הלוג של הקרנף

הלוג של הקרנף

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני על חקירת נגזרות, גיאומטריה אנליטית ואלגברה (משוואות שני נעלמים עם פרמטרים ). 😖

דאפאק?!
אני עדיין בטריגו ושכיחות...
ARE YOU.jpg

אנחנו עכשיו סיימנו גזירת לאנים עם פרמטרים, עברו זהות כפולה, וסיימנו עם גיאומטריה.
מפחיד אותי לחשוב מה יבוא הלאה

צפה בקובץ המצורף 22253

אנחנו עכשיו סיימנו גזירת לאנים עם פרמטרים, עברו זהות כפולה, וסיימנו עם גיאומטריה.
זה ידוע שהפער בין 3 ל 4 הוא ענק, והפער בין 4 ל 5 הוא לא ממש ענק (יש פער גדול כמובן, אבל בין 3 ל 4 זה עצום)

🏳️🏳️🏳️🏳️🆘🆘🆘🆘

אני ברמה הנמוכה ביותר בשלוש והדברים שאתם מציינים כאן הם דברים שמעולם לא שמעתי עליהם.

זה ידוע שהפער בין 3 ל 4 הוא ענק, והפער בין 4 ל 5 הוא לא ממש ענק (יש פער גדול כמובן, אבל בין 3 ל 4 זה עצום)
הפוך מפגר .
הפער בין 3 ל-4 הוא לא כזה ענק .
בשניהם יכול להיות בנאדם לא הכי חכם רק שבשני זה הרבה יותר טכני וצריך לחרוש כשהראשון זה בדיחה (לרוב האנשים).

5 יחידות זה זיון בתחת שאשכרה צריך לחשוב על שיט.

הפוך מפגר .
הפער בין 3 ל-4 הוא לא כזה ענק .
בשניהם יכול להיות בנאדם לא הכי חכם רק שבשני זה הרבה יותר טכני וצריך לחרוש כשהראשון זה בדיחה (לרוב האנשים).

5 יחידות זה זיון בתחת שאשכרה צריך לחשוב על שיט.
אני רואה ילדים מפגרים בכיתה שלי מוציאים מאיות עם חומר כמו חציון ודברים שלומדים בחטיבה.. יכול להיות שזה רק בגלל שזו תחילת שנה, בכל מקרה זה גם מה שחבר'ה מבוגרים אמרו לי

3 יח''ל מתמטיקה שליטע!

מה אתם מדברים 3 זה לאוטיסטים, אפילו הערסים אצלנו מצליחים שם סבבה

זה ממש מצחיק שאתה אומר את זה כי
10850350_634716229987927_633886248_n.jpg

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
@RussianHotGirl

נערך לאחרונה:
יא וונקר יא לא אח ימפקיר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית