הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23

זה מרוב כל התיקונים והתחזוקה של הרכבים שאתה עושה, אתה קיבלת מה שנקרא "זאפטה שמש".
"הרדיאטור נפל לתוך הקרבורטור, עשה סבטוחה שלמה בכל הפלגים", תרגיע עם זה.

ועם כל הרצינות רק בריאות אחי

זה מרוב כל התיקונים והתחזוקה של הרכבים שאתה עושה, אתה קיבלת מה שנקרא "זאפטה שמש".
"הרדיאטור נפל לתוך הקרבורטור, עשה סבטוחה שלמה בכל הפלגים", תרגיע עם זה.

ועם כל הרצינות רק בריאות אחי
תודה אחי 😃
לא יודע אם אתה לגמרי צוחק או רציני חלקית אבל זה גידול שגידלתי במשך שנים, הרבה לפני שהתחלתי להתעסק עם מכוניות, לא משהו שנהיה מ4-5 פעמים בשנה של התעסקות עם רכבים ב 3-4 שנים האחרונות

yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:

עדכון לוג: 20/07/21

סקוואט - 25X1X5
פרס - 25X4X10
חתירה - 35X4X10
פלאנק - 3X30

ריצה - 1.2 ק"מ, 10:25 דקות

הסקוואט מגביר לי את הכאב בבטן, מרגיש אותו בבור ובתחילת העליה, אז הפסקתי ולא אעשה עד הודעה חדשה.
שבוע הבא יש תור לגסטרוסקופיה נראה אם ימצאו משהו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:

עדכון לוג: 26/07/21

אתמול:

סקוואט - 25X3X5
פרס - 30X4X10
חתירה - 45X4X10
מקבילים עם גומיה ירוקה - 3X10
פלאנק - 3X35

ריצה - 1.4 ק"מ, 12:08 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...
עד כמה אני שמן? אתמול הלכתי לעשות גסטרוסקופיה, הבדיקה לא הצליחה כי הקיבה הייתה מלאה באוכל ואי אפשר היה לראות כלום 🤦‍♂️

להתאמן כשמרגישים טוב ונהנים מעבודה קרובה לשיאים אישיים זה קל , מנגד להתאמן במצבים מורכבים, סביב פציעות עם משקלים שרחוקים מהשיאים האישים זה קשה ודורש משמעת עצמית ויכולת התמדה אמיתית, מוריד בפניך את הכובע, זה לא מובן מאליו

להתאמן כשמרגישים טוב ונהנים מעבודה קרובה לשיאים אישיים זה קל , מנגד להתאמן במצבים מורכבים, סביב פציעות עם משקלים שרחוקים מהשיאים האישים זה קשה ודורש משמעת עצמית ויכולת התמדה אמיתית, מוריד בפניך את הכובע, זה לא מובן מאליו
תודה, מעריך את זה 😃

תן בראש,
העיקר שהאנדרופינים זורמים אחרי האימון.
זורמים זורמים 😃 יש גם תופעה ממש נחמדה של חרמנות חזקה אחרי האימון, שזה משהו יחסית חדש מאז שהתחלתי להתאמן עם יותר חזרות ופחות משקל, כשהתאמנתי בעצימות גבוהה יותר (יותר משקל פחות חזרות) זה לא היה. אני ואישתי אוהבים את התופעה:37mv:

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית