הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בנט אובר

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
עשיתי תוכנית SS שהייתה מורכבת ככה
A
סקוואט 3X5
בנץ 3X5
דד ליפט 1X5
B
סקוואט 3X5
מילטרי פרס 3X5
מתח 3X5

עכשיו עשיתי הפסקה מאימונים ריצניים בגלל טיול ומחלה , עכשיו אני רוצה לחזור לתוכנית הזאת מכיוון שזאת התכונית שראיתי בה הכי הרבה תוצאות , אפשר להחליף את המתח עם הבנט אובר ?

ואם אפשר לקבל קצת פירוט על הבנט אובר , הבנתי שצריך לכופף טיפה ברכיים להוציא ישבן ולהרים את המוט לכיוון איזור מפתח הלב , השאלה שלי אם הגב צריך להיות בצורה ישרה ממש מאונך לרצפה או שאפשר גם טיפה בשיפוע ?
ואיך הידיים צריכות לאחוז את המוט , אם זה שהאמה כלפי הפנים או להפך , תודה לעוזרים .

או שיש אפשרות לעשות בתוכנית SS כתרגיל גב פולי עליון או t-bar ?

נערך לאחרונה:
פעם אחרונה, אפשר לעשות מה שאתה רוצה, אבל אם אתה לא עושה פאוור קלין אתה לא עושה SS. ואם אתה לא עושה SS, אז אתה לא צריך לבקש רשות מאף אחד לשום דבר.

בקשר לחתירה, כל חזרה מתחילה מהרצפה כשהגב מקביל לרצפה. כשהמשקל הופך להיות כבד הדברים האלה משתנים, וכמה אפשר לרמות תלוי בשיפוט שלך. זה מה שהופך את החתירה לתרגיל די גרוע.

t-bar ופולי עליון הם תרגילים מיותרים בעולם הזה.

נתחיל מזה שמתח ודדליפט מספיקים. דבר שני, יש לך קלינים, סנאצ'ים, כל סוגי המשיכות וחתירות אם אתה ממש מתעקש. אני אפילו יכול להשים פרונט סקוואט כתרגיל לגב. כמה תרגילים כבר צריך? יותר תרגילים לא אומר יותר תוצאות.

ניסיתי לעשות פנדלי רואו בתוכנית הזו וזה ממש קשה/מתיש (טוב נו גם בגלל שאני תופס את הכלוב כל האימון), לדעתי עדיף לעשות מתח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית