ייעוץ הייתם מחשיבים לחיצה כזאת בתור strict?

לא יודע מה הכוונה שלך ב strict אבל נראה לי שהסירטון הזה מדגים יפה את הבעיה שריפטו מדבר עליה ב ss בהקשר של ה over head press.
אם הכוונה שלך לעזרה מהרגליים אז כן הלחיצה הזו strict. (לא נראה שהוא נעזר ברגליים).
לעומת זאת, אם הכוונה שלך לזווית שבה הוא נשען אחורה, אז כנראה שלא (לא נראה לי שהוא עומד בקריטריון של ריפטו).

לא יודע מה הכוונה שלך ב strict אבל נראה לי שהסירטון הזה מדגים יפה את הבעיה שריפטו מדבר עליה ב ss בהקשר של ה over head press.
אם הכוונה שלך לעזרה מהרגליים אז כן הלחיצה הזו strict. (לא נראה שהוא נעזר ברגליים).
לעומת זאת, אם הכוונה שלך לזווית שבה הוא נשען אחורה, אז כנראה שלא (לא נראה לי שהוא עומד בקריטריון של ריפטו).

כל עוד אתה לא נפצע מזה אני לא רואה בעיה

the sun, אם אני לא טועה פעם התחרויות היו מורכבות מסנאטץ', וקלין אנד פרס...
מוויקיפדיה:
"The clean and press is a weight training exercise, and was part of the sport of weightlifting in the Olympics until 1972. It was removed from Olympic weightlifting due to difficulties in judging proper technique."

http://en.wikipedia.org/wiki/Clean_and_press

• פותח/ת השרשור
אור, התחרות היתה מורכבת (החל ממתישהו בשנות ה20, עד אז היו גם כל מיני דברים גם ביד אחת) מקלין ולחיצה, הנפה (snatch) וקלין ודחיקה.

• פותח/ת השרשור
לא רק שהוא לא לוקח תנופה מהרגליים, מה שאמור להיות (אבל לא תמיד היה בדיוק ככה בתחרויות) מובן מאליו, אבל הוא גם לא משתמש במתניים/גב לתנופה ובשאר החלקים של לחיצה "טכנית". סתם להשוואה, הינה יורי ולסוב מ4 שנים אח"כ, לוחץ 192.5 ו197.5. אפשר ממש לראות את ההבדל בין הטכניקות, והלחיצה של ולסוב פה היא יחסית נקייה לעומת מה שהלך בשנים אח"כ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית