הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

שאלה על מידות.
כמה גרם חמאת בוטנים יש בכף וכמה בכפית? (כששני הכלים מלאים בצורה בינונית,עם גבעה קטנה).

shay1b:
ויטמין C כולם אותו הדבר בסופו של דבר, תבדוק מינון לכדור,
יש כדורי למציצה ויש כדורים לבליעה, הכי טוב לדעתי זה לבלוע ולא להתעסק עם זה יותר מידי.
רק תקח בחשבון שאם אתה לוקח מולטי-ויטמין יש שם כמות נכבדה של ויטמין C.

Vibryll:
בכפית גדושה 7-8 גרם
בכף גדושה 15 גם בערך.

shay1b:
ויטמין C כולם אותו הדבר בסופו של דבר, תבדוק מינון לכדור,
יש כדורי למציצה ויש כדורים לבליעה, הכי טוב לדעתי זה לבלוע ולא להתעסק עם זה יותר מידי.
רק תקח בחשבון שאם אתה לוקח מולטי-ויטמין יש שם כמות נכבדה של ויטמין C.

Vibryll:
בכפית גדושה 7-8 גרם
בכף גדושה 15 גם בערך.
דווקא במולטיויטמין אין הרבה בד"כ זה 200-400 מ"ג למנה.

דווקא במולטיויטמין אין הרבה בד"כ זה 200-400 מ"ג למנה.

ועם התזונה הנלווה באותו היום, אפשר להגיע למינון גבוה (טוב מי אני שאדבר גם לוקח מולטי, וגם ויטמין C ביום) :120ag:

לפי כל ה "גורויים" למינהם ממליצים על 3~ גרם ויטמין C ביום, לדעתי מוגזם אני לוקח 1 גרם בנפרד, 2 מולטי (יש שם עוד איזה 400 מ"ג) ואני אוכל 6-7 ירקות ביום (בינהם עגבניות ופלפל אדום שיש שם מספיק)

בגלל זה אני שואל על כדור שיש בו 500 מ"ג ולא 1000.
ושאלתי אם אפשר לבלוע את זה כי אין לי כוח להתעסק עם זה, לא סתם שאלתי אם מישהו ניסה את זה...

ובאופטימן יש 100 מ"ג ויטמין סי לכדור שזה מה שאני לוקח מה שבערך יוצא לי 600 מ"ג ביום ויטמין סי

קח 1 גרם מבחוץ ואת המולטי ותאכל ירקות.

הבנתי שיש חמאת בוטנים טובה ויש סתם ג'אנק כמו כל הסקיפי למיניהם.
יש למישהו המלצה לחמאת בוטנים איכותית שאפשר לשלב בתפריט?

יש לי שאלה, איזה משקל אפשר לדחוף להזמנה בלי שיהיו בעיות? לא רציתי לפתוח אשכול במיוחד בשביל זה בפעם השלישית... אני פשוט רוצה לדעת בכללי, עד 200$ דולר ו6 קילו זה בסדר?
הנה מה שאני מתכוון להזמין
Optimum Micronized Creatine Powder, 1200 Grams
Prolab Caffeine, 200mg/100 Tabs
AST Multi Pro 32X, 200 Caplets
Optimum 100% Whey Protein, 2 Lbs., Caramel Toffee Fudge
Optimum 100% Whey Protein, 2 Lbs., Banana Cream
Optimum 100% Whey Protein, 2 Lbs., Double Rich Chocolate

סה"כ כולל משלוח: 178.88$ (לא כולל מע"מ כי אותו משלמים בנפרד, נכון?)
יעשו לי בעיות עם זה?

מה המשלוח הכי גדול שמישהו כאן אי פעם עשה בלי שיהיו בעיות?

תודה.

יש לי שאלה, איזה משקל אפשר לדחוף להזמנה בלי שיהיו בעיות? לא רציתי לפתוח אשכול במיוחד בשביל זה בפעם השלישית... אני פשוט רוצה לדעת בכללי, עד 200$ דולר ו6 קילו זה בסדר?
הנה מה שאני מתכוון להזמין
Optimum Micronized Creatine Powder, 1200 Grams
Prolab Caffeine, 200mg/100 Tabs
AST Multi Pro 32X, 200 Caplets
Optimum 100% Whey Protein, 2 Lbs., Caramel Toffee Fudge
Optimum 100% Whey Protein, 2 Lbs., Banana Cream
Optimum 100% Whey Protein, 2 Lbs., Double Rich Chocolate

סה"כ כולל משלוח: 178.88$ (לא כולל מע"מ כי אותו משלמים בנפרד, נכון?)
יעשו לי בעיות עם זה?

מה המשלוח הכי גדול שמישהו כאן אי פעם עשה בלי שיהיו בעיות?

תודה.

אני באמת לא מבין למה לקנות 3 קופסאות של 900 גרם אבקה בכמה טעמים (תקנה אחתוזהוא), שלדעתי סתם מייקרת את המחיר הכולל, תקנה אחת גדולה וזהוא (ועדיף לקנות בארץ)

אני באמת לא מבין למה לקנות 3 קופסאות של 900 גרם אבקה בכמה טעמים (תקנה אחתוזהוא), שלדעתי סתם מייקרת את המחיר הכולל, תקנה אחת גדולה וזהוא (ועדיף לקנות בארץ)
אני אוהב גיוון אחי, בננה וטופי פאדג' בחיים לא ניסיתי אז אני לא רוצה להיתקע עם דלי גדול במקרה שאני לא אוהב את הטעם. אתה צודק זה יוצא יותר יקר מלהזמין דלי אחד גדול ואפילו יותר יקר מלהזמין אחד גדול ואחד קטן אז אני צריך לשקול את העניין. ואני יכול להוכיח שבארץ זה עדיין יותר יקר אבל אני לא רוצה סתם להתווכח. אבל אתה יודע אם זה אמור לעבור?

רשום שבמנה אחת (3 כדורים) אלו הכמויות למנה., תחלק ב3 ותקבל כמה בכל כדור יש

כן, אבל למה הם התכוונו שהם הוסיפו עוד 2,400 מ"ג ZMA שורה למטה (מוקף בעיגול בתמונה)

kmdmnma20znz.jpg
[/URL][/IMG]

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית