גם לפי גיל וגם לפי משקל. ואז היו את האבסולוטים שקיבלו פרסים שוויםאיך הלכו הפרסים, לפי כל קטוגוריית גיל ומשקל? או רק גיל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם לפי גיל וגם לפי משקל. ואז היו את האבסולוטים שקיבלו פרסים שוויםאיך הלכו הפרסים, לפי כל קטוגוריית גיל ומשקל? או רק גיל?
משקל גוף - 102.1 ירידה של 0.8 קילו משבוע שעבר. מה שמציק זה שאני לא מנסה לרדת במשקל ואוכל לא מעט, אבל לא מתנגד לירידה כל עוד יש התחזקות.
יורד במשקל ומתחזק? זה מציק לך? 🤦♂️yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:
02/08/15 - משקל גוף
קרא את שאר עדכון הלוג...
מה פספסתי השבוע?
חזרת לחיטוב?
מה שמציק זה שאני לא מנסה לרדת במשקל ואוכל לא מעט
זה משהו בסגנון של "אני אוכל בריא מקווה לרדת במשקל ולא להתחלש"מה פספסתי השבוע?
חזרת לחיטוב?
לא אמרתי שזה מציק. צריך לוודא שאני כן מתחזקיורד במשקל ומתחזק? זה מציק לך? 🤦♂️
לא 😃מה פספסתי השבוע?
חזרת לחיטוב?
העניין שאני גם לא כזה אוכל "בריא" 😃זה משהו בסגנון של "אני אוכל בריא מקווה לרדת במשקל ולא להתחלש"
ואמרתי שאני מקווה לא לעלות במשקל (לפחות לא יותר מדי), לא אמרתי לרדת, אבל שוב, כל עוד יש התחזקות זה לא מפריע ליזה משהו בסגנון של "אני אוכל בריא מקווה לרדת במשקל ולא להתחלש"
דצמבר מחכה לנו 🏋️😅לא אמרתי שזה מציק. צריך לוודא שאני כן מתחזק
לא 😃
העניין שאני גם לא כזה אוכל "בריא" 😃
ואמרתי שאני מקווה לא לעלות במשקל (לפחות לא יותר מדי), לא אמרתי לרדת, אבל שוב, כל עוד יש התחזקות זה לא מפריע לי
דצמבר זה עוד הרבה זמן, בינתיים מחכה לי 130 בנץ' היום 🏋️😅דצמבר מחכה לנו 🏋️😅
7 היום?בינתיים מחכה לי 130 בנץ' היום
אולי קצת לפני7 היום?
אולי בפעם אחרת . 😃
כנ"ל.אולי קצת לפני
אתה תבוא מתי שאומרים לך, ותרים כמה שאומרים לך!אולי בפעם אחרת . 😃
😏אתה תבוא מתי שאומרים לך, ותרים כמה שאומרים לך!
אני בא ב6:30 בערך. מביא את כל החמולת ליצנים.היום אני צריך ספוטר וצלם, תביא איתך עוד מישהו אם תבוא ב 6-6:30 😃
מי הליצן הראשי? 🤩אני בא ב6:30 בערך. מביא את כל החמולת ליצנים.
🥰מי הליצן הראשי? 🤩
חינוך רוסי.. אתה תודה לי אח"כ