sure 😃 bw bench for reps heheתגיד, אתה רוצה שאני אעלה לכאן את הסרטון שלך גם?
I don't even know u, y do u want to c me bench? *creeped out*כןכןכןכןכןכןכןכןכן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
sure 😃 bw bench for reps heheתגיד, אתה רוצה שאני אעלה לכאן את הסרטון שלך גם?
I don't even know u, y do u want to c me bench? *creeped out*כןכןכןכןכןכןכןכןכן
sure 😃 bw bench for reps hehe
I don't even know u, y do u want to c me bench? *creeped out*
sorry! 2xBW bench for reps!28 קילו? עיגלת את זה למעלה או למטה? 😃
רטיו 2 (עיגלנו למעלה), גם ציינתי את זה כמה פעמים שלא יהיה ספק 😃28 קילו? עיגלת את זה למעלה או למטה? 😃
אין לי כוח לתת לייקים לכל פוסט ,זה לבינתיים :
![]()
כן 310 קילו 😆שמע ,לפי איזה מחשבון המרות באינטרנט , זה אומר ש 1RM שלך זה 300 קילו!
נראה לי צריך לעשות 60 חזרות עם המוט ריק , ואז כנראה יש לך 1 RM בכלל מטורף .
http://www.timinvermont.com/fitness/orm.htm
בנץ׳ בין הנקיים שראיתי..כל חזרה באמת רק נוגעת בחזה בלי טיפה הקפצה. יפה.yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:
06/08/15 - פרס
קרא את שאר עדכון הלוג...
תודה ל @Savo הספוטר המיובא מנורווגיה ו @berdan הצלם והפרשן
אחי אני לא מרים עם האגו, אני רוצה להוציא מכל חזרה את מקסימום ההיפרטרופיה שאפשר, לא רודף אחרי מספרים, פלטות פלטות פלטות, מנסה לעשות בטכניקה נו איך לקרוא לזה, מעודדת היפרטרופיהבנץ׳ בין הנקיים שראיתי..כל חזרה באמת רק נוגעת בחזה בלי טיפה הקפצה. יפה.
סתכל למעלה יש תגובות שלו, תמנטן 😃ואני חייב ל @berdan מוניטין על הקריינות, גרם לי לצחוק:37mv:
סקוואט - 115X5X5 הסטים האחרונים היו קשים כי נחתי מעט מדי ביניהם כדי להספיק כי המכון עמד להיסגר, אבל בסדר, לא יותר מדי.
7 ספרינטים נראה לי של 100 מטר, זה המסלול שיש שם מחוץ למכון אם מישהו יודע מה האורך של המסלול אני אשמח לדעת. אלכס אמר שזה יותר מ 100 אבל אני נוטה לא להאמין לו באופן כללי. שניים מהספרינטים לקחו 18 שניות, השאר לא מדדתי זמנים, רצתי עם שי ובועז, שי נגמר אחרי איזה 3 😆
כן בדצמבריש תכנון על עוד תחרות יבגני?
הייתי רוצה עד 100 אבל לא יודע, עכשיו אני סביב 102-103, אם אעלה כמה קילו עד דצמבר אז אהיה עד 110 😃עד 100? או עד 110?
תודה 😃בהצלחה עם ה-600!
בנץ' - 85X5, 97.5X5, 110X8 PR, 100X3X6 יש סרטון של ה110, אני בעבודה ואין לי כבל לטלפון אז אעלה מחר אם לא אמצא כאן כבל.
פרס - 60X3X7
צ'ין אפס - 8,7,5 משקל גוף במכון 105.4. עליתי כמעט 2 קילו רק במהלך הסופ"ש, בירות, המבורגרים, נקניקיות חזיר, צ'יפס...
קרוק רואו - 34X2X12
ראית מה זה? רק עזבתם את הבנץ' התחלתי להפציץ 😆מפציץ יבגני!! 🏋️😅
מודה באשמה 🏳️🏳️ראית מה זה? רק עזבתם את הבנץ' התחלתי להפציץ 😆