וואלה יש מצב, בתור (כמעט) מהנדס היית אמור לזכור ש: כוח=מסה*תאוצה, ולהאיץ את המוט פחות 😃
אתה צוחק, נכון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואלה יש מצב, בתור (כמעט) מהנדס היית אמור לזכור ש: כוח=מסה*תאוצה, ולהאיץ את המוט פחות 😃
כוח לא שווה למסה כפול תאוצה?אתה צוחק, נכון?
כנראה באווירונאוטיקה לא 😆😆כוח לא שווה למסה כפול תאוצה?
כוח לא שווה למסה כפול תאוצה?
למה לא רלוונטי? אם אתה מפעיל כוח של בדיוק 60 קילו (588 ניוטון בערך, תירגעו) על מוט ששוקל 60 קילו אתה אמור להיות מסוגל להחזיק אותו באותו מקום. כמה שאתה מפעיל יותר כוח אתה נותן לו יותר תאוצה למעלה.כנראה באווירונאוטיקה לא 😆😆
למרות שנראה לי שהוא התכוון שהעקרון הזה לא רלוונטי להרמת מוט מעל הראש. אם כבר אז עקרון התנע הקווי יותר רלוונטי פה
לנשום עמוק.(588 ניוטון בערך, תירגעו)
אה לגבי זה לא באמת הייתי רציני... פשוט מצד אחד אם אתה מרים לאט אתה כנראה מפעיל פחות כוח אבל מצד שני זה לוקח יותר זמן.תלוי את מי שואלים 😛
סתם, התכוונתי לשאול האם אתה חושב שצריך לבצע את התנועה כמה שיותר איטית בשביל להצליח לבצע כמה שיותר חזרות (או אפילו האם יש אופטימום כלשהו שהוא לא בהכרח התנועה הכי מהירה). במילים אחרות, האם צריך לבחון את הכוח או את ההספק?
בונא איך אתה כותב שיט כזה ב 4 בבוקר? לא הבנתי כלום אני אקרא את זה שוב מחראם אתם בענין של פיזעקה,מה שמשחק פה זה ההספק..עכשיו השאלה בעבודה של התא שריר,מה המנגנון הביומכני שמספק הספק, שזה כוח כפול מהירות,והאם הספק גבוה מתשיש את התאי שריר, מבחינת מהירות אספקת דלק תאי בתהליך atp, ולאחר מכן בעזרת קריאטין פוספט,מאשר הספק נמוך יותר.
מבחינת אבל גרימת מתיחת השריר,זה לא משנה,כי השריר מתפקד בקירוב כקפיץ,שכוח בו תלוי אך ורק במתיחה של השריר ולא במהירות. זה הכל מנקודת מבט הנדסית שלי בלי הבנה בביומכניקה,אבל מפה אני יכול להבין שנזק לשריר שאחרי זה הופך להיפרטרופיה לא תלוי במהירות העבודה אלא פשוט בהצטברות המתיחה,או time under tension.
אני לא נראה לי
אני בא דווקא ב7 בערך עד 9.אני לא נראה לי
מישהו הולך היום בסביבות 16:30-17:00?
סבב חדש, TM חדשים - 132.5 בנץ', 90 פרס.
בנץ' - 92.5X3, 105X3, 120X1, 132X2F, 120X3, 102.5X3X6 הייתי אמור לעשות 120 ל3+ חזרות ואז את הסינגל עם 100% (132.5), החלטתי לעשות קודם את הסינגל בשביל לא לשרוף את עצמי עם מקסימום חזרות של 120, ואז את ה 120, שיצא רק ל3 חזרות כי ה 132.5 גמר אותי. חשבתי שיהיה לי את חזרה השניה, טעיתי (סרטון בהמשך). ה 102.5 עם עצירה בחזרה האחרונה בכל סט.
פרס - 60X7, 62.5X2X6
צ'ין אפס - 15X5,4 0X6,6,4 משקל גוף במכון 106.2 (הייתי ברק בשר...
תודה 😃 עוד שבועיים אנסה שוב לזוגפאקק יפה מאוד פעם הבא תצליח ל 2 כל הכבוד משקל מכובד 👏
תודה 😃כל הכבוד יבגני רואים שאתה מרים 🤣
לפי התכנית זה היה אמור להיות לסינגל אז הצלחתי בכל מקרה 😃זווית מזעזעת אבל לא נורא יבגני פעם הבאה תצליח!
כי לא היה מי שיצלם אז שמתי את הטלפון ליד הקיר למטהזווית מזעזעת
נסלח.😃תודה 😃
לפי התכנית זה היה אמור להיות לסינגל אז הצלחתי בכל מקרה 😃
כי לא היה מי שיצלם אז שמתי את הטלפון ליד הקיר למטה