- פותח/ת השרשור
פעם, כשטומר היה מוכן לחתוך את הזין בשביל דבר כזה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פעם, כשטומר היה מוכן לחתוך את הזין בשביל דבר כזה.
והוא חתך?פעם, כשטומר היה מוכן לחתוך את הזין בשביל דבר כזה.
טומר ?והוא חתך?
כןטומר ?
הפנתי את טומר לענות על שאלתך
סקוואט 140 5x5
מתח
קיצרתי את זמני המנוחה שלי משמעותית, היה יותר קל משחשבתי שיהיה.
הרבה עבודה על גמישותתומר, מה עזר לך לשפר את הסיבוב אגן?
אני 😉תומר, מה עזר לך לשפר את הסיבוב אגן?
סליחה על החפירה, אבל איזה חלק בגוף מתחת? ועל איזה מתיחות אתה ממליץ?Rhino עדכן את הלוג ״הלוג של הקרנף - טקסס מת'וד״:
נפח תחתון 05/12/14
קרא את שאר עדכון הלוג...
הרבה עבודה על גמישות
הוא מתח את הטומרסליחה על החפירה, אבל איזה חלק בגוף מתחת? ועל איזה מתיחות אתה ממליץ?
זה יענו הזין?הוא מתח את הטומר
עשיתי את כל ה limber 11 כמעט כל יום ובמיוחד לפני אימון, וכמעט כל יום התגלגלתי על ההאמסטרינג העליונים (ממש על החיבור עם התחת) במשך כמה דקות עם הראמבל רולר, שזו הנקודה שבד''כ אם היא לא גמישה אתה לא תצליח לסובב אגן כמו שצריך.סליחה על החפירה, אבל איזה חלק בגוף מתחת? ועל איזה מתיחות אתה ממליץ?
אתה מכיר תרגילי גמישות שמותחים את הנקודה הזו? הבעיה היא שאין לי ראמבל רולר בכללעשיתי את כל ה limber 11 כמעט כל יום ובמיוחד לפני אימון, וכמעט כל יום התגלגלתי על ההאמסטרינג העליונים (ממש על החיבור עם התחת) במשך כמה דקות עם הראמבל רולר, שזו הנקודה שבד''כ אם היא לא גמישה אתה לא תצליח לסובב אגן כמו שצריך.
אמרתי טומר לא זיןזה יענו הזין?
יותר בכיוון של דגדגן בגודל 17 סנטימטרזה יענו הזין?
תקנה, זה שווה כל שקלאתה מכיר תרגילי גמישות שמותחים את הנקודה הזו? הבעיה היא שאין לי ראמבל רולר בכלל
אם היה לי 200+ שקל לשלם על ראמבל רולר אז הייתי קונה את זה ממזמןתקנה, זה שווה כל שקל
אליק ודניאל תפסיקו להספים, תוציאו הכל בפייסבוק
לא ממש, כדור לקרוס זה אחלה אבל זה לא מגיע לאיזור הספציפי הזה. גם לעשות limber 11 כל יום בלי הדבר הספציפי הזה להאמסטרינג יעבוד טוב.אם היה לי 200+ שקל לשלם על ראמבל רולר אז הייתי קונה את זה ממזמן
אני יודע שיש גם פואם רולר שזה גם טוב לגמישות, אבל גם זה עולה כמעט 200
אין איזה תחליף לזה?
יש מדריך לזה?תכין מצינור וסלוטייפ
הפינגווין עשה את זה
תודה רבה על העזרה, אני אנסה לימבר 11 כל יום ואראה אם זה עוזרלא ממש, כדור לקרוס זה אחלה אבל זה לא מגיע לאיזור הספציפי הזה. גם לעשות limber 11 כל יום בלי הדבר הספציפי הזה להאמסטרינג יעבוד טוב.