Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אה עוד משהו, לא יודע מי שם לב, אבל הייתי עושה את האינטרוולים איזה פעמיים-שלוש בשבוע (ספרינטים או אליפטי). אני לא יודע אם אמשיך עם זה, כי אחרי הנפח סקוואט ביום שישי הייתי גמור, חשבתי לעשות ביום אחר אבל הרגליים היו גמורות כל הימים, גם אתמול הרגשתי קצת דומס בתחילת האימון, אז אם זה יהיה ככה כל שבוע אני אעדיף שהרגליים יתאוששו מהנפח סקוואט מאשר להעמיס עליהם עוד.

בדיוק למה השמנתי במסה הקודמת.
מה שסיכם יפה את החזירות היה החזירות שאחרי התחרות במרץ.. "סוף חיטוב, צריכים לאכול כמו חזירים!"
אז זהו, אני לא רוצה להגיע שוב לאותה נקודה שהייתי בתחילת החיטוב, כי אם אני אחזור למשקלי עבודה שהיו לי ואעלה את ה 10 קילו בחזרה אז מה עשיתי בזה? אחרי זה שוב לחטב, להיחלש וחוזר חלילה... בגלל זה אני מנסה לא להגזים, אבל מצד שני רוצה להתחזק אז נראה, כל עוד אני מעלה משקלים ולא משמין יות מדי הכל סבבה 😃

כן, וגם המבורגרים סבבה 😃

אתה מתכוון שצריך לאכול הרבה כדי להישאר במשקל הזה? לא כשיש לך מטבוליזם של זקנה כמו שיש לי 😃
אני מעריך שכרגע בין 2500-3000 קלוריות משאירות אותי על אותו משקל, אני יודע שזה טווח לא קטן, זה סתם הערכה שלי.

כן, לזה התכוונתי.
אצלי זה הפוך, אני שוקל רק 80 ואני נשאר באותו המשקל כשאני על 3000 קל'....

@incin אם כבר נכנסת לכאן, עד כמה רע הגב התחתון בסרטון? בעיקר בסט של ה 200 רואים טוב.

@incin אם כבר נכנסת לכאן, עד כמה רע הגב התחתון בסרטון? בעיקר בסט של ה 200 רואים טוב.

לחזרה בודדת זה בסדר גמור מבחינתי, כמובן שהייתי שמח אם היה גב פלס אבל אם לא - לא נורא, משהו לעבוד עליו עם ה-220 שתעשה עוד שבועיים 😃

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

27/08/15 - פרס+נפח תחתון

השבוע זה דילואד ללחיצות אז איחדתי את זה עם נפח סקוואט שאמור להיות מחר.

פרס - 60X14, 60X11 במקום האימון דילואד הרגיל רציתי לנסות (שוב) את האתגר של הפרס. האמת קצת מאוכזב, חשבתי שיהיה לי 15 לפחות. לא יודע למה חשבתי שבנסיון השני אני אצליח יותר מהראשון.
סקוואט - 125X5X5 כבד מדי, למרות שזה היה עם חגורה, אולי סתם בגלל העייפות, אולי גם הפרס עייף עוד...

קרא את שאר עדכון הלוג...

niceeeee
עשית יותר חזרות עם פרס 60 ממה שאני יכול עם בנץ' 60. ובRM1 אנחנו באותם משקלים. איזה מצחיק 😆

תודה לכולם 😃
לפי מחשבון RM ה RM1 שלי אמור להיות 94 קילו, כלומר ה 90 שבוע הבא אמור להיות ממש קליל 😆

סוס. אני חושב שקצת שרפת את עצמך עם קצב החזרות ושמהירות מוט כזו מעייפות אותך סתם. מאמין שיש לך יותר מ14:)

סוס. אני חושב שקצת שרפת את עצמך עם קצב החזרות ושמהירות מוט כזו מעייפות אותך סתם. מאמין שיש לך יותר מ14:)
וואלה יש מצב, בתור (כמעט) מהנדס היית אמור לזכור ש: כוח=מסה*תאוצה, ולהאיץ את המוט פחות 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית