אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

אני לא בטוח שזה המקום אבל מה זה פרו הורמונים ונוטרי ויטמינים?

ציטוט של Machinehead

"פרו-הורמונים ופרו סטרואידים:
יש טעות רווחת אצל הרבה אנשים, פרו הורמונים ופרו סטרואידים הינם סטרואידים לכל דבר, מה שעשו לקחו את החומר עצמו, שינו לו משהו קטן במבנה הכימי כדי שיהיה חוקי.

מה שקורה, אומנם הפעולה שלו קצת משתנה, אך הרב נשאר אותו דבר. כולל הרעילות לכבד.

הבעיה בשימוש של פרו-הורמונים הם התוצאות, קשה לשמור על התוצאות, בד"כ צפי לעליה של 4-5 ק"ג שיורדים לאחר זמן מה."

למידע נוסף תריץ חיפוש בפורום

יש לי מלא שאלות מפגרות ולא מצאתי איפה עוד לשאול.
1)אם אני שופך את השמן בטונה עד כמה זה מוריד מהקלוריות והאם זה מוריד מהחלבון?
2)אם אני אוכל ושותה הרבה מים, ליפני,אחרי וגם בו זמנית כשאני אוכל. האם זה מוריד משהו או מפריע לעיכול?
3)האם יש בעיה אם זה שאני עושה בנץ פרס ופולאובר על מיטה?(אני שוכב אם הראש על כיסא שאני שם בקצה של המיטה כדי שהידיים יוכלו לרדת לשיפוע שלילי כדי לעבוד כמו שצריך).
4)שמעתי מישהו אומר שבטונה יש כספית וזה מסוכן לבריאות אם אוכלים מוגזם, אני אוכל טונה כבר חודשיים כל יום בלי לפספס ואני רוצה להיות בטוח שאני לא דופק לעצמי משהו.

יש עוד מלא שאלות מפגרות פשוט לא עולה לי עכשיו עוד...
תודה למי שעוזר.

1. חלבון אתה לא מוריד, בטונה יש חלבון לא בשמן.
אתה מסנן טיפה שמן אבל עדיין נשאר
2. לא
3. ???
4. מקופסא ביום לא יהיה לך כלום, גם לא שתיים

1. זה לא מוריד מהערך הקלורי?
2. תודה.
3. אני עושה בנץ פרס ופול אובר בשכיבה על מיטה האם זה הופך את התרגיל ליותר קל או לפחות יעיל?
אני שוכב אם הראש על כיסא ואם הגוף באלכסון על המיטה כדי שהידיים יוכלו לרדת כמו שצריך בתרגיל, אני שומר על טכניקה פשוט אני עושה את זה על מיטה...
4. תודה.

עזרת הרבה.

1. זה לא מוריד מהערך הקלורי?
2. תודה.
3. אני עושה בנץ פרס ופול אובר בשכיבה על מיטה האם זה הופך את התרגיל ליותר קל או לפחות יעיל?
אני שוכב אם הראש על כיסא ואם הגוף באלכסון על המיטה כדי שהידיים יוכלו לרדת כמו שצריך בתרגיל, אני שומר על טכניקה פשוט אני עושה את זה על מיטה...
4. תודה.

עזרת הרבה.
1. זה מוריד אבל לא בהרבה, כמו כן אין לדעת כמה.
3. אתה פחות יציב וזה יכול לפגוע לך במשקלים

לא שידוע אבל תלוי מה.
אם לדוגמא תקח פרו-הורמונים או שורפי שומן הדבר יכול להיות לא חכם.
(גם ויטמין A לא מומלץ בתקופה זו)

בתוך מולטי ויטמין או כתוסף נפרד כן.
אבקת חלבון אין בעיה.
בזמן שהייתי עם רקוטאן הפסקתי עם המולטיויטמין אבל לקחתי קריאטין ואבקת חלבון (ואומגה 3).
בסופו של דבר הכל תלוי בבדיקות דם שלך, אני עברתי כל חודש והכל היה תקין.

בתוך מולטי ויטמין או כתוסף נפרד כן.
אבקת חלבון אין בעיה.
בזמן שהייתי עם רקוטאן הפסקתי עם המולטיויטמין אבל לקחתי קריאטין ואבקת חלבון (ואומגה 3).
בסופו של דבר הכל תלוי בבדיקות דם שלך, אני עברתי כל חודש והכל היה תקין.

אם באבקה שאני לוקח יש 200 מ"ג מגנזיום לסקופ, ואני לוקח 1-2 סקופים ליום,
יכול להיגרם נזק?

אם באבקה שאני לוקח יש 200 מ"ג מגנזיום לסקופ, ואני לוקח 1-2 סקופים ליום,
יכול להיגרם נזק?
אתה מדבר כאילו מגנזיום זה משהו רע..אחד המינרלים המועילים והחשובים במיוחד בכל הנושא של שרירים.
הרעלת מגנזיום היא נדירה מאוד ומתרחשת בעיקר אצל אנשים עם בעיית כליות לאחר צריכה של כ 3000 מ"ג.
אז אתה יכול להיות רגוע.

אתה מדבר כאילו מגנזיום זה משהו רע..אחד המינרלים המועילים והחשובים במיוחד בכל הנושא של שרירים.
הרעלת מגנזיום היא נדירה מאוד ומתרחשת בעיקר אצל אנשים עם בעיית כליות לאחר צריכה של כ 3000 מ"ג.
אז אתה יכול להיות רגוע.

זאת לא הייתה הכוונה שלי שזה משהו רע.
פשוט אני צורך 200-500 מ"ג ביום ופחדתי שיהיו לי בעיות בשילוב של זה והראקוטן.
תודה על התגובה.

מישהו פעם הביא אבקת חלבון מאנגליה במקרה? ויודע אם זה משתלם?
במזוודה משתלם במשלוח לא.

זאת לא הייתה הכוונה שלי שזה משהו רע.
פשוט אני צורך 200-500 מ"ג ביום ופחדתי שיהיו לי בעיות בשילוב של זה והראקוטן.
תודה על התגובה.

1. תשאל את הרופא המטפל
2. אתה כבר תראה לפי הבדיקות דם שעושים כל חודש

אפשר לערבב מנת קריאטין בכוס אספרסו או קפה שחור? למים החמים לא תיהיה השפעה כלשהיא על הקריאטין??

nuclear-explosion.jpg

אפשר לערבב מנת קריאטין בכוס אספרסו או קפה שחור? למים החמים לא תיהיה השפעה כלשהיא על הקריאטין??
זכור לי שהיה פעם מסמך שמרא השקפיאין (בקפה, לא מרוכז בטבליות) הוריד את הספיגה/אפקט של הקריאטין, אני לא זוכר מה זה היה בדיוק צריך לחפש.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית