בכל מקרה כשזה היה אצלך אתה הפסקת להתאמן לכמה זמן עד שזה עבר?
לא נעים לומר, אבל כאב לי מספיק בשביל שאפילו אני אפסיק להתאמן במשך שבוע.
אני בדר"כ נגד מנוחה מוחלטת כשמשהו כואב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכל מקרה כשזה היה אצלך אתה הפסקת להתאמן לכמה זמן עד שזה עבר?
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭לא נעים לומר, אבל כאב לי מספיק בשביל שאפילו אני אפסיק להתאמן במשך שבוע.
נראה, היום יש טיפה הקלה, אם מחר זה ימשיך באותה מגמה כנראה שאבוא ואנסה להתאמן, אולי בלי חגורה ואולי עם משקלים נמוכים יותר. מחר זה לחיצות בעיקר, אז אולי את הפרס הכבד מקסימום אעשה בלי חגורה בשביל לא ליצור לחץ על האיזור.אני בדר"כ נגד מנוחה מוחלטת כשמשהו כואב.
כן, הכוונה לבוא למכון, להתחיל אימון ואם יהיו כאבים אז להוריד עצימות או להפסיק בכללתעשה מה שאתה רוצה, אבל בשום מחיר אל תתאמן תוך כדי כאב, זה רק יחמיר.
הכאבים היום פחתו לעומת אתמול, החלטתי ללכת למכון לראות אם אפשרי להתאמן. את החגורה השארתי בבית כי לא רציתי להתפתות לחגור בסטים הכבדים, מה שהיה עלול להחמיר את המצב לדעתי. אז ככה:
פרס - 60X3, 67.5X3, 75X3, 80X1 ה-75 היה אמור להיות 3+ אבל אני מרגיש יותר חלש בלי החגורה אז עצרתי אחרי 3. מה שטוב זה שהכאב לא היה מורגש בסטים. היה קצת כאבים באזור מלהרים פלטות של 20 מלמטה, אבל אחר כך התחלתי להרים אותן בצורה טיפה אחרת והיה בסדר.
בנץ' - 100X5X5 אחרי הפרס נגמרה לי הבטריה בנגן (טוב שהוא שרד את...
🤣שמע אם כבר עברת לעבוד בעיקרון הבילדינג (יותר מ3 תרגילים באימון) אז כבד באיזה סט בייספס בסוף אחרת זה לא נראה טוב 🤣
🤣
האמת חשבתי על זה אבל העדפתי לעשות אירובי רבע שעה 😃
חשבתי על זה ככה: לפמפם בייספס יגדיל לי את הבייספס אבל לא יראו אותו בגלל השומן, אירובי לא יגדיל את הבייספס אבל ישרוף שומן ואולי יראו את הווריד על הבייספס ואז הבייספס ייראה כמו שבייספס אמור להיראות. (שים לב כמה פעמים אמרתי את המילה בייספס, נראה לי להגיד את המילה בייספס מגדיל את הבייספס)
אה כי זה כבר היה ביום שלישי, אתה היחיד מכאן נראה לי שלא היית וראית רק אתמול 😃איך לא הזכרת את הבאמפר פלייטס של יורק שהביאו? אני ממש התלהבתי, עשיתי אתמול פרס ובגלל הגודל של הפלטות זה היה נראה כאילו אני לוחץ 120:s29:
בעצם גם ארקדי @godlin23חשבתי על זה ככה: לפמפם בייספס יגדיל לי את הבייספס אבל לא יראו אותו בגלל השומן, אירובי לא יגדיל את הבייספס אבל ישרוף שומן ואולי יראו את הווריד על הבייספס ואז הבייספס ייראה כמו שבייספס אמור להיראות. (שים לב כמה פעמים אמרתי את המילה בייספס, נראה לי להגיד את המילה בייספס מגדיל את הבייספס)
אה כי זה כבר היה ביום שלישי, אתה היחיד מכאן נראה לי שלא היית וראית רק אתמול 😃
אגב זה באמת קטע נחמד, היה לי 20 ו 10 על המוט (בסט של 80) וה 10 נראה כמו 20, ה 20 נראה כמו איזה 50 😆איך לא הזכרת את הבאמפר פלייטס של יורק שהביאו? אני ממש התלהבתי, עשיתי אתמול פרס ובגלל הגודל של הפלטות זה היה נראה כאילו אני לוחץ 120:s29:
בבית ספר שהייתי בו שנה שעברת משום מה היו קוראים לי ארקדי דוכיןבעצם גם ארקדי
מחכה להגיע לרגע שאעשה 100*5*5 בשביל זה אני חי@kosta תודה 😆
זה לא נגמר, אני מחכה לרגע שאעשה 3 פלטות לסינגלמחכה להגיע לרגע שאעשה 100*5*5 בשביל זה אני חי
לפני החיטוב היה 90 (יש סרטון איפשהו כאן אם מעניין אותך 😃 ) ולפני שבוע עשיתי 85מה ה1RM שלך בפרס אם בדקת אי פעם?
מעניין אם יש לי יכולת גנטית להגיע למשקלים כאלה מתישהו בעתידלפני החיטוב היה 90 (יש סרטון איפשהו כאן אם מעניין אותך 😃 ) ולפני שבוע עשיתי 85
כי אתה מתאמן כמו דביללמה כולם יותר חזקים ממני??!?!