקוואט נתפס לי הגב בתחתית התנועה, מן כאב חד בגב התחתון, דומה למה שהיה לפני כמה שבועות, גם לפני איזה כמה שנים היה לי משהו כזה שהשבית אותי לכמה זמן. יש סרטון של הסט, לא ראיתי משהו חריג בחזרה הזאת ספציפית, בכללי שמתי לב שיש מצב שיש לי קצת באט וינק בכל החזרות, לא בטוח, תגידו מה נראה לכם מי שיסתכל על הסרטון. יכול להיות שזה בכלל כי היה קר ולסטים הורדתי את הפליז ונשארתי עם קצר אז נתפס מהקור, לא יודע. היום זה קצת יותר טוב אבל כואב עדיין.

קרא את שאר עדכון הלוג...

תנסה לצלם את כל הגוף פעם הבאה, חשוב לראות כפות רגליים. אבל מה שאני רואה, שתי הבעיות העיקריות:

1. אתה מתחיל את התנועה קודם במותניים שהולכות אחורה ואז בברכיים שהולכות קדימה, נסה לשבור את שניהם במקביל, ברכיים ומותניים יחד. תחשוב בראש ברכיים מהירות.
2. המרפקים שלך הרבה הרבה יותר מידי למעלה. אין טיפה כיווץ בגב העליון. נראה שאתה לא גמיש במיוחד אבל תצטרך לנסות לכוון אותם למטה ולכווץ יותר את הגב העליון שלך. ואם תוכל גם לאט לאט להצר אחיזה, זה גם יעזור.

שתי הבעיות אגב, לא נראה לי שמובילות לכאב בגב התחתון. אבל מי יודע. כאב זה חלק מהתהליך. איך אומרים, עדיף גב חזק ודפוק מסתם גב דפוק.

1. אתה מתחיל את התנועה קודם במותניים שהולכות אחורה ואז בברכיים שהולכות קדימה, נסה לשבור את שניהם במקביל, ברכיים ומותניים יחד. תחשוב בראש ברכיים מהירות.
זה כי אני דווקא ניסיתי לקחת אגן יותר אחורה כי ככה אני עושה יותר היפ דרייב וחזק יותר. ככה לפחות זה היה בעבר, המון זמן לא עשיתי סקוואט כבד. אני אנסה לשים לב למה שאמרת נראה איך זה מרגיש.
2. המרפקים שלך הרבה הרבה יותר מידי למעלה. אין טיפה כיווץ בגב העליון. נראה שאתה לא גמיש במיוחד אבל תצטרך לנסות לכוון אותם למטה ולכווץ יותר את הגב העליון שלך. ואם תוכל גם לאט לאט להצר אחיזה, זה גם יעזור.
דווקא אני מרגיש שאני מכווץ גב עליון, להרים מרפקים גם עוזר לי לכווץ גב עליון. למדתי לואו בר מהסרטונים של ריפטו בזמנו אז תמיד עשיתי עם מרפקים הכי למעלה, מה הסיבה להוריד אותם? לגבי לאחוז צר יותר, בעבר היו לי כאבים במרפק מזה אז הרחבתי אחיזה תוך שמירה על כיווץ בגב העליון.
עכשיו בעיקרון אני מנסה לשחזר את הטכניקה שלי שהייתי חזק בה, יש מצב שאני עדיין לא שם...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית