אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

זאת לא שאלה מפגרת, אך מכיוון שלא מצדיקה נושא חדש משלה, אני מעדיף לשאול פה.
אם אתם לא יודעים, היום התחיל חודש רמדאן אצל המוסלמים, בחודש הזה צמים משהו כמו 14-16 שעות ביום. את האמת לצום אני לא יכול, אבל ממש לא נעים לי לאכול והאחרים צמים, לכן אני חושב שבעניין האוכל אני אני אהיה בצום כמו כולם אבל אשתה מים.
השאלה שלי, האם במצב כזה דיאטת IF מתאימה לי? והאם היא באמת עובדת כמו שרבים טוענים?

תודה מראש!

אין לך הרבה ברירות אתה תעשה IF תרצה או לא תרצה לפי מה שאתה אומר. IF זה לא קסם, המחקרים עדיין בחיתולים אבל מהמעט שיש נראה שהשיטה טובה למי שכיול להתרגל לאורך חיים שכזה.
יש לך בלוג שלם של בחור שחוקר את השיטה והולך להוציא ספר שלם (שעובד עליו כבר שנה)
http://www.leangains.com/

משה,קפאין מזיק לגדילה = מיתוס?
ועוד דבר,אני יודע שהשאלות מאוד מאוד מפגרות אפילו ביחס לאשכול,אבל אני מתאמן 4-5 חודשים כבר בנפח נמוך,SS,Fbw..ואני רואה שיפור מאוד יפה במשקלי עבודה+משקל גוף[1.5 ק"ג בערך לכל חודש] אבל אני רואה ירידה מאוד רצינית בחזה,העניין הוא שבהתחלה שהתאמתני בנפח בינוני החזה היה הכי בולט אצלי ,הייתה עליו קצת מאסה,ועכשיו החזה שלי פשוט הגיע למצב שהוא דבוק לגוף[אין עליו שום מאסה],ואפשר לראות אצלי מאסה מאוד יפה גב וידיים נחמדות[30 ס"מ],ממה זה יכול לקרות?גם לפני שבועיים מדדתי היקף ושוב מדדתי היום וההיקף ירד ב0.5 ס"מ[היקף החזה],מה אתה מציע לעשות?אני כרגע מתאמן SS שוב.
לוג:http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6307

תודה רבה.

הכל מפריע לגדילה, אל תתאמן תשב בבית.

עם כבר נכנסו לSS,
אז אני בתחזוקה של 1000 בערך מעל הbmr*1.2 ,אבל אנשים אומרים לי שלמרות זה אני צריך להתחיל לאכול 3000-3500 קלוריות ועם לא אני יהיה לי קשה להתקדם..עכשיו השאלה עם הכוונה אליהם או אלי כי אני שוקל 48 ואני אוכל 2500 קלוריות ועולה 1-2 ק"ג בחודש..אז זה מספיק או שבכל זאת אני צריך להגיע ל3000-3500,

עם כבר נכנסו לSS,
אז אני בתחזוקה של 1000 בערך מעל הbmr*1.2 ,אבל אנשים אומרים לי שלמרות זה אני צריך להתחיל לאכול 3000-3500 קלוריות ועם לא אני יהיה לי קשה להתקדם..עכשיו השאלה עם הכוונה אליהם או אלי כי אני שוקל 48 ואני אוכל 2500 קלוריות ועולה 1-2 ק"ג בחודש..אז זה מספיק או שבכל זאת אני צריך להגיע ל3000-3500,
48?!?! :(

תמיד בתוצאות של בדיקות מעבדה של אבקות חלבון תחת הסעיף של רכיבים היה אפר.
השאלה שלי היא מה זה?

סיבים תזונתיים בכמות גדולה פוגעים בספיגה של ויטמינים ומינרלים - מיתוס או אמת?
מה זה פרופיל חומצות אמינו?
לתבלינים יש ערך קלורי? לפפריקה, כמון, פלפל, כורכום יש ערכים?

סיבים תזונתיים בכמות גדולה פוגעים בספיגה של ויטמינים ומינרלים - מיתוס או אמת?

אמת

מה זה פרופיל חומצות אמינו?

ישנן כ20 חומצות אמינו במזון, כמות של כל אחת מהחומצות באותו תוצר תזונה

לתבלינים יש ערך קלורי? לפפריקה, כמון, פלפל, כורכום יש ערכים?

לכל דבר יש ערך קלורי, אך במקרה הזה שואף ל0
...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית