- פותח/ת השרשור
- #2,361
אולי היית בא רעב למכון והיית מדמיין עוגיות בכל מקום?יש לו ראש בצורת עוגיה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי היית בא רעב למכון והיית מדמיין עוגיות בכל מקום?יש לו ראש בצורת עוגיה?
הכי כיף עם אוזניותעד שלא תתאמן שם, לא תבין מה הולך שם, אם הייתי אוהב כל האימון הייתי עם אוזניות בחי שיפריעו לי ובלי שיתקרבו אליי, אבל את האוזניות אני תמיד שם רק בסטים העצימים (בד״כ רק בסקוואט בסט האחרון, לפעמים גם באחרון בבנץ׳) וזהו, אבל באמת, כולם שם אידיוטים.
מי זההאמת היא שיש אחד שראיתי שמרים כבד, עשה פרס עם משקל שהיה כמעט כמו הסקוואט שלי (עשה בסביבות ה 80-90 ק״ג פרס כשאני עשיתי סקוואט 95 לשלשה, ולא פוש פרס או משהו בסגנון), אבל חוץ ממנו אין שם בני אדם נורמאלים ואפ לא העבודה מזמן הייתי עוזב שם.
@Fatty עכשיו כשקצת נזכרתי הראש שלו קצת מזכיר עוגייה ויש לו זקן כזהאולי היית בא רעב למכון והיית מדמיין עוגיות בכל מקום?
נו תנסה להיזכר איך הוא נראה כדי שאני אוכל להסביר להם מי זה. או יותר נכון מה זה.מאיפה אני זוכר הוא סתם כל הזמן קופץ בחבל
די תשבע?
🤣🤣אולי היית בא רעב למכון והיית מדמיין עוגיות בכל מקום?
אין לי מושג איך קוראים לו, וגם לא ראיתי אותו פה בפורום.הכי כיף עם אוזניות
מי זה
זקנקן (יותר כמו זיפים) בלונדיני נכון?עכשיו כשקצת נזכרתי הראש שלו קצת מזכיר עוגייה ויש לו זקן כזה
נו בטוח ראית אותו קופץ בחבלנו תנסה להיזכר איך הוא נראה כדי שאני אוכל להסביר להם מי זה. או יותר נכון מה זה.
ההוא שעושה מלא זמן דדליפט?אין לי מושג איך קוראים לו, וגם לא ראיתי אותו פה בפורום.
הוא נראה תימני/עיראקי, קוצים בשיער, גדול פיזית, חזק, יש לו חגורה של RDX.
האמת שאני ממש לא חושב שזה נכון לסווג מתאמנים ל "נורמליים" ו"ליצנים" לפי כמה הם מרימים. ראיתי כאלה שהם מרימים הרבה אבל ממש ליצנים, מרימים בטכניקה של חייזרים, לא שמעו על להחזיר פלטות וסתם אנשים זבל. מצד שני יש כאלה שלא מרימים הרבה אבל עושים את התנועות כמו שצריך ומכבדים את המקום, הציוד והמתאמנים האחרים.האמת היא שיש אחד שראיתי שמרים כבד, עשה פרס עם משקל שהיה כמעט כמו הסקוואט שלי (עשה בסביבות ה 80-90 ק״ג פרס כשאני עשיתי סקוואט 95 לשלשה, ולא פוש פרס או משהו בסגנון), אבל חוץ ממנו אין שם בני אדם נורמאלים ואפ לא העבודה מזמן הייתי עוזב שם.
נראה לי הוא בלונדינינו תנסה להיזכר איך הוא נראה כדי שאני אוכל להסביר להם מי זה. או יותר נכון מה זה.
🤣🤣
האמת שלא, היה לו ראש בצורת עוגיה, פשוט מצחיק, דמיין את עודד בן עמי רק בצעיר ועם גוף של ילדה.
אין לי מושג איך קוראים לו, וגם לא ראיתי אותו פה בפורום.
הוא נראה תימני/עיראקי, קוצים בשיער, גדול פיזית, חזק, יש לו חגורה של RDX.
זקנקן (יותר כמו זיפים) בלונדיני נכון?
לא.נו בטוח ראית אותו קופץ בחבל
ההוא שעושה מלא זמן דדליפט?
אני בכלל לא מסווג לפי משקלים, אבל ברגע שתתאמן במכון הזה תבין עד כמה הוא בדיחה, תאמין לי.האמת שאני ממש לא חושב שזה נכון לסווג מתאמנים ל "נורמליים" ו"ליצנים" לפי כמה הם מרימים. ראיתי כאלה שהם מרימים הרבה אבל ממש ליצנים, מרימים בטכניקה של חייזרים, לא שמעו על להחזיר פלטות וסתם אנשים זבל. מצד שני יש כאלה שלא מרימים הרבה אבל עושים את התנועות כמו שצריך ומכבדים את המקום, הציוד והמתאמנים האחרים.
המכון במעלות גם ככה. אנשים ששוקלים גג 70 קילו על 1.80+ עושים עשרות סטים ליד קדמית, אחורית, אמות, בין לבין עושים פוזות עם היד 30 מול המראה. בחור שעושה דדליפט בצורה שכואב לי להסתכל על הגב שלו והמאמן עומד לידו ולא אומר לו על זה שום דבר. פלטות על מוטות וזרוקות בצד כי הרוב לא טורחים להחזיר, אנשים שמסתכלים עליך עושה סקוואט מלא ועוד LB (הגב ממש לא אנכי לרצפה) או מקשית גב בבנץ' ומסתכלים כמו על מסכן שהולך להיות נכה (זה כבר פרשנות שלי למבטים). מה שטוב זה שהמקום עצמו סבבה וכשאני שם אז אני בא, מוזיקה באוזניות ואף אחד לא קיים.אני בכלל לא מסווג לפי משקלים, אבל ברגע שתתאמן במכון הזה תבין עד כמה הוא בדיחה, תאמין לי.
המתאמנים שם, כמעט כולם הם פשוט בדיחה.
אז שתהיה אצלנו במכון תבין עד כמה זה עוד יותר בעייתי עם הצפיפות והשטויות שהולכות שם.המכון במעלות גם ככה. אנשים ששוקלים גג 70 קילו על 1.80+ עושים עשרות סטים ליד קדמית, אחורית, אמות, בין לבין עושים פוזות עם היד 30 מול המראה. בחור שעושה דדליפט בצורה שכואב לי להסתכל על הגב שלו והמאמן עומד לידו ולא אומר לו על זה שום דבר. פלטות על מוטות וזרוקות בצד כי הרוב לא טורחים להחזיר, אנשים שמסתכלים עליך עושה סקוואט מלא ועוד LB (הגב ממש לא אנכי לרצפה) או מקשית גב בבנץ' ומסתכלים כמו על מסכן שהולך להיות נכה (זה כבר פרשנות שלי למבטים). מה שטוב זה שהמקום עצמו סבבה וכשאני שם אז אני בא, מוזיקה באוזניות ואף אחד לא קיים.
במכון הקודם שלי צעק עליי המאמן שהטכניקה שלי הייתה גרועה והגב שלי ישר מידי בדד 🤦♂️😭טוב בקיצור, נניח ואנחנו חובים על
אז שתהיה אצלנו במכון תבין עד כמה זה עוד יותר בעייתי עם הצפיפות והשטויות שהולכות שם.
ואני כבר וויתרתי על לתקן אנשים שעושים רבע סקוואט או מושכים דדליפט כמו טיפשים, פשוט כי אני יודע שכולם יעדיפו להקשיב למדריכים כי יש להם ״תעודה״ ו״כי הם למדו אז הם חייבים לדעת״ ומה שהם לא מבינים זה שקורס מדריך חד״כ זה כל כל שטויות, ושאפשר פשוט להוציא ציון עובד ולזרוק ז*ן על כל המבחנים וככה לקבל עבודה בכל מכון שיקבל אותך.
המדריכים כבר יודעים לא לפנות אליי, מתאמנים שפונים אליי זה בד״כ לשאול אותי כמה נשאר לי/כמה יש לי או שבאים לשאול אותי אם הם יכולים להיכנס איתי (בד״כ בסקוואט הם רוצים להיכנס למתח, לא מבין למה, יש מספיק איפה לעשות מתח ודווקא בכלוב הם רוצים), ולי זה לא מפריע.
אבל אם מישהו יעיר לי (מתאמן) אני פשוט לא יתייחס ואגיד לו תודה אבל אני מסתדר.
אם זה מאמן, אני אתחיל להסביר לו איפה הטעות שלו, וזה קרה לי כבר פעם שמאמן העיר לי על משהו בדדליפט (עוד בתקופה של פרוטוקול פציעות, 2000 חזרות מוט ריק) וכשהתחלתי להסביר לו את הטעות שלו הוא פשוט אמר ״אני נתתי לך טיפ אתה לא רוצה לא צריך״.
רק שתבין עם מה אני מתעסק.
לא יודע למה בכלל ניסית לתקן אנשים במכון. דבר ראשון אם לא שאלו אותי למה שאני אתערב למישהו באימון? דבר שני באמת יש מדריכים שזה התפקיד שלהם. ובשנת 2015 בעידן האינטרנט אם מתאמן רוצה לדעת איך לבצע תרגיל מסויים יש מספיק מידע ברשת. אם הם לא עושים את זה בעיה שלהם עם כל הכבוד.אני כבר וויתרתי על לתקן אנשים שעושים רבע סקוואט או מושכים דדליפט כמו טיפשים, פשוט כי אני יודע שכולם יעדיפו להקשיב למדריכים כי יש להם ״תעודה״ ו״כי הם למדו אז הם חייבים לדעת״
במה שאני יכול לעזור, למה לא?לא יודע למה בכלל ניסית לתקן אנשים במכון. דבר ראשון אם לא שאלו אותי למה שאני אתערב למישהו באימון? דבר שני באמת יש מדריכים שזה התפקיד שלהם. ובשנת 2015 בעידן האינטרנט אם מתאמן רוצה לדעת איך לבצע תרגיל מסויים יש מספיק מידע ברשת. אם הם לא עושים את זה בעיה שלהם עם כל הכבוד.
דבר שלישי אני לא מאמן ולא עבדתי ולא הדרכתי אנשים אז אני לא מרגיש בנוח לבוא ולתת עצות לאנשים במכון (אם מישהו שואל על טכניקה או משהו אז אני אעזור בשמחה אבל אדגיש שזה לא איזה "אמת מוחלטת" זה רק מה שאני ראיתי/קראתי)
למה לא? מהסיבות שאמרתי למעלה, ויש סיבה רביעית שאולי הכי קריטית: כשאתה בא למישהו כזה ואומר לו לשבור מקביל רוב הסיכויים שהיחס שלו אליך יהיה כמו היחס למישהו שבא להגיד לך "סקוואט מלא פוגע בברכיים"במה שאני יכול לעזור, למה לא?
וכשאני אומר עזרה, זה לא שאני מתחיל ללמד אותם טכניקה, זה טיפים כללים כמו שבור מקביל או איפה למקם את המוט בפרונט סקוואט.
אני מבין שאתה סך הכל בא בכוונה טובה ורוצה לעזור לאנשים, פשוט מהסיבות שאמרתי זה עלול לא להיראות ככה מהצד. וגם יש את העניין שאם אתה בא לתקן מישהו מה שאתה בעצם אומר לו זה "אל תקשיב למדריכים האלה הם לא מבינים כלום אני מבין יותר מהם תקשיב לי" וזה עלול להיראות די חצוף (למרות שכנראה נכון במקרה של רוב המדריכים)במה שאני יכול לעזור, למה לא?
וכשאני אומר עזרה, זה לא שאני מתחיל ללמד אותם טכניקה, זה טיפים כללים כמו שבור מקביל או איפה למקם את המוט בפרונט סקוואט.
אתה צריך בהזדמנות לבוא לפ״ת ל2-3 אימונים אצלי במכון רק כדי להבין מה הולך שם.
ואז ללכת להרקולס ולהרגיש בגן עדן.
זה מזכיר לי שניסיתי ללמד חבר לעשות סקוואט כמו שצריך, אני זוכר שהתחלתי לצעוק עליו שירד עמוק מספיק, והוא התלונן ש״כואב לו״.למה לא? מהסיבות שאמרתי למעלה, ויש סיבה רביעית שאולי הכי קריטית: כשאתה בא למישהו כזה ואומר לו לשבור מקביל רוב הסיכויים שהיחס שלו אליך יהיה כמו היחס למישהו שבא להגיד לך "סקוואט מלא פוגע בברכיים"
כשמישהו אומר לי המדריך מבין יותר ממך, אני אומר לו אז תקשיב למדריך ואחרי חצי שנה שלא תראה תוצאות תחזור אליי.מבין שאתה סך הכל בא בכוונה טובה ורוצה לעזור לאנשים, פשוט מהסיבות שאמרתי זה עלול לא להיראות ככה מהצד. וגם יש את העניין שאם אתה בא לתקן מישהו מה שאתה בעצם אומר לו זה "אל תקשיב למדריכים האלה הם לא מבינים כלום אני מבין יותר מהם תקשיב לי" וזה עלול להיראות די חצוף (למרות שכנראה נכון במקרה של רוב המדריכים)
אם הבנתי נכון הוא עושה הפסקה של חודש וממשיךטוב, לא קראתי הכל, החבר'ה פה עושים עבודה טובה בלכסות את ההודעות שלך בספאם, אבל אם אני מבין נכון הפסקת את החיטוב? או שהלוג שלך החליט להפסיק, לא יודע. בכל מקרה, לדעתי זה חבל, כי יש לך מסת שריר אדירה, ובאחוז שומן נמוך זה היה נראה חבל"ז. בכל מקרה שאפו ומוניטין על התוצאה 🍻🍻
החבר'ה פה עושים עבודה טובה בלכסות את ההודעות שלך בספאם
יש להם מחירים פצצה, אבל הציוד בהתאם.אגב, אם בפרופיט עסקינן - לא שווה לעבור אליהם ? הם פותחים עכשיו מכון בגבול חולון - ראשון ויש להם מחירי השקה פצצה.
יש להם מחירים פצצה, אבל הציוד בהתאם.