הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלילות דואר ישראל נמשכות...

SmokingSnake

משתמש משקיע
4,129
2,234
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,301
4,129
2,234
אז פרסמתי לא מזמן שביתה של המכס פה:
https://www.lbs.co.il/threads/55063/

בכל מקרה כפי שכולם בוודאי יודעים הדואר בשביתה בערך מיום שני כבר(וגם המכס ועוד גופים), אז ממחר זה מחריף:
http://finance.walla.co.il/?w=/557/2790607

אם עד עכשיו(כשכן עבדו במסגרת הסכסוך עבודה של ההסתדרות) היינו מחכים חודש וחצי לחבילה עכשיו מי יודע מה יהיה.
מזל שאין לי שום דבר חשוב בדרך(למרות שאני צריך את המטען אייפון לרכב שהזמנתי לפני חודש:suicide:)

יאללה, עכשיו שיוציאו כתבה על ה800 איש שכן עובדים בדואר מתוך ה7000(שכחו שם שמי שמגיע אליהם הוא לקוח בשנת 98' בערך)

כל היום אתה מתמרמר אחי לא חבל סתם להיות הייטר? לך שתה משהו תרגע

הוציאו לי את כל החשק להזמין דברים.

יש לי 2 דברים קטנים שהזמנתי שאין לי מושג מתי הם יגיעו אליי ואם בכלל.

לא אמרו שמעבירים את הדואר לידיים פרטיות ?

הזמנתי גופייה שהגיע שבוע שעבר (לקח לה שבועיים להגיע).
בדוק יש עיכובים?
והזמנתי עוד אבקה גדולה, אבל עברו פחות משבועיים, אז נחיה ונראה..

מקווה שהשביתה תיפסק כמה שיותר מהר
הזמנתי קליקר לכלב שלי
אני כבר רוצה להתחיל לאלף אותו
ואין לי כוח לחכות עוד חודשיים בשבילך זה

למזלי אין לי כלום. כנראה שאת החלבון הבא אני אקנה בארץ. המלצות?

• פותח/ת השרשור
הזמנתי גופייה שהגיע שבוע שעבר (לקח לה שבועיים להגיע).
בדוק יש עיכובים?
והזמנתי עוד אבקה גדולה, אבל עברו פחות משבועיים, אז נחיה ונראה..

אין איש יודע את מסתורי דואר ישראל, אחד מחכה שבוע אחד חודש.
מה הסוד שלך שנדע וניישם אולי...

למזלי אין לי כלום. כנראה שאת החלבון הבא אני אקנה בארץ. המלצות?
אני יכול להמליץ על האמינו שופ פה של הפורום.
מחירים ממש טובים ומגיע אלייך תוך יום-יומיים עם שליח עד הבית

טעמים מומלצים?
אני הזמנתי דימייטיז בננה שהוא מעולה עם מים וגם עם חלב. ואת הקפה מוקה שזה על חלב השייק הכי טוב שיצא לי לטעום.

הבננה ממש הפתיע אותי, פעם היה לי את האיזו100 בננה ופחות אהבתי

בדיוק הזמנתי נינטנדו 3DS. אם הייתי יודע הייתי מחכה לגרסא החדשה שתצא בQ1 2015, כי אני לא רואה את החבילה מגיעה עד אז.
כוס עמק.

למדינה אין אומץ להתעמת עם ההסתדרות. אפשר לסיים את הרומן עם ההסתדרות בכמה שבועות בודדים.
עושים פשוט מה שעשו בארה״ב לפני כמה עשרות שנים ומאז כמעט ולא היו שם שביתות (כי זה לא חוקי יותר).
לא לשלם שכר לעובדי הסתדרות במשך חודש-חודשיים ולהתחיל להציע חוזים אישיים לעובדים עם אותם התנאים שיש להם כיום. אני כמעט בטוח שהרוב יסכים כי לא תהיה לו ברירה. לאחר מכן להכין תוכנית מגובשת של העלאת שכר וקידומים בהתאם לביצועים של העובד ולא בהתאם לוותק של העובד. ההבדל המתוק בין משרד ממשלתי מקולקל שלא עובד, לבין השוק הפרטי. וכן הדואר עדיין בחסות הממשלה, למרות שהממשלה ניסת להפוך את החברה לבע״מ - סוג של קומבינת ברית המועצות לשעבר.

כוסעמק, בדיוק אתמול הזמנתי הזמנות של 200$ מחול. FML:suicide:

למדינה אין אומץ להתעמת עם ההסתדרות. אפשר לסיים את הרומן עם ההסתדרות בכמה שבועות בודדים.
עושים פשוט מה שעשו בארה״ב לפני כמה עשרות שנים ומאז כמעט ולא היו שם שביתות (כי זה לא חוקי יותר).
לא לשלם שכר לעובדי הסתדרות במשך חודש-חודשיים ולהתחיל להציע חוזים אישיים לעובדים עם אותם התנאים שיש להם כיום. אני כמעט בטוח שהרוב יסכים כי לא תהיה לו ברירה. לאחר מכן להכין תוכנית מגובשת של העלאת שכר וקידומים בהתאם לביצועים של העובד ולא בהתאם לוותק של העובד. ההבדל המתוק בין משרד ממשלתי מקולקל שלא עובד, לבין השוק הפרטי. וכן הדואר עדיין בחסות הממשלה, למרות שהממשלה ניסת להפוך את החברה לבע״מ - סוג של קומבינת ברית המועצות לשעבר.
נכון! למדינה הזאתי אין ולו ביצה אחת להתעסק עם כזה דבר.
כל החברות הממשלתיות האלו מושחתות עד היסוד. במיוחד הנמלים, הם עושים מה שבראש שלהם. תוריד להם שקל אחד מהשכר, הם משבתים לך חצי מדינה עם הפסד של מאות מיליונים שקלים.
הכי הזוי שהם לא מרשים למדינה לתת רישיון לנמל פרטי להיבנות, אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק איך שהם שולטים.

לא הייתי בונה על זה. ע"ע רכבת קלה בת"א 🙄
בניגוד לרכבת הקלה, הנמל הוא מבוצע במכרז חיצוני ע״י חברה מחו״ל. בחו״ל לא משחקים משחקים ויש חוזה כתוב וברור - אם המדינה לא תעמוד בחוזה היא תשלם הרבה כסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית