הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
כן באמת מבאס... זהו, אני אנסה לרוץ בקצב קליל יותר גם, כי עד עכשיו כל הריצות היו די במקסימום (כלומר לא ממש מהר אבל מרחק יחסית ארוך בשבילי) ונראה מה יהיה...
אני תאמת עושה בלית בריריה רק בישביל המבחן אבל אני יותר גרוע ממך באירובי זה בטוח ..
וכן תעשה פחות מרחק נשמע טוב .

אה והעניין גם שאני הולך כ 20 ק"מ בשבוע לפי חישוב שלי (למכון, לעבודה, ללימודים, את רוב ההתניידות אני עושה ברגל). שזה ב 3-4 חודשים אחרונים מאז שאין לי אוטו. עכשיו לכל ההליכה הזאת התווספה גם ריצה וגם גירעון קלורי...

מתגעגעים אליך בטכניון איפה אתה??
הייתי היום 😃
אבל הייתי מוקדם, ב7 כבר יצאתי משם כי רציתי ללכת לכרמל לאיזה הופעה. בסוף החלטנו לא ללכת להופעה והלכתי להרוס את החיטוב במקום זה 😭
ובכלל אני מפסיק לבוא בשעות הרגילות בימי סקוואט כי אני מתבייש שתראו אותי נכשל עם 160 קילו

הייתי היום 😃
אבל הייתי מוקדם, ב7 כבר יצאתי משם כי רציתי ללכת לכרמל לאיזה הופעה. בסוף החלטנו לא ללכת להופעה והלכתי להרוס את החיטוב במקום זה 😭
ובכלל אני מפסיק לבוא בשעות הרגילות בימי סקוואט כי אני מתבייש שתראו אותי נכשל עם 160 קילו
גם הרסת חיטוב, גם לא באת להתאמן בזמן וגם אולי לא תיסע לסמינר. מה קרה זה יום ההפכים?
תחשוב אתה מתבייש שאתה נכשל עם 160 ואני היום חלקתי את הכלוב עם 2 בחורות ועשיתי סטים של 25 חזרות עם מוט ריק. אז אין לך מה להרגיש רע!

וואלה גם שמתי לב שריצה מזיינת את הסקוואטים ,מזלי שפחות אכפת לי מכמה אני מרים 😃 .

מחר נוסע לכנרת, כנראה להמשיך להרוס את החיטוב סעמק... אני אנסה לשמור וזה אבל הבעיה שעם אלכוהול קצת קשה לשמור על תזונה...
אני חושב אולי משבוע הבא לעשות צעד קצת יותר קיצוני, להוריד את כל מקורות הפחמימה חוץ מירקות ולאכול רק חלבון שומן וירקות ולעשות העמסות כל שבוע. הרבה מילים שאומרות בעצם דל פחמימה, אבל הכוונה גם על ידי זה להגדיל את הגירעון.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

24/05/15 - משקל גוף

משקל גוף: 107.5 עלייה לעומת שבוע שעבר. כנראה פיצה ביום חמישי, כנרת ביום שישי, כנרת+אוכל של אמא ביום שבת עלולים לגרום לדבר כזה.
הגיע הזמן לעלות הילוך מבחינת אוכל ולהוריד קלוריות. מהיום אני מוריד את כל מקורות הפחמימה שהיו לי חוץ מירקות ומוצרי חלב (בלי מוצרי חלב יהיה לי נורא קשה להגיע לכמות חלבון מספיקה). אני רוצה לנסות לאכול ככה במשך שבוע לראות איך אני מרגיש עם זה ואז נראה אם אני ממשיך ככה או לא.
חג שמייח לכולם

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני הולך למכון עוד איזה שעה, אולי טיפה פחות.מישהו מצטרף?

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

24/05/15 - פרס

אחרי פחות מ 4 שעות שינה בלילה ועם כמעט 0 פחמימה במשך היום חשבתי שהאימון ייראה פחות טוב ממה שהוא היה בפועל. טוב, המאגרי גליקוגן עדיין מלאים מהסופ"ש והקפאין עזר לעניין של החוסר שינה

פרס - 82.5X3 עלה סבבה, אני מבסוט לגמרי על הפרס
בנץ' - 100X5X5
צ'ין אפס - 10X5,4 0X7,7,6
משקל גף במכון 108.8
פייס פולס - 3X12

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמן, כמו שרשמו לך אתה לוקח צעד קיצוני יותר מידי כאשר תאכלס אתה לא צריך את זה, אתה בשלב ממש מוקדם בחיטוב, וכבר אתה רוצה להיכנס לכזה דבר ? במיוחד שאתה גם לומד ודל פחמימה לרוב האנשים לא הולך טוב ביחד עם לימודים.
הבעיה שלך שיוצא לך בערך כבר ציט במקום פעם בשבועיים (באחוז שומן שלך זה מה שצריך להיות) אתה עושה אותו 3 ימים בשבוע ??? בטח שאתה לא מוריד משקל ורק מעלה.

תקח את עצמך בידיים, תקפיד שבועיים על צריכה קלורית, תעשה ציט אחת לשבועיים, ותתכנן את הציטים, נגיד אתה יודע שיש לך עוד 3 שבועות חתונה/כינרת או משהוא דומה, אז או שיש לך מזל וזה נופל על יום של ציט (בגלל זה טוב לעשות ציט בסופ"ש כי אלו הימים שתמיד קוראים בהם דברים) או שנגיד זה לא נופל, אז או שאתה מחזיק מעמד 3 שבועות בלי ציט, או שאתה עושה אחרי נגיד שבוע וחצי ארוחה של ציט או יום העמסה אבל ממש העמסה קטנה.

תחשוב שבחודש האחרון אם להסתכל על הארוחות שלך יש מצב שבסה"כ אתה בפלוס קלורי או במינוס ממש ממש נמוך

אני רוצה לנסות דל פחמימה לשבוע, אם אני אראה שזה לא מסתדר לי, קשה להתרכז בלימודים וחרא כזה, אז אני אפסיק.
העניין שאני רוצה להיות בגירעון גדול, כדי לא לדאוג אם אני עושה יותר מדי צ'יטים (כמובן שלא 5 ימים בשבוע או משהו). גם ממה שראיתי כאן יש אנשים שדווקא מגיבים טוב לדל פחמימה, אז אני אעשה נסיון שבוע, שזה בפועל קצת פחות כי אני די בטוח אעשה איזה העמסה בשישי או בשבת
כמו שרשמו לך
איפה רשמו לי?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית