Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

01/09/15 - עצימות תחתון

סקוואט - 170X2 שכחתי את השרוולים בבית אז לקחתי את הרצועות של יעקב. זה רצועות מאוד רכות שלא באמת מוסיפות משקל, התחושה איתם דומה לשרוולים, אפשר ללכת חופשי בין הסטים ולא חייב להוריד. סתם מבחינה פסיכולוגית אני רגיל עם שרוולים אז רציתי משהו על הברכיים. בכל אופן חזרה אחת יותר משבוע שעבר. שבוע הבא אעשה 175 ואכוון לדאבל.
דדליפט - 210X1 אחרי כשל בשבוע שעבר השבוע זה עלה. שבוע הבא נראה אם אני אנסה את המשקל הזה ליותר מסינגל או שאקח יותר משקל לסינגל.
פלאנק - 1:00+15KG
ריצה בחוץ - 19...

קרא את שאר עדכון הלוג...
@Savo אני לא זוכר אם אתה עוקב אחרי הלוג שלי, אז אם לא הייתי מודע, הוא קיים 😃

@Savo אני לא זוכר אם אתה עוקב אחרי הלוג שלי, אז אם לא הייתי מודע, הוא קיים
I don't rlly religiously follow any log, Mattys log simply for some reason gives me notifications every now and then :/
I look at ur log occasionally as well, don't worry ;)

Maybe once I stop being injured I'll open my own log and tell no one about it so @Matty won't spam the shit out of it 😛

כל הכבוד יבגני ותן איזה כאפה ליעקב ממני הוא מצלם מזעזע .😃

הסיכויים של מתי להתקבל לאוניברסיטה ז"ל
סיימתי.
כמובן שמישהו היה חייב להפריע לי באמצע. היה איזה טלוויזיה מזדניית שעבדה ליד האוזן שלי ולקח איזה 5 דקות לגרום לאנשים לכבות את זה.
היה בסדר פלוס מינוס אבל המילולי היה נאצי....
מקווה שזה היה פיילוט החלק הקשה.

סיימתי.
כמובן שמישהו היה חייב להפריע לי באמצע. היה איזה טלוויזיה מזדניית שעבדה ליד האוזן שלי ולקח איזה 5 דקות לגרום לאנשים לכבות את זה.
אגב ראית? לייק מביא נקודה אחת עכשיו 😃

סיימתי.
בשעה טובה, מקווה בשבילך לציון טוב
אם אתה רוצה להמשיך לדבר על הפסיכומרי שלך אני מציע לעבור למקום ניטרל יותר ולא קשור לאימונים, כמו הלוג שלך למשל 😛

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית