הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הלוג של הקרנף

הלוג של הקרנף

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
הבנתי 😃
שיהיה בהצלחה.

הייתי עוצר לשבוע או שניים את ההתקדמות בסקוואט, לפחות בעצימות. אתה לא יורד מספיק נמוך בכל החזרות ואתה קורס מאוד עם החזה.
הנפח נראה טוב, גם שם אתה קורס טיפונת אבל הרבה פחות. אני מבין את הרצון להשיג PR אבל חבל. אם הטכניקה שלך נשברת עכשיו היא לא תסתדר במשקלים גבוהים יותר אלא רק תעשה יותר ויותר גרועה.

הייתי עוצר לשבוע או שניים את ההתקדמות בסקוואט, לפחות בעצימות. אתה לא יורד מספיק נמוך בכל החזרות ואתה קורס מאוד עם החזה.
הנפח נראה טוב, גם שם אתה קורס טיפונת אבל הרבה פחות. אני מבין את הרצון להשיג PR אבל חבל. אם הטכניקה שלך נשברת עכשיו היא לא תסתדר במשקלים גבוהים יותר אלא רק תעשה יותר ויותר גרועה.
מה אתה מציע? לחזור על השבוע הזה עוד פעם (הנפח והעצימות)
לא רואה טעם להעלות נפח ולהישאר באותה העצימות

אין בעיה בלעלות את הנפח לדעתי. נכון שהנפח אמור לשרת את העצימות אבל אם אפשר להגדיל אותו כשהטכניקה עדיין נשמרת מה רע? זה יותר טונאג' ויותר בילדינג (רציני לגמרי).

9\24 נפח תחתון
סקוואט 127.5 5x5
מסור 28x5x10
ab wheel

הסקוואט היה רצח, הייתי צריך לבוא ממש מוקדם כי המכון נסגר מוקדם, זה בטח לא עזר
סט רביעי

למה אתה חוגר בנפח?
ומסור עד כמה שאני יודע עובד על הגב, למה הוא בנפח תחתון? 😣

למה אתה חוגר בנפח?
ומסור עד כמה שאני יודע עובד על הגב, למה הוא בנפח תחתון? 😣
למה לא?
וכי אני לא רוצה לעבוד על הגב בעליון, שזה יום לפני התחתון, מחשש שיפריע לי לסקואט\דדליפט

למה לא?
וכי אני לא רוצה לעבוד על הגב בעליון, שזה יום לפני התחתון, מחשש שיפריע לי לסקואט\דדליפט
אני מעדיף לא לחגור בנפח ובעצימות כן, לבנות כוח בלי החגורה בכלל.

אני במילא לא אצליח למשוך את הנפח ללא יותר מדי, והמטרה של הנפח היא סהכ לקדם את העצימות. בקיצור, זו שיטה וזו שיטה

10681728_784297994926707_1071353953_n.jpg

תודה ל @RussianHotGirl
והמספר ממשיך לעלות
רציתי לחלוק איתכם את זה

סקוואט 147.5x2 pr אני אחזור על הנפח
דדליפט 140x5
צ'ין אפס 10,10,10,9,9
ab wheel

לא יודע למה ירדתי לשלישית בסקוואט כשהשנייה הייתה כל כך איטית, אבל לפחות היה כשל יפה. שקט כזה.
מהדדליפט אני מבסוט כי הגב היה ישר

שבוע הבא אני אעשה נפח עליון ותחתון רגיל, ואז התאוששות ועצימות משותפת כמו בטקסס, בגלל יום כיפור, המכון בשישי נסגר ב 14:00 ובשבת סגור לגמרי

למה אתה קרנף ולא וונקר ?
הלוג של הוונקר- איך להשיג טומר

לא מבין בכלל את ההיגיון הזה, אם אתה רוצה לבנות כוח בלי החגורה, אל תעבוד איתה בכלל.
כשחוגרים, חוגרים גם בנפח וגם בעצימות.

לא מבין בכלל את ההיגיון הזה, אם אתה רוצה לבנות כוח בלי החגורה, אל תעבוד איתה בכלל.
כשחוגרים, חוגרים גם בנפח וגם בעצימות.
אני לא חוגר בנפח וכן בעצימות בהמלצת @zaptamaher אני מניח שיש הגיון/סיבה מאחורי הרעיון הזה, נכון?

אולי בשביל לבלבל את השריר.
אולי כי הנפח סקוואט שלך הוא 100 והעצימות 140.

ואליהו זה אח על מלא <3

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית