נק' מוניטין:
58,706
- 103,271
- 12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני צריך מגנזיום , אבץ וB6 אני מקבל מספיק מהמולטי , קצת קשה לי לבטוח בחברות בארץ מעגלים פה יותר מידי פינות
שתי שאלות לגבי נוזלים:
האם יש מקסימום של משקל שאפשר לעלות מנוזלים כלומר כשמתחילים מסה?
ומשה אמרת שכדאי לעשות אירובי כדי לדלל נוזלים, האם יש משהו מיוחד באירובי? או שגם הזעה מלעמוד בשמש מדללת נוזלים?
מצטרף לשאלה בקשר לנוזלים,סאונה אחרי אימון אירובי עושה טוב את העבודה במטרה לדלל נוזלים במאסה?
50-60% מ"הדופק המקסימלי"? היום רצתי על איזה 70-85% במשך 20 דקות 😳 זה רע?אירובי מדלל מלחים בין היתר נתרן. כמו כן יש דילול של גליקוגן, אומנם מינורי אם אוכלים פחמימות בכמויות אבל עדיין יש משהו.
יש עוד המון יתרונות לאירובי, יש כמה מסמכים אחרונים שזה עוזר לסינטוז טוב יותר של גילוקגן, מגדיל בין היתר מאגרי גליקוגן אבל לא בצורה משמעותית.
בכל מקרה צריך לחכות לדברים ממשיים יותר, אני לא רואה למה לא לסיים את האימון עם כמה עשרות דקות של אירובי קל-בינוני (50-60%) במסה, אלא אם המטרה הראשונית היא המשקל על המוט שאכן תיתכן פגיעה במטרה זו.
זה די יפגע לך בהתקדמות בSS אבל מצד שני אם אתה עושה 20 דקות על 80-90% באופן קבוע במבחן אתה תפתיע את כולם 😃4.זה לא ממש אופציה מבחינתי.כל כיתה ח' וט' עשיתי את זה ,אני כרגע על נכשל ואני מאוד רוצה להוציא תעודת בגרות מלאה.אבל אני חושב שהבנתי את הכיוון.פשוט להשתתף במבחנים וכשיש סתם תרגולים וזה לא להתאמץ..
3.SS,כן.ריצות אני עושה פעמיים בשבוע ב80-90% בד"כ בימי שלישי וחמישי/שבת כאשר האימונים אצלי באופן קבוע בשני,רביעי ושישי.