- פותח/ת השרשור
המבחן על חקירת פונקציות רציונליות עם פרמטרים גבר.עח ליחידות לימוד, לומד נגזרות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המבחן על חקירת פונקציות רציונליות עם פרמטרים גבר.עח ליחידות לימוד, לומד נגזרות?
דאפאק?!חקירת פונקציות רציונליות עם פרמטרים גבר
דאפאק?!
אני עדיין בטריגו ושכיחות...
זה ידוע שהפער בין 3 ל 4 הוא ענק, והפער בין 4 ל 5 הוא לא ממש ענק (יש פער גדול כמובן, אבל בין 3 ל 4 זה עצום)צפה בקובץ המצורף 22253
אנחנו עכשיו סיימנו גזירת לאנים עם פרמטרים, עברו זהות כפולה, וסיימנו עם גיאומטריה.
מפחיד אותי לחשוב מה יבוא הלאה
🏳️🏳️🏳️🏳️🆘🆘🆘🆘אנחנו עכשיו סיימנו גזירת לאנים עם פרמטרים, עברו זהות כפולה, וסיימנו עם גיאומטריה.
מפחיד אותי לחשוב מה יבוא הלאה
הפוך מפגר .זה ידוע שהפער בין 3 ל 4 הוא ענק, והפער בין 4 ל 5 הוא לא ממש ענק (יש פער גדול כמובן, אבל בין 3 ל 4 זה עצום)
אני רואה ילדים מפגרים בכיתה שלי מוציאים מאיות עם חומר כמו חציון ודברים שלומדים בחטיבה.. יכול להיות שזה רק בגלל שזו תחילת שנה, בכל מקרה זה גם מה שחבר'ה מבוגרים אמרו ליהפוך מפגר .
הפער בין 3 ל-4 הוא לא כזה ענק .
בשניהם יכול להיות בנאדם לא הכי חכם רק שבשני זה הרבה יותר טכני וצריך לחרוש כשהראשון זה בדיחה (לרוב האנשים).
5 יחידות זה זיון בתחת שאשכרה צריך לחשוב על שיט.
או לעצלניםמה אתם מדברים 3 זה לאוטיסטים, אפילו הערסים אצלנו מצליחים שם סבבה
אני ב3 יחידות ונעלבתי.מה אתם מדברים 3 זה לאוטיסטים, אפילו הערסים אצלנו מצליחים שם סבבה
זה ממש מצחיק שאתה אומר את זה כיזה ידוע שהפער בין 3 ל 4 הוא ענק, והפער בין 4 ל 5 הוא לא ממש ענק (יש פער גדול כמובן, אבל בין 3 ל 4 זה עצום)
זה הנושא הבא הבא שלנו איזה כיףהמבחן על חקירת פונקציות רציונליות עם פרמטרים גבר.
סקוואט 145 5x5
חתירה
היה מאוד קשה, כנראה בגלל שלא אכלתי וישנתי כמו שצריך בימים האחרונים.
לתלה מחר או היום, אם יהיה לי כוח
עקב מקרה זה הוא סולק מקבוצת האחים שבכל מקרה לא הייה חלק ממנהיא וונקר יא לא אח ימפקיר
יא וונקר יא לא אח ימפקיר
:|עקב מקרה זה הוא סולק מקבוצת האחים שבכל מקרה לא הייה חלק ממנה
בשעה 2 שאלת איזה קו לקחת מתל אביב...:|
בוטלה לי ההסעה ולא היה לי איך להגיע
:|
לא הייתי בביתבשעה 2 שאלת איזה קו לקחת מתל אביב...
אין לך אינטרנט אני מבין .?