עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה מציע? לחזור על השבוע הזה עוד פעם (הנפח והעצימות)הייתי עוצר לשבוע או שניים את ההתקדמות בסקוואט, לפחות בעצימות. אתה לא יורד מספיק נמוך בכל החזרות ואתה קורס מאוד עם החזה.
הנפח נראה טוב, גם שם אתה קורס טיפונת אבל הרבה פחות. אני מבין את הרצון להשיג PR אבל חבל. אם הטכניקה שלך נשברת עכשיו היא לא תסתדר במשקלים גבוהים יותר אלא רק תעשה יותר ויותר גרועה.
למה לא?למה אתה חוגר בנפח?
ומסור עד כמה שאני יודע עובד על הגב, למה הוא בנפח תחתון? 😣
אני מעדיף לא לחגור בנפח ובעצימות כן, לבנות כוח בלי החגורה בכלל.למה לא?
וכי אני לא רוצה לעבוד על הגב בעליון, שזה יום לפני התחתון, מחשש שיפריע לי לסקואט\דדליפט
אני במילא לא אצליח למשוך את הנפח ללא יותר מדי, והמטרה של הנפח היא סהכ לקדם את העצימות. בקיצור, זו שיטה וזו שיטהאני מעדיף לא לחגור בנפח ובעצימות כן, לבנות כוח בלי החגורה בכלל.
עכשיו הפסקתי.
"ואההה "
וונקר 2014
לא מבין בכלל את ההיגיון הזה, אם אתה רוצה לבנות כוח בלי החגורה, אל תעבוד איתה בכלל.אני מעדיף לא לחגור בנפח ובעצימות כן, לבנות כוח בלי החגורה בכלל.
אני לא חוגר בנפח וכן בעצימות בהמלצת @zaptamaher אני מניח שיש הגיון/סיבה מאחורי הרעיון הזה, נכון?לא מבין בכלל את ההיגיון הזה, אם אתה רוצה לבנות כוח בלי החגורה, אל תעבוד איתה בכלל.
כשחוגרים, חוגרים גם בנפח וגם בעצימות.
110 בוקס 🤬