עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, תשמע לא אכלתי אורז מאז שהתחלתי דל פחמימה, הייתי בהעמסות אוכל קוסקוס, פסטה, בורקסים... היום פתאום חשבתי שאני נורא מתגעגע לאורז 😃מבלה בהעמסה אה? 👹
אני סטודנט כבר יותר מדי שנים, אתה חושב שאני לא יודע איך להכין אורז? 🤣אורז זה יותר מדי טעים. תוסיף קצת מרק עוף ותערבב לפני שאתה שם מים. זה אלוהי
זה חלק מתנאי הקבלה. 😆אני סטודנט כבר יותר מדי שנים, אתה חושב שאני לא יודע איך להכין אורז? 🤣
יש אנשים שלא ניסו להשים מרק עוףאני סטודנט כבר יותר מדי שנים, אתה חושב שאני לא יודע איך להכין אורז? 🤣
זה בסדר, צחקתי 😃יש אנשים שלא ניסו להשים מרק עוף
תראה את הפוסט שיצאו אליי "לכל המתחרים" בעוף טופיקיש אנשים שלא ניסו להשים מרק עוף
מה קרה הפורום משעמם היום
חחחחחחחחחחחחחח זה ענק כמו שורפים חיות בלג בעומר. גם wild הבריק שם כהרגלו.קראתי ממש קצת, אקרא עכשיו. חחח הרג אותי שסאנשיין אמרה לדוב משהו עם דברי חסרי חשיבות כמוך או משהו כזה
הנה מצאתי את זה*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* זה ענק כמו שורפים חיות בלג בעומר. גם wild הבריק שם כהרגלו.
עוד 238 ואני מקבל כוכב זהב שני 🤯החלטתי לסגור לך את ה30 אלף 😃
שמע בקצב שלך ושל מורן עוד כמה חודשים תעקפו את אלכס חחעוד 238 ואני מקבל כוכב זהב שני 🤯
ההדל הוא שמורן גם כותב תוכן איכותי (מגיב על נושאים, שאלות וזה), אני רק מעדכן לוג, ולפעמים מעלה איזה סרטון לפרום PL 😃שמע בקצב שלך ושל מורן עוד כמה חודשים תעקפו את אלכס חח
אני בשלב מסוים חשבתי שאני אצליח להתקדם מספיק מהר ולעקוף אותכם ואז הבנתי שזה לא אפשרי 😆ההדל הוא שמורן גם כותב תוכן איכותי (מגיב על נושאים, שאלות וזה), אני רק מעדכן לוג, ולפעמים מעלה איזה סרטון לפרום PL 😃
אתה מנסה לעקוף את כולם בהכל אני רואה 🤣אני בשלב מסוים חשבתי שאני אצליח להתקדם מספיק מהר ולעקוף אותכם ואז הבנתי שזה לא אפשרי 😆
המוניטין אצלכם פשוט מופיע משום מקום
הוא בפורום מההתחלה שלו (2008) ומקבל הרבה מוניטין מן הסתםמזל טוב על ה30 אלף 😃
מאיפה באמת יש לאלכס כולכך הרבה מוניטין?