🤭Felix? is this really you ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤭Felix? is this really you ?
מצאתי מה נעשה אחרי הטקילה והעוגה
אני חושב שהתגובה של המאמנים אצלינו יותר שווה מהפעולה עצמה.
אימון במעלות.
שמחתי מוקדם מדי שאין כאבים, אני עדיין קצת פצוע,הרגשתי את זה עוד כשקמתי בבוקר (כלומר בערב אחרי שישנתי אחרי משמרת לילה). נראה לי ישנתי על צד שמאל ומהלחץ הכאב קצת חזר, בדדליפט הרגשתי אותו בסוף. לא חזק כמו לפני שבועיים אבל עדיין לא עבר עד הסוף.
לגבי האימון, הוא הלך קצת פחות טוב ממה שרציתי. גם קמתי ב 7 בערב די הפוך אחרי שהלכתי לישון ב 11 בבוקר (אחרי משמרת לילה נסעתי למעלות, עשיתי כאן כמה סידורים ואז רק הלכתי לישון), וגם *עוד תירוצים כלשהם*.
אז זה מה שהיה היום:
סקוואט - ללא 140X2...
חחnחחnחחnחחnחחnחחnחחnחחnחחnחחnחחnחחnחחnחחnאני כבר רואה את שגיא "אה חבר חבר חבר, מה זה,הבערת פה אש ?אז תשים סוגרים , ושים מגבת על הספסל מיד ,לא מתווכח איתך חבר "
יש באפשרותך לחלק עד 15 מוניטין ליום. 😭yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:
04/08/15 - עצימות תחתון
קרא את שאר עדכון הלוג...
לא בטוח אם אתה צוחק או רציני 😃כל הכבוד יבגני איזה PRים מרשימים!!!! 🙌
יבגני חייב לך מוניטין יתותח חילקתי 15 היוםyujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:
04/08/15 - עצימות תחתון
קרא את שאר עדכון הלוג...
למה צוחק? (ידוע שאני צוחק בכל מה שאני כותב אבל עדיין)מצד שני די בטוח שצוחק
למי אכפת מפלאנק עם סקוואט ודדליפט כבד !😉למה צוחק? (ידוע שאני צוחק בכל מה שאני כותב אבל עדיין)
אני לא מחזיק שניה בפלנאק.
לגבי חגורה אני לא יודע, נראה לי אני אמשיך בלי עד שאני אראה שאני בריא ב 100%. בעיקרון אני בטוח שכל התקדמות בלי חגורה תתורגם להתקדמות כשאני אחזור לחגור אז זה פחות מדאיג אותי.יבגני חייב לך מוניטין יתותח חילקתי 15 היום
אחלה משקלים לדעתי תתקדם עוד טיפה תגיע ל 150 סקוואט ו 190 דדליפט אם אתה יכול ללא חגורה ומשם תוסיף חגורה מקסימום לדעתי תנסה חור אחד פחות לוחץ .. וראה איך הבטן
כשהסקוואט והדדליפט שלי כל אחד 45 קילו פחות מהשיא אז אני מתלהב מ PR בפלאנק ובפרונט סקוואט 😆למי אכפת מפלאנק עם סקוואט ודדליפט כבד !😉
חחחחחחח מסכים אבל המטרה זה 3 המורכבים 😉לגבי חגורה אני לא יודע, נראה לי אני אמשיך בלי עד שאני אראה שאני בריא ב 100%. בעיקרון אני בטוח שכל התקדמות בלי חגורה תתורגם להתקדמות כשאני אחזור לחגור אז זה פחות מדאיג אותי.
כשהסקוואט והדדליפט שלי כל אחד 45 קילו פחות מהשיא אז אני מתלהב מ PR בפלאנק ובפרונט סקוואט 😆
איך נחלשת כ״כ בסקוואט? 😕yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:
04/08/15 - עצימות תחתון
קרא את שאר עדכון הלוג...
אני כבר רואה את שגיא "אה חבר חבר חבר, מה זה,הבערת פה אש ?אז תשים סוגרים , ושים מגבת על הספסל מיד ,לא מתווכח איתך חבר "
שלושת הגדולים!!!! @Koller3 המורכבים
זה ברור, טוטאל 600 לא מורכב מפלאנק חח*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* מסכים אבל המטרה זה 3 המורכבים 😉
מעניין, כי מורן הולך על טוטאל שמורכב מבייספס קרלז במוט ישר, בייספס קרלז במוט W ובייספס קרלז פטישים... 🙄זה ברור, טוטאל 600 לא מורכב מפלאנק חח