עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נו באמת, מבחינתם זה אותו דבר.בטח שאפשר. הליניארית המקורית נכתבה עם power clean במקום חתירה ו-high pull במקום דדליפט. את אלה הם מרשים, הזבלות?
זה לא אותו דבר, זה משקלים אחרים לגמרי. אם הם חוששים ממוטות כבדים שעפים במכון, יכול להיות שיאשרו את המשיכות למרות שחתירות ודדליפטים לא מאשרים.נו באמת, מבחינתם זה אותו דבר.
מה הסיבה שלא נותנים לך לעשות את התרגילים האלה?אני כבר מיואש אני בן 15 רוצה לעלות במאסה חזרתי מהפסקה ארוכה ובחדר כושר אוסרים עלי לעשות דדליפט וחתירה. אני לא יודע איזה תוכנית לעשות כי תכניות כוח אי אפשר לעשות בלי התרגילים האלה.
לעשות AB עם תרגילים פשוטים?
וחתירה זה תרגיל עם הרבה משקל?זה לא אותו דבר, זה משקלים אחרים לגמרי. אם הם חוששים ממוטות כבדים שעפים במכון, יכול להיות שיאשרו את המשיכות למרות שחתירות ודדליפטים לא מאשרים.
בחתירה יש משקל מכובד, וחוץ מזה הרבה עוזבים את המוט ונותנים לו ליפול חופשי אל הרצפה, בלי אקצנטרי. יכול להיות שזה מה שמפחיד את מנהל המכון. במשיכות גבוהות ופאוור יש יותר שליטה במוט. כך או כך זאת שטות, אבל אולי אם הוא יגיד להם את זה, הם ירדו ממנו ויאשרו לו.וחתירה זה תרגיל עם הרבה משקל?
סקוואט אני יכול לעשות אבל כשאני עובד עם משקולות יד זה לא מונע עבודה של חלק מהשרירים שעובדים למשל בדדליפט? . או חתירה עם מוט בהשוואה לחתירה עם משקולות יד? . והבעיה אצלי עם משקולות יד זה שיותר קשה לי להרגיש התקדמות כי כשזה על המוט אני מוסיף מישקל ואז אני מרגיש התקדמות אני מרגיש את המשקל.לא אסון כזה גדול,
במקום הדדליפט תעשה פשיטה וכפיפת רגליים 2*8, במקום חתירה עם מוט - חתירה עם משקולת יד או משיכה עם פולי.
סקווט אתה יכול לעשות?
חחחחח אחי נראלך שעם הם לא מרשים דדליפט אז פוואר קלין הם ירשובטח שאפשר. הליניארית המקורית נכתבה עם power clean במקום חתירה ו-high pull במקום דדליפט. את אלה הם מרשים, הזבלות?
אתה צודק והבעיה שלעבור מכון יש לי רק אפשרות אחת שבא אני עובד לבד בלי מאמן ועם מינימום אמצעים כלומר יש לי עבודה רק עם מוט וגם הוא זה מוט של 8 קילונו באמת, מבחינתם זה אותו דבר.
הם תוענים שהתרגלים לא מתאימים לגיל שלי ושהם מפעילים עומס יתר על הגב. ושלא תבין לא נכון אני מאוד מעריך את המאמנים שלי הם יודעים ומבינים פשוט אני חושב שהם לא לוקחים את המתאמנים ברצינות וחושבים יותר על הסיכונים מאשר על ההתקדמות.מה הסיבה שלא נותנים לך לעשות את התרגילים האלה?
אין לך שום מכון נורמלי לעבור אליו?סקוואט אני יכול לעשות אבל כשאני עובד עם משקולות יד זה לא מונע עבודה של חלק מהשרירים שעובדים למשל בדדליפט? . או חתירה עם מוט בהשוואה לחתירה עם משקולות יד? . והבעיה אצלי עם משקולות יד זה שיותר קשה לי להרגיש התקדמות כי כשזה על המוט אני מוסיף מישקל ואז אני מרגיש התקדמות אני מרגיש את המשקל.
חחחחח אחי נראלך שעם הם לא מרשים דדליפט אז פוואר קלין הם ירשו
אתה צודק והבעיה שלעבור מכון יש לי רק אפשרות אחת שבא אני עובד לבד בלי מאמן ועם מינימום אמצעים כלומר יש לי עבודה רק עם מוט וגם הוא זה מוט של 8 קילו
הם תוענים שהתרגלים לא מתאימים לגיל שלי ושהם מפעילים עומס יתר על הגב. ושלא תבין לא נכון אני מאוד מעריך את המאמנים שלי הם יודעים ומבינים פשוט אני חושב שהם לא לוקחים את המתאמנים ברצינות וחושבים יותר על הסיכונים מאשר על ההתקדמות.
כרגע לא אתה חושב שאני יכול להסתפק בזמן הקרוב בתוכנית AB בלי דדליפט וחתירה?QUOTE="WeaKid, post: 761009, member: 9425"]אין לך שום מכון נורמלי לעבור אליו?
לך להנהלה ותתלונן שלא נותנים לך להתאמן כמו שאתה רוצה. תגיד להם שהמטרה שלך זה פיתוח גוף/ליפטינג ואם לא יתנו לך לעשות את התרגילים אתה תאלץ לעבור מכון
הם תוענים שהתרגלים לא מתאימים לגיל שלי ושהם מפעילים עומס יתר על הגב. ושלא תבין לא נכון אני מאוד מעריך את המאמנים שלי הם יודעים ומבינים פשוט אני חושב שהם לא לוקחים את המתאמנים ברצינות וחושבים יותר על הסיכונים מאשר על ההתקדמות.
אתה צודק השאלה עם אי אפשר להיסתדר בלעדיודדליפט אי אפשר להחליף. דדליפט זה תנועה, ולא תרגיל לקבוצת שרירים. אם אתה לא יכול לבצע אז אתה לא יכול, אל "תחליף" את הדדליפט בכל מיני תרגילים שעובדים בדדליפט.
אתה צודק דבר ראשון אני צריך לבדוק עם יש לי אפשרות לעבורכמו שאמרו לך, דדליפט זה תרגיל משמעותי והכרחי, לחתירה יש תחליפים.
תתלונן להנהלה. אם יש אפשרות לעבור מכון, תעבור .
סליחה אבל מה זה ראק פול?חתירה כנגד מוט היא לא תרגיל MUST, אפשר לעשות חתירה ביד אחת כנגד משקולות יד כמו שהציעו כאן או להתמקד במתח כרגע(בשילוב עם פולי עליון אם צריך).
התחליף שלך לדדליפט עד שתעבור מכון יכול להיות ראק פול בתוך הכלוב מגובה אמצע השוק.