נק' מוניטין:
58,706
- 103,279
- 12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהו ניסה פעם להוסיף קפה נמס בטעם כלשהו לשייק חלבון עם חלב,שווה ניסיון?
כן כן ושוב כן.
עם הקרם עוגיות שלא יכלתי לסבול.
שמתי כפית נס קפה בפנים עם חלב,ונהיה לזה טעם של מוקה.
זה מעולה
של איזו חברה הקרם עוגיות שלא יכלת לסבול?
לא, אבל אני בטוח שהטעם שלו מגעיל בצורה מחרידה.
למה אתה בטוח בזה?לא, אבל אני בטוח שהטעם שלו מגעיל בצורה מחרידה.
אני רק הולך להגיב על הנושאים שיש לי מושג כלשהו לגביהם.משה מצטער על ההתנהגות המגעילה שלי..אני יודע שנשמעתי כ"מיסתלבט" בעניין הארג'נין אבל ממש לא.
אני פשוט ירכז את השאלות החשובות שלי לפי מספרים וזהו.עם אתה יכול תענה.
1.האם זה בסדר לשים את הקריאטין במקרר?
2.האם צריך להשים את האומגה 3 במקרר?או שעדיף במקפיא?פעם bentzrum אמר משהו בנוגע לכך.
3.בשביל לראות שינוי מבחינת זיכרון ומצבי רוח ויכולת לימודים עם אקח 6 כל יום{180,120} אני אוכל לראות שינויים מהר?
4.יש לי כל מיני הרגשות לא נעימות אחרי הגיינר כגון בחילות,צורך לשירותים וכו'.זה פרפקט 3000,וזה שאני לוקח אותו עם חלב.אז התופעות הם מחלב?כי יש פחות בחילות עם מים.אבל גם הטעם יותר מגעיל.
5.עכשיו ברצינות,הייתה לי השפעה על איבר המין אחרי האימון,ולקחתי ארג'נין עם קפאין.זה לא פסיכולוגי כי לא יודע אני יגיד לך את האמת נסיתי הכל בשביל להגיע לזקפה ולא הצלחתי.לא יכלתי לשלוט על איבר המין.וזה עבר רק אחרי יום וחצי.זה אחת מתופעות הלוואי?
6.אחרי האימון הלב שלי פעם ממש ממש חזק ולא הלכתי לגקוזי/בריכה/סאונה אחרי האימון.זה בגלל הקפאין?מסוכן?
7.אחי הגדול שלח לי גם 2 תוספים שאני לא מכיר:הראשון SAMe Gold,
SAMe (S-adenosyl-L-methionine-tosylate-disulfate) (yielding 400 mg S-adenosyl-L-methionine)
וראיתי שזה עולה 35 דולר באינטרנט,ובכלל לא ביקשתי ממנו לשלוח את זה.
http://www.evitamins.com/product.asp?pid=5264#;
מה זה עושה?כדאי להשתמש בזה?
התוסף השני:Super Colon Cleanse
Amount Per Serving % Daily Value
Calories 10
Total Carbohydrate 1 gr <1%
Dietary Fiber 0 gr 3%
Iron 1 gr 6%
Psyllium Husk powder 1 gr *
Senna Powder 576 Milligrams
זה מה שזה מכיל.
אני מבין שזה לבריאות וכל זה אבל כדאי להשתמש?גם אמא שלי שואלת לגבי זה כי היא אולי רוצה גם להשתמש אני פשוט לא יודע מה זה.
ולא שאני חושב שזה פוגע בגדילה .
ותודה מראש!
עוד שאלה דבילית לאוסף:
האם כששוכבים בים ומשתזפים הגוף שורף יותר קלוריות מאשר אני סתם אשכב בבית? (הפעולה היא אותה פעולה הרי, אב האם בגלל תנאי מזג האוויר הוא שורף יותר)
לא.
לאומת זאת אם תהיה באמבט קרח,אז אתה כן תשרוף יותר קלוריות.
ואם ממש חם, הוא לא צריך יותר כדי לקרר את עצמו?