הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,271
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,271
12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

אני צריך מגנזיום , אבץ וB6 אני מקבל מספיק מהמולטי , קצת קשה לי לבטוח בחברות בארץ מעגלים פה יותר מידי פינות

סופהרב חברת בת של סולגאר - שתיהן טובות
אם בא לך לשלם יותר אז בכיף

שתי שאלות לגבי נוזלים:
האם יש מקסימום של משקל שאפשר לעלות מנוזלים כלומר כשמתחילים מסה?

ומשה אמרת שכדאי לעשות אירובי כדי לדלל נוזלים, האם יש משהו מיוחד באירובי? או שגם הזעה מלעמוד בשמש מדללת נוזלים?

שתי שאלות לגבי נוזלים:
האם יש מקסימום של משקל שאפשר לעלות מנוזלים כלומר כשמתחילים מסה?

ומשה אמרת שכדאי לעשות אירובי כדי לדלל נוזלים, האם יש משהו מיוחד באירובי? או שגם הזעה מלעמוד בשמש מדללת נוזלים?

מצטרף לשאלה בקשר לנוזלים,סאונה אחרי אימון אירובי עושה טוב את העבודה במטרה לדלל נוזלים במאסה?

מצטרף לשאלה בקשר לנוזלים,סאונה אחרי אימון אירובי עושה טוב את העבודה במטרה לדלל נוזלים במאסה?

יש נוזלים ויש נוזלים
יש את מאגרי הגליקוגן - שהם הרוב וכדי לרוקן אותם צריך להימנע מפחמימה, אפשר לזרז ע"י אירובי
יש מאגרי מים שזה סאונה יכולה לעזור כי אתה מזיע, להמנע מנתרן שסופח נוזלים, לא לשתות, ובמקרים קיצוניים (תחרות BB) לקחת משתנים.

אבל במקרה שלא עושים AD, משה אמר שכדי להיראות פחות נוזלייםעושים אירובי השאלה האם גם סאונה או סתם הזעה עושים את העבודה או שיש משהו פציפי באירובי
?

אירובי מדלל מלחים בין היתר נתרן. כמו כן יש דילול של גליקוגן, אומנם מינורי אם אוכלים פחמימות בכמויות אבל עדיין יש משהו.
יש עוד המון יתרונות לאירובי, יש כמה מסמכים אחרונים שזה עוזר לסינטוז טוב יותר של גילוקגן, מגדיל בין היתר מאגרי גליקוגן אבל לא בצורה משמעותית.
בכל מקרה צריך לחכות לדברים ממשיים יותר, אני לא רואה למה לא לסיים את האימון עם כמה עשרות דקות של אירובי קל-בינוני (50-60%) במסה, אלא אם המטרה הראשונית היא המשקל על המוט שאכן תיתכן פגיעה במטרה זו.

אירובי מדלל מלחים בין היתר נתרן. כמו כן יש דילול של גליקוגן, אומנם מינורי אם אוכלים פחמימות בכמויות אבל עדיין יש משהו.
יש עוד המון יתרונות לאירובי, יש כמה מסמכים אחרונים שזה עוזר לסינטוז טוב יותר של גילוקגן, מגדיל בין היתר מאגרי גליקוגן אבל לא בצורה משמעותית.
בכל מקרה צריך לחכות לדברים ממשיים יותר, אני לא רואה למה לא לסיים את האימון עם כמה עשרות דקות של אירובי קל-בינוני (50-60%) במסה, אלא אם המטרה הראשונית היא המשקל על המוט שאכן תיתכן פגיעה במטרה זו.
50-60% מ"הדופק המקסימלי"? היום רצתי על איזה 70-85% במשך 20 דקות 😳 זה רע?

עם SS כן, תוכניות אחרות צריך לבחון את כל הפרמטרים.
תוכנית בעצימות גבוהה כמו SS לא תלך יחד עם אירובי עצים, צריך לדעת במה להתמקד או לסבול את ההתקדמות ה"איטית" יותר שתתבטא בסופו של דבר בדילודיים רבים במיוחד בתרגיל סקוואט ודדליפט.

לא חושב ש20 דקות של אירובי שהוא לא אינטרוולים או קרוספיט 3 פעמים בשבוע יפגע במשהו, צריך לאכול טוב פשוט. יש אנשים שאומרים שזה דווקא עוזר עם תאבון והתאוששות, לפחות בהרגשה

אם השתן שלי כל הזמן זוהר מהמולטיויטמין, איך אני אמור לדעת אם אני שותה מספיק? הרי עד עכשיו הייתי יודע אם הוא שקוף

כשאתה לא שותה מספיק השתן זוהר בצבע כהה ויש לו ריח חריף.

אהה אז המצב תקין...
ועוד שאלה כמה משקל מנוזלים הגיוני לעלות במאסה?

תלוי בתאי שומן וגנטיקה ככלל וכמה פחמימות אוכלים ואם עושים אירובי ואם אוכלים נתרן וכו' וכו'
אחד יעלה 1 ק"ג השני יעלה 5 ק"ג והשלישי 8 ק"ג, אין טווחים.

עוד כמה שאלות מפגרות..
1.פחמימה מהירה לפני האימון תעזור?
2.אמרת שעם יש נפילות של סוכר אז עדיף שלא,איך אני יודע עם יש לי נפילות סוכר?
3.עם אני רץ פעמיים בשבוע זה מזיק לתוכנית?
4.בימי ראשון ושני יש לי ספורט והאימון האחרון שלי בשבוע הוא ביום שישי ככה שזה פוגע לי בהתאששות,ביום שאני בשיעור ספורט עושה ריצה או משהו כזה,אני אמור ללכת למכון באותו יום?כי תמיד בימים שיש לי ספורט הרגליים שלי קרועות..

1. תלוי בתפריט
2. לאכול פחמימה עם GI גבוה ואם לאחר חצי שעה אתה מרגיש עייף/רוצה למות, יש לך נפילת סוכר
3. איזו תוכנית? SS? כן, אבל תלוי בעצימות ובאילו ימים בדיוק. הדבר גם תלוי בהתאוששות של הגוף והגנטיקה לכך.
4. שיעורי ספורט נועדו כדי לנוח בהם ולא לעשות בהם שום דבר, שב בצד תישן על ספסל.

4.זה לא ממש אופציה מבחינתי.כל כיתה ח' וט' עשיתי את זה ,אני כרגע על נכשל ואני מאוד רוצה להוציא תעודת בגרות מלאה.אבל אני חושב שהבנתי את הכיוון.פשוט להשתתף במבחנים וכשיש סתם תרגולים וזה לא להתאמץ..
3.SS,כן.ריצות אני עושה פעמיים בשבוע ב80-90% בד"כ בימי שלישי וחמישי/שבת כאשר האימונים אצלי באופן קבוע בשני,רביעי ושישי.

4.זה לא ממש אופציה מבחינתי.כל כיתה ח' וט' עשיתי את זה ,אני כרגע על נכשל ואני מאוד רוצה להוציא תעודת בגרות מלאה.אבל אני חושב שהבנתי את הכיוון.פשוט להשתתף במבחנים וכשיש סתם תרגולים וזה לא להתאמץ..
3.SS,כן.ריצות אני עושה פעמיים בשבוע ב80-90% בד"כ בימי שלישי וחמישי/שבת כאשר האימונים אצלי באופן קבוע בשני,רביעי ושישי.
זה די יפגע לך בהתקדמות בSS אבל מצד שני אם אתה עושה 20 דקות על 80-90% באופן קבוע במבחן אתה תפתיע את כולם 😃

80-90% זה פוגע מאוד בהתאוששות זה נורא עצים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית