נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הטעם ההכי נחשב של הנו אקספלוד?
אני לא בטוח שזה המקום אבל מה זה פרו הורמונים ונוטרי ויטמינים?
"פרו-הורמונים ופרו סטרואידים:
יש טעות רווחת אצל הרבה אנשים, פרו הורמונים ופרו סטרואידים הינם סטרואידים לכל דבר, מה שעשו לקחו את החומר עצמו, שינו לו משהו קטן במבנה הכימי כדי שיהיה חוקי.
מה שקורה, אומנם הפעולה שלו קצת משתנה, אך הרב נשאר אותו דבר. כולל הרעילות לכבד.
הבעיה בשימוש של פרו-הורמונים הם התוצאות, קשה לשמור על התוצאות, בד"כ צפי לעליה של 4-5 ק"ג שיורדים לאחר זמן מה."
1. זה מוריד אבל לא בהרבה, כמו כן אין לדעת כמה.1. זה לא מוריד מהערך הקלורי?
2. תודה.
3. אני עושה בנץ פרס ופול אובר בשכיבה על מיטה האם זה הופך את התרגיל ליותר קל או לפחות יעיל?
אני שוכב אם הראש על כיסא ואם הגוף באלכסון על המיטה כדי שהידיים יוכלו לרדת כמו שצריך בתרגיל, אני שומר על טכניקה פשוט אני עושה את זה על מיטה...
4. תודה.
עזרת הרבה.
לא שידוע אבל תלוי מה.
אם לדוגמא תקח פרו-הורמונים או שורפי שומן הדבר יכול להיות לא חכם.
(גם ויטמין A לא מומלץ בתקופה זו)
בתוך מולטי ויטמין או כתוסף נפרד כן.
אבקת חלבון אין בעיה.
בזמן שהייתי עם רקוטאן הפסקתי עם המולטיויטמין אבל לקחתי קריאטין ואבקת חלבון (ואומגה 3).
בסופו של דבר הכל תלוי בבדיקות דם שלך, אני עברתי כל חודש והכל היה תקין.
אתה מדבר כאילו מגנזיום זה משהו רע..אחד המינרלים המועילים והחשובים במיוחד בכל הנושא של שרירים.אם באבקה שאני לוקח יש 200 מ"ג מגנזיום לסקופ, ואני לוקח 1-2 סקופים ליום,
יכול להיגרם נזק?
אתה מדבר כאילו מגנזיום זה משהו רע..אחד המינרלים המועילים והחשובים במיוחד בכל הנושא של שרירים.
הרעלת מגנזיום היא נדירה מאוד ומתרחשת בעיקר אצל אנשים עם בעיית כליות לאחר צריכה של כ 3000 מ"ג.
אז אתה יכול להיות רגוע.
במזוודה משתלם במשלוח לא.מישהו פעם הביא אבקת חלבון מאנגליה במקרה? ויודע אם זה משתלם?
זאת לא הייתה הכוונה שלי שזה משהו רע.
פשוט אני צורך 200-500 מ"ג ביום ופחדתי שיהיו לי בעיות בשילוב של זה והראקוטן.
תודה על התגובה.
זכור לי שהיה פעם מסמך שמרא השקפיאין (בקפה, לא מרוכז בטבליות) הוריד את הספיגה/אפקט של הקריאטין, אני לא זוכר מה זה היה בדיוק צריך לחפש.אפשר לערבב מנת קריאטין בכוס אספרסו או קפה שחור? למים החמים לא תיהיה השפעה כלשהיא על הקריאטין??
במזוודה משתלם במשלוח לא.
במזוודה ברור אבא שלי חוזר משם עוד שבוע. אתה יודע כמה זה מחיר סביר שם לדלי של אופטימום???