הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

איך אפשר להיכשל בספורט גם אם לא מצליחים לעשות את מה שמבקשים מקבלים עובר על הנסיון.

מישהו ניסה פעם להוסיף קפה נמס בטעם כלשהו לשייק חלבון עם חלב,שווה ניסיון?

מישהו ניסה פעם להוסיף קפה נמס בטעם כלשהו לשייק חלבון עם חלב,שווה ניסיון?

כן כן ושוב כן.
עם הקרם עוגיות שלא יכלתי לסבול.
שמתי כפית נס קפה בפנים עם חלב,ונהיה לזה טעם של מוקה.
זה מעולה

לי יש אופטימום בננה,נראה איך יהיה הטעם.😃

הקרם עוגיות של אופטיום גם לי היה מגעיל, ודווקא של ISS היה מעדן

משה מצטער על ההתנהגות המגעילה שלי..אני יודע שנשמעתי כ"מיסתלבט" בעניין הארג'נין אבל ממש לא.
אני פשוט ירכז את השאלות החשובות שלי לפי מספרים וזהו.עם אתה יכול תענה.
1.האם זה בסדר לשים את הקריאטין במקרר?
2.האם צריך להשים את האומגה 3 במקרר?או שעדיף במקפיא?פעם bentzrum אמר משהו בנוגע לכך.
3.בשביל לראות שינוי מבחינת זיכרון ומצבי רוח ויכולת לימודים עם אקח 6 כל יום{180,120} אני אוכל לראות שינויים מהר?
4.יש לי כל מיני הרגשות לא נעימות אחרי הגיינר כגון בחילות,צורך לשירותים וכו'.זה פרפקט 3000,וזה שאני לוקח אותו עם חלב.אז התופעות הם מחלב?כי יש פחות בחילות עם מים.אבל גם הטעם יותר מגעיל.
5.עכשיו ברצינות,הייתה לי השפעה על איבר המין אחרי האימון,ולקחתי ארג'נין עם קפאין.זה לא פסיכולוגי כי לא יודע אני יגיד לך את האמת נסיתי הכל בשביל להגיע לזקפה ולא הצלחתי.לא יכלתי לשלוט על איבר המין.וזה עבר רק אחרי יום וחצי.זה אחת מתופעות הלוואי?
6.אחרי האימון הלב שלי פעם ממש ממש חזק ולא הלכתי לגקוזי/בריכה/סאונה אחרי האימון.זה בגלל הקפאין?מסוכן?
7.אחי הגדול שלח לי גם 2 תוספים שאני לא מכיר:הראשון SAMe Gold,
SAMe (S-adenosyl-L-methionine-tosylate-disulfate) (yielding 400 mg S-adenosyl-L-methionine)
וראיתי שזה עולה 35 דולר באינטרנט,ובכלל לא ביקשתי ממנו לשלוח את זה.
http://www.evitamins.com/product.asp?pid=5264#;
מה זה עושה?כדאי להשתמש בזה?
התוסף השני:Super Colon Cleanse
Amount Per Serving % Daily Value

Calories 10

Total Carbohydrate 1 gr <1%

Dietary Fiber 0 gr 3%

Iron 1 gr 6%

Psyllium Husk powder 1 gr *

Senna Powder 576 Milligrams

זה מה שזה מכיל.

אני מבין שזה לבריאות וכל זה אבל כדאי להשתמש?גם אמא שלי שואלת לגבי זה כי היא אולי רוצה גם להשתמש אני פשוט לא יודע מה זה.

ולא שאני חושב שזה פוגע בגדילה .
ותודה מראש!

משה מצטער על ההתנהגות המגעילה שלי..אני יודע שנשמעתי כ"מיסתלבט" בעניין הארג'נין אבל ממש לא.
אני פשוט ירכז את השאלות החשובות שלי לפי מספרים וזהו.עם אתה יכול תענה.
1.האם זה בסדר לשים את הקריאטין במקרר?
2.האם צריך להשים את האומגה 3 במקרר?או שעדיף במקפיא?פעם bentzrum אמר משהו בנוגע לכך.
3.בשביל לראות שינוי מבחינת זיכרון ומצבי רוח ויכולת לימודים עם אקח 6 כל יום{180,120} אני אוכל לראות שינויים מהר?
4.יש לי כל מיני הרגשות לא נעימות אחרי הגיינר כגון בחילות,צורך לשירותים וכו'.זה פרפקט 3000,וזה שאני לוקח אותו עם חלב.אז התופעות הם מחלב?כי יש פחות בחילות עם מים.אבל גם הטעם יותר מגעיל.
5.עכשיו ברצינות,הייתה לי השפעה על איבר המין אחרי האימון,ולקחתי ארג'נין עם קפאין.זה לא פסיכולוגי כי לא יודע אני יגיד לך את האמת נסיתי הכל בשביל להגיע לזקפה ולא הצלחתי.לא יכלתי לשלוט על איבר המין.וזה עבר רק אחרי יום וחצי.זה אחת מתופעות הלוואי?
6.אחרי האימון הלב שלי פעם ממש ממש חזק ולא הלכתי לגקוזי/בריכה/סאונה אחרי האימון.זה בגלל הקפאין?מסוכן?
7.אחי הגדול שלח לי גם 2 תוספים שאני לא מכיר:הראשון SAMe Gold,
SAMe (S-adenosyl-L-methionine-tosylate-disulfate) (yielding 400 mg S-adenosyl-L-methionine)
וראיתי שזה עולה 35 דולר באינטרנט,ובכלל לא ביקשתי ממנו לשלוח את זה.
http://www.evitamins.com/product.asp?pid=5264#;
מה זה עושה?כדאי להשתמש בזה?
התוסף השני:Super Colon Cleanse
Amount Per Serving % Daily Value

Calories 10

Total Carbohydrate 1 gr <1%

Dietary Fiber 0 gr 3%

Iron 1 gr 6%

Psyllium Husk powder 1 gr *

Senna Powder 576 Milligrams

זה מה שזה מכיל.

אני מבין שזה לבריאות וכל זה אבל כדאי להשתמש?גם אמא שלי שואלת לגבי זה כי היא אולי רוצה גם להשתמש אני פשוט לא יודע מה זה.

ולא שאני חושב שזה פוגע בגדילה .
ותודה מראש!
אני רק הולך להגיב על הנושאים שיש לי מושג כלשהו לגביהם.

אני שם את האומגה 3 במקרר כמו שרשום על הקופסא, לא יודע לגבי קריאטין אבל זה לא נראה לי רעיון ממש טוב לשים אבקה במקרר בגלל הלחות.
3. תלוי מאוד בעוצמת אפקט הפלצבו 😃 אני הרגשתי שיפור אפילו אחרי יום ואני בטוח שחלק נכבד מזה הוא האפקט הפסיכולוגי 😃

5. מה זאת אומרת השפעה על איבר המין? רק זה שהוא לא עמד לך? לי אחרי אימון בכלל אין חשק, ובכללי אין לי חשק כמו לפני כמה שנים שהייתי מקבל התקפי חרמנות... בכללי בעיות בזקפה זה פסיכולוגי בהמון מהמקרים. ובכלל איך ומתי עלית על הבעיה הזאת? ניסית לאונן במקלחת של החד"כ? (סתם צוחק אל תיפגע 😛) יכול להיות שבהתחלה היית עייף מהאימון אז לא עמד לך, זה הלחיץ אותך והמשכת לנסות בלחץ, יחד עם הפחד מהדופק הגבוה שנגרם מהקפאין יחד עם כל הסיפור, החבר הקטן לא תיפקד טוב תחת לחץ.

תודה אחי,תראה לא יודע בדיוק מה קרה שם אבל כן לא עמד וקצת קוטן בגודל.
ותודה

עוד שאלה דבילית לאוסף:

האם כששוכבים בים ומשתזפים הגוף שורף יותר קלוריות מאשר אני סתם אשכב בבית? (הפעולה היא אותה פעולה הרי, אב האם בגלל תנאי מזג האוויר הוא שורף יותר)

עוד שאלה דבילית לאוסף:

האם כששוכבים בים ומשתזפים הגוף שורף יותר קלוריות מאשר אני סתם אשכב בבית? (הפעולה היא אותה פעולה הרי, אב האם בגלל תנאי מזג האוויר הוא שורף יותר)

לא.
לאומת זאת אם תהיה באמבט קרח,אז אתה כן תשרוף יותר קלוריות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית