הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לא כל כך הבנתי איך נפצעתה בצוור בזמן הפרס ? אני לא כמוך וכמו מקס ויבגני וכנראה בכלל רוב הפורם, אם אני מרגיש שקשה לי אני מוותר יחסית מהר בגלל הפחד של הפציעה.
מעולה 😃

אם תסתכל בסרטון PR שהעליתי לפני שבועיים נראה לי, של הפרס.
תראה שבחזרה הרביעית נלחמתי כמו שד.. אבל זה גרם לצוואר שלי להיתפס.
משכתי את הצוואר אחורה יתר על המידה בסוף הלחיצה בנוסף.

מעולה 😃

אם תסתכל בסרטון PR שהעליתי לפני שבועיים נראה לי, של הפרס.
תראה שבחזרה הרביעית נלחמתי כמו שד.. אבל זה גרם לצוואר שלי להיתפס.
משכתי את הצוואר אחורה יתר על המידה בסוף הלחיצה בנוסף.
השד הטזמאני ?

כן ראיתי את הסרטון אבל לא שמתי לב למשהוא חריג, בכל אופן לפחות יש לך PR 😃

השד הטזמאני ?
2285038036_f3336de96c.jpg

יפה 1.6 קילו בשבוע זה ממש טוב כל הכבוד 😃
תודה 😃 וזה עוד לפני שהתחלתי לקחת ל-קרניטין 😆
האמת שאני מסכים עם מורן שזה יותר מדי 1.6 בשבוע, אבל אני חושב שחלק מזה זה גם נוזלים שירדו מהורדת הפחמימה. בכל מקרה נראה איך הבנץ' ייראה מחר 😃

האמת שאני מסכים עם מורן שזה יותר מדי 1.6 בשבוע, אבל אני חושב שחלק מזה זה גם נוזלים שירדו מהורדת הפחמימה. בכל מקרה נראה איך הבנץ' ייראה מחר 😃
ל-קרניטין?

במה ל-קרניטין עוזר?

אני לא מתכוון שזה שורף לך את השומן. אני מתכוון שההגדרה שלו זה "שורף שומן". הבנתי מהתגובה של דניאל שהוא לא יודע מה זה התוסף הזה
אה אוקיי.
גם אני לא הכרתי.
עוד שטות..

אם כבר שורפי שומן אז מה שדניאל שאל.

ל-קרניטין?
במה ל-קרניטין עוזר?
כמו שמקס אמר קיבלתי אותו חינם (מאח שלו חח) אז למה לא לקחת. האמת לא חושב שזה ישנה כל כך (אם בכלל) אבל לא יזיק.
בכללי שוקל שימוש בחומרים בהמשך? אפידרין קלן יהומבין DNP וכו'
ממש לא נראה לי
אה, עוד דבר: חשבתי שבסביבות 100 קילו אני אראה יחסית חטוב, עכשיו אני לא חושב ככה. אמנם אני רואה שיש שינוי אבל בטוח שצריך עוד יותר מ 7 קילו בשביל להגיע ל א.ש סבבה. כנראה לפחות 95 (מקווה שזה יספיק)

כמו שמקס אמר קיבלתי אותו חינם (מאח שלו חח) אז למה לא לקחת. האמת לא חושב שזה ישנה כל כך (אם בכלל) אבל לא יזיק.

ממש לא נראה לי
אה, עוד דבר: חשבתי שבסביבות 100 קילו אני אראה יחסית חטוב, עכשיו אני לא חושב ככה. אמנם אני רואה שיש שינוי אבל בטוח שצריך עוד יותר מ 7 קילו בשביל להגיע ל א.ש סבבה. כנראה לפחות 95 (מקווה שזה יספיק)
לדעתי גם 90-95 זה יעד.
אתה מפצה על א.ש גבוה אל תשכח.
אח"כ תיהיה מרוצה 😃

לדעתי גם 90-95 זה יעד.
אתה מפצה על א.ש גבוה אל תשכח.
אח"כ תיהיה מרוצה 😃
כן 😃 בעיקרון היעד הוא אחוז שומן, כלומר מראה מסויים, לא משקל או זמן מסויים. פשוט חשבתי שאני קצת מעל 20% לפני החיטוב, אבל כנראה שהייתי על איזה 25%, כי עכשיו נראה לי אני סביב ה 20%. אבל מה לעשות, נילחם עד הסוף 😆 בסוף אולי אני אתחרה בדצמבר בעד 90 בכלל 🙄 (אם לא יהיו לי משקלים של ילדה עד אז)

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

04/05/15 - בנץ'

בנץ' - 122.5X3 105X2X5 בסט הכבד התחת עלה בחזרה שניה ושלישית, אבל אני מחשיב את זה כל עוד אין שופט שפוסל. נראה אימון הבא אם אני אנסה 125 או שאחזור על 122.5 ואנסה חזרות חוקיות.
פרס - 70X2X5
צ'ין אפס - 15X5,4,3 0X6
משקל גוף במכון 107.8
סך הכל מבסוט בינתיים על הלחיצות בחיטוב, גם על המתח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד !! ירדת כמעט 10 קילו
אתה רוצה להגיע ל100 או פחות?
לא כמעט 10, ירדתי 6 😃 כמו שכתבתי:
בעיקרון היעד הוא אחוז שומן, כלומר מראה מסויים, לא משקל או זמן מסויים. פשוט חשבתי שאני קצת מעל 20% לפני החיטוב, אבל כנראה שהייתי על איזה 25%, כי עכשיו נראה לי אני סביב ה 20%
אני חושב שב 100 קילו אני עדיין אהיה בא.ש די גבוה, נראה לי אני אצטרך לרדת לאיזור ה 95 בשביל א.ש סבבה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית