Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
להגיד "אם...הייתי עושה כך וכך" כל אחד יכול, השאלה אם אמרת לו אי פעם, ואם הייתי אומר לבחור שתיארתי לפני 😛😛

באמת? לא מאמין 😃
אני אישית כל עוד לא אני לא צריך תכלוב שיעשה זה לא ענייני
אבל ברגע שאני צריך הייתי אומר לו שאני צריך לעבוד פה או שיפנה או שנעשה סט סט ונחליף משקלים ..
ודוווקא פעם 1 יצא לי לראות מישהו שעובה בבנצ ואמרתי לו מה אתה עושה זה כמו שטנק יהיה בכביש חד סיטרי
ומאותה פעם הוא לא עשה תתרגיל הזה יותר חח

זה בשביל לשמור על טהרת המתכת בית ספר ישן
משהו שנזכרתי מהאימון של שלשום במעלות, אני אשאל אתכם:
נכון יש את אלה שחושבים שהראק הוא בשביל לעשות בייספס? אז ראיתי כמה וכמה ליצנים כאלה במכון כאן. כל עוד זה לא כשאני צריך להשתמש בראק וצריך לחכות להם אני לא מרגיש שיש לי ממש זכות להגיד להם לא לעשות את זה, למרות שאני שומע את הראק בוכה.
אז באימון שלשום אחרי שסיימתי לעשות פרס בראק בא לשם איזה בילדר מגודל והתחיל לעשות בייספס עם 50 קילו. אני מכיר את הבחור מזמן (שלום-שלום וזהו, הוא היה גם מאמן פעם באיזה מכון שהייתי מתאמן בו). מכירים את האנשים הגדולים האלה (רוסים עם ראש מגולח בד"כ) ששומרים במועדונים ולפעמים זורקים משם אנשים שיכורים? אז הוא היה עובד בזה. מכירים את זה שאם מישהו חייב למישהו אחר כסף ולא מחזיר לו אז במקום לתבוע אותו אפשר לפנות לאנשים מסויימים ותמורת סכום מסויים הם יכולים לשכנע את אותו מישהו לשלם? אז הוא היה עובד גם בזה.
קיצר מעניין אותי מי כאן היה אומר לאותו בחור שזה לא לעניין שהוא עושה בייספס בראק 😆
אני. על הזין שלי. מצידי שאחד מאיתנו ימות.

כשהייתי בפרו שיט היה איזה מאמן קוקסינל שעושה בייספס בראק. אם הוא היה עושנ כשהייתי צריך אותו הייתי אומר לו שזה לא לעניין. אם אם זה היב לפני שעזבתי הייתי אומר לו שהוא אידיוט
מי?

ומזכיר לי שביום שני איזה אידיוט דבילדר מפגר העיר לי בסקוואט ואמר לי ״יותר אגן אחורה״, ואז
אמרתי לו ״תודה אבל אני מסתדר״, והוא התחיל לקרוא לי חוצפן, אז אמרתי לו שאמרתי יפה תודה ושאני מסתדר והוא שתק ועשה פרצוף תחת.
אחרי זה הוא הסקביט,
הוא עשה 100 קילו סקוואט עם ספוטר מחבק, רבע תנועה ולמזלו ללא פוסי פד.
ומישהו אמר לו למה אתה לא שם חגורה.

מכון מטומטם.

מעניין אותי מי כאן היה אומר לאותו בחור שזה לא לעניין שהוא עושה בייספס בראק 😆

לא הייתי אומר לו שזה לא לעניין, אבל הייתי נכנס איתו ועושה סקוואטים הכי כבדים שאני יכול כשבין כל סט צריך לפרק ולהרכיב את הכל 😃

כשאני נוסע באוטובוס והוא מלא לגמרי עם אנשים עומדים ויש איש מקועקע/מפחיד/מוזר ששם תיק על המושב שלידו אני בכוונה מפלס את דרכי לשם, שואל אם אפשר לשבת, לא מחכה לתשובה ומתיישב לו על הדברים.

טוב אז יש לי כאן גברים אמיתיים שעוקבים אחרי הלוג 😃
שיהיה ברור, אני לא הייתי צריך את הראק, סיימתי להשתמש בו לאותו יום. סתם ראיתי אותו עושה וחשבתי על העניין הזה, ועכשיו נזכרתי וכתבתי...
היה לפני כמה שבועות איזה אחד אחר שעשה שם בייספס, ואני עשיתי דדליפט ליד הראק, וכל פעם הייתי דופק לו מבטים מוזרים. באיזשהו שלב הוא קלט את זה והתחיל לדפוק לי מבטים גם 😆
האמת שלי היה פעם אחת בטכניון שבאתי לראק ומישהו עשה שם בייספס, אבל הוא בעצמו כנראה ידע שהראק לא מיועד לזה, אז כששאלתי אותו מתי הוא מסיים הוא הלך לעשות כפיפות במקום אחר (תכלס אנשים מתורבתים ונחמדים שם לרוב)

לא הייתי אומר לו שזה לא לעניין, אבל הייתי נכנס איתו ועושה סקוואטים הכי כבדים שאני יכול כשבין כל סט צריך לפרק ולהרכיב את הכל 😃

כשאני נוסע באוטובוס והוא מלא לגמרי עם אנשים עומדים ויש איש מקועקע/מפחיד/מוזר ששם תיק על המושב שלידו אני בכוונה מפלס את דרכי לשם, שואל אם אפשר לשבת, לא מחכה לתשובה ומתיישב לו על הדברים.
Typical Dudi.

מי?

ומזכיר לי שביום שני איזה אידיוט דבילדר מפגר העיר לי בסקוואט ואמר לי ״יותר אגן אחורה״, ואז
אמרתי לו ״תודה אבל אני מסתדר״, והוא התחיל לקרוא לי חוצפן, אז אמרתי לו שאמרתי יפה תודה ושאני מסתדר והוא שתק ועשה פרצוף תחת.
אחרי זה הוא הסקביט,
הוא עשה 100 קילו סקוואט עם ספוטר מחבק, רבע תנועה ולמזלו ללא פוסי פד.
ומישהו אמר לו למה אתה לא שם חגורה.

מכון מטומטם.
איזה טמבל שתמיד העיר לי לא לעשות גשר בבאנצ׳. ההוא שתמיד קופץ בחבל
היי. יש לך זקן יפה

מה אתם אומרים לבנאדם כזה ?
לא קרה לי שהייתי צריך את הכלוב כשהוא עשה שם בייספס אז לא אכפת לי למרות שאלו מראות קשים. אם זה היה בדיוק לפני שאני עזבתי הייתי אומר לו שהוא אידיוט

תקרא את העמוד-שניים האחרונים, דנים על הסוגיה הזאת 😃
אם אני צריך את הראק כנראה שהייתי בא ונכנס לעבוד איתו ואם הוא היה עושה פרצופים ("מה, לשנות משקל כל פעם/להרים ולהוריד את המוט") אז הייתי מסביר לו כנראה שהראק מיועד לתרגילים מסויימים ולא לתרגילים אחרים...
אם הייתי בעל מכון הייתי תולה שלטים ליד הראק שמי שיעשה משהו שלא באמת דורש ראק (כמומר משהו שהוא לא סקוואט, פרס, ראק פולס, שראגס כבדים) יקבל אזהרה ובפעם שניה המנוי שלו יבוטל.
בצורה ברורה שהוא ישמע
להגיד "אם...הייתי עושה כך וכך" כל אחד יכול

תקרא את העמוד-שניים האחרונים, דנים על הסוגיה הזאת 😃
אם אני צריך את הראק כנראה שהייתי בא ונכנס לעבוד איתו ואם הוא היה עושה פרצופים ("מה, לשנות משקל כל פעם/להרים ולהוריד את המוט") אז הייתי מסביר לו כנראה שהראק מיועד לתרגילים מסויימים ולא לתרגילים אחרים...
אם הייתי בעל מכון הייתי תולה שלטים ליד הראק שמי שיעשה משהו שלא באמת דורש ראק (כמומר משהו שהוא לא סקוואט, פרס, ראק פולס, שראגס כבדים) יקבל אזהרה ובפעם שניה המנוי שלו יבוטל.
שמע למה שאני ישים זין על מישהו שם כשאני בדיוק עובר? אסור לזרוק שם משקלים ולדדלפט בלי נעליים אבל מי שם זין. ד״א אל תתקרבו לחרא רשת הזאת.
למה? אם היית מת היית מפסיד הרבה PRים בעתיד, חבל.
למה מה הוא יעשה היו מפטרים אותו
לא נראה לי הבנתם. התכוונתי למאמן שהיה בפרושיט לא לבחור שיבגני תיאר

לא נראה לי הבנתם. התכוונתי למאמן שהיה בפרושיט לא לבחור שיבגני תיאר
הבנתי שאתה מתכוון למישהו מהמכון הקודם שלך, חשבתי שזה סתם מישהו משם לא הבנתי שזה אחד המאמנים

איזה טמבל שתמיד העיר לי לא לעשות גשר בבאנצ׳. ההוא שתמיד קופץ בחבל.
יש לו ראש בצורת עוגיה? תמיד עם מכנס סקיני של אדידס?
לא חחחח אני מדבר כשהייתי בפרושיט לא בהרקולס
תכלס כולם שם אידיוטים חוץ מאושר כשהוא היה שם
היה פעם אחד גם סבבה, אמנם זה לא אושר, אבל הוא גם היה אחלה.
ואתה בכלל לא היית כשאושר היה מאמן אצלנו.
מסבירים לו בעדינות שיעוף לי מהכלוב, אני אסכים להיות בראק רק אם מישהו משתמש בכלוב למטרות הגיוניות ולא למטרות טמטום של בייספס עם מוט ריק/פלטה של 2.5 כל צד.
הבנתי שאתה מתכוון למישהו מהמכון הקודם שלך, חשבתי שזה סתם מישהו משם לא הבנתי שזה אחד המאמנים
עד שלא תתאמן שם, לא תבין מה הולך שם, אם הייתי אוהב כל האימון הייתי עם אוזניות בחי שיפריעו לי ובלי שיתקרבו אליי, אבל את האוזניות אני תמיד שם רק בסטים העצימים (בד״כ רק בסקוואט בסט האחרון, לפעמים גם באחרון בבנץ׳) וזהו, אבל באמת, כולם שם אידיוטים.

האמת היא שיש אחד שראיתי שמרים כבד, עשה פרס עם משקל שהיה כמעט כמו הסקוואט שלי (עשה בסביבות ה 80-90 ק״ג פרס כשאני עשיתי סקוואט 95 לשלשה, ולא פוש פרס או משהו בסגנון), אבל חוץ ממנו אין שם בני אדם נורמאלים ואפ לא העבודה מזמן הייתי עוזב שם.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית