Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כנראה פלטות על המוט זה עדיף מקוביות על הבטן״:

13/07/15 - משקל גוף

משקל גוף 102.8 עליה של 1.2 קילו מיום שלישי (6 ימים). אני לא בטוח שכל העילה זה נוזלים מהחזרת הפחמימות, כי ביום שלישי כששקלתי 101.6 זה היה 3 ימים אחרי שחזרתי לאכול רגיל. בכל אופן נראה מה יהיה עם זה שבוע הבא

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל כך מהר אתה חושב שהשמנת?
ריבאונד אולי?
לכמה פחמימה עלית?
לא יודע האמת. אבל לא נראה לי שהשמנתי בקילו בשבוע הזה. נגיד החגורה אתמול באימון ישבה עליי סבבה בחור שאני סוגר.
עליתי ל 250 פחמימה בערך אבל מיום רביעי עד אתמול הייתי אצל אמא שלי ולא ממש ספרתי.

לא יודע האמת. אבל לא נראה לי שהשמנתי בקילו בשבוע הזה. נגיד החגורה אתמול באימון ישבה עליי סבבה בחור שאני סוגר.
עליתי ל 250 פחמימה בערך אבל מיום רביעי עד אתמול הייתי אצל אמא שלי ולא ממש ספרתי.
איבגני קח את זה בקלות אתה לא 40 % שומן .. קילו לפה קילו לשם זה לא ממש משנה 😃

אני הייתי עולה בהדרגה ולא במכה ל 250.
הייתי הרי על דל פחמימה, לא?

עדין בהתלבטות אם לחזור לחיטוב שבוע הבא או לא 😃 עדיין חושב בכיוון של גרעון עדין להרבה זמן
אל תסיים חיטוב על תלת ספרתי.. אתה גם תעלה את ה5 קילו נוזלים ותתבאס על החיים שלך שלא חיובת יותר, אמרת קוביות לא?
לא מסיימים חיטוב על 20 א.ש

אני הייתי עולה בהדרגה ולא במכה ל 250.
הייתי הרי על דל פחמימה, לא?
המטרה הייתה קודם כל שבועיים נטרלי, אז רציתי לעשות את הנטרלי עם יחסית הרבה פחמימה. החזרתי אותה תוך כמה ימים.
אבל שוב, לא נראה לי שעליתי קילו שומן בשבוע. אולי 0.5 קילו נוזלים, 0.6 מסת שריר ו 0.1 שומן 🤣

המטרה הייתה קודם כל שבועיים נטרלי, אז רציתי לעשות את הנטרלי עם יחסית הרבה פחמימה. החזרתי אותה תוך כמה ימים.
אבל שוב, לא נראה לי שעליתי קילו שומן בשבוע. אולי 0.5 קילו נוזלים, 0.6 מסת שריר ו 0.1 שומן 🤣
או קילו נוזלים, הגיוני לגמרי

אל תסיים חיטוב על תלת ספרתי.. אתה גם תעלה את ה5 קילו נוזלים ותתבאס על החיים שלך שלא חיובת יותר, אמרת קוביות לא?
לא מסיימים חיטוב על 20 א.ש
יש משהו בדברים שלך...
אבל ליתר דיוק לא נראה לי שאני 20%

או קילו נוזלים, הגיוני לגמרי
לא לא, מסת שריר, יש לי גנטיקה מיוחדת, אחרי חיטוב אני חוטב ריבאונד של מסת שריר לא של שומן 😃
הוא לא 20, פחות.
18 אולי.
זו היתה גם ההערכה שלי (כן אני יודע שזה נשמע הזוי לסיים חיטוב על 18% אבל מעצבן להיות חלש)

אבל מעצבן להיות חלש
מזדהה.
גם אני לא מסיים על אחוז שומן של קוביות וכמו שרציתי 12-13
אבל כל עוד הורדתי את השומנים המיותרים שהיו מבחינתי זה בסדר.
קיץ הבא נחטב לקוביות 😉

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית