אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

מה הקשר לאינדקס הנמוך?
תאכל לחם לבן, אורז, פסטה, תפוח אדמה עם מנת שומן טובה האינדקס הגילקמי יורד דרסטית, אבל למה להסתכל עליו מלכתחילה.

כי אני לא הולך לאכול ב25 השעות הקרובות שאחריו ואני רוצה שכל הפחמימות יפורקו בקצב איטי

אם עושים שבוע הפסקה מאימונים, באיזה מאזן אני צריך להיות בשבוע הזה מהבחינה הקלורית?

אתה יכול להמשיך עם אותה צריכה של קלוריות כמו בשאר הימים (אני אוהב לעשות בשבוע המנוחה 4 ימים רגילים, ו3 ימים אחרונים מוריד טיפה קלוריות)

תודה רבה, ועד שאלה קטנה: מחר אני רוצה להתאמן ישר כשאני קם כי סגרים תמכון מוקדם, נראה לי שלא כל כך פשוט והגיוני ללכת בלי להכניס משהו לפה, יש אולי איזה המלצה מה אוכלים לפני אימון כזה שהוא ישר כשקמים ואת כמובן אחרי הצום של הלילה?

תודה רבה, ועד שאלה קטנה: מחר אני רוצה להתאמן ישר כשאני קם כי סגרים תמכון מוקדם, נראה לי שלא כל כך פשוט והגיוני ללכת בלי להכניס משהו לפה, יש אולי איזה המלצה מה אוכלים לפני אימון כזה שהוא ישר כשקמים ואת כמובן אחרי הצום של הלילה?
אני הייתי אוכל דגני בוקר עם חלב וסקופ חלבון ועף לאימון 😃 זה גם הדבר הכי מהיר שיש.

נשמע קצת כבד ללכת אחרי דבר כזה לאימון ואני מחפש משהו זריז שאפשר לאכול על הדרך אין לי זמן סוגרים תמכון ב12 ואני לא קם מוקדם

נשמע קצת כבד ללכת אחרי דבר כזה לאימון ואני מחפש משהו זריז שאפשר לאכול על הדרך אין לי זמן סוגרים תמכון ב12 ואני לא קם מוקדם
שייק חלבון על בסיס חלב ותדחוף לשייק פירות אם בא לך.

סבבה אחי תודה על העזרה.

אבן סתם שאלה יש היגיון מיוחד לחלבון?? איך בדיוק זה יכניס אנרגיה לפני האימון?

סבבה אחי תודה על העזרה.

אבן סתם שאלה יש היגיון מיוחד לחלבון?? איך בדיוק זה יכניס אנרגיה לפני האימון?
הגוף יכול להמיר חלבון לאנרגיה, עדיף שבאמת תדחוף איזה פרי או שניים לשייק או בנפרד, החלבון גם יעזור להקפיץ את האינסולין ואני חושב שהוא יכול לתרום לסינתזת החלבון בשריר. אל תשכח שהשייק צריך להיות על בסיס חלב שנותן לך גם פחמימות ושומן כמקור אנרגיה.

אוקי זה אשכול השאלות המפגרות אז הנה אני מפגיז בשתיים.

אחת היא מפגרת בגלל שאני מאמין שקשה לענות עליה באינטרנט: איפה משיגים אפדרין ? 😃
השאלה השנייה היותר מפגרת היא: האם לרוטב טבסקו (פלפל חריף) יש איזשהו אפקט תרמוגני ? 😃

אוקי זה אשכול השאלות המפגרות אז הנה אני מפגיז בשתיים.

אחת היא מפגרת בגלל שאני מאמין שקשה לענות עליה באינטרנט: איפה משיגים אפדרין ? 😃
השאלה השנייה היותר מפגרת היא: האם לרוטב טבסקו (פלפל חריף) יש איזשהו אפקט תרמוגני ? 😃

1.לא פה
2.למה שיהיה?

הגוף יכול להמיר חלבון לאנרגיה, עדיף שבאמת תדחוף איזה פרי או שניים לשייק או בנפרד, החלבון גם יעזור להקפיץ את האינסולין ואני חושב שהוא יכול לתרום לסינתזת החלבון בשריר. אל תשכח שהשייק צריך להיות על בסיס חלב שנותן לך גם פחמימות ושומן כמקור אנרגיה.

סבבה אחי תודה, ואחרי האימון מה?
קראתי תמאמר של ארוחה אחרי אימון שבעים פעם ותמיד מסייגים את זה לגבי עם אכלת ארוחה מלאה מתישהו לפני. במקרה הזה אין ממש ארוחה באותו יום, אז אחרי האימון חייבים לאכול אבל השאלה אם יש יתרון לפחמימות שמקפיצות אינסולין כמו סוכר ענבים, או שאני יכול לאכול אחרי האימון ארוחת בוקר נורמלית עם שומן חלבון פחמימות סיבים וכו?

סבבה אחי תודה, ואחרי האימון מה?
קראתי תמאמר של ארוחה אחרי אימון שבעים פעם ותמיד מסייגים את זה לגבי עם אכלת ארוחה מלאה מתישהו לפני. במקרה הזה אין ממש ארוחה באותו יום, אז אחרי האימון חייבים לאכול אבל השאלה אם יש יתרון לפחמימות שמקפיצות אינסולין כמו סוכר ענבים, או שאני יכול לאכול אחרי האימון ארוחת בוקר נורמלית עם שומן חלבון פחמימות סיבים וכו?
אם צמת 8-12 שעות לפני אימון אז פחמימה לאחר האימון תהיה נחוצה.

כן צמתי, כאילו ישנתי לפני האימון איזה שמונה שעות.

אבל זה משנה איזה פחמימה או שאני יכול למשל לאכול אחרי האימון שייק עם שיבולת שועל ואבקת חלבון? (כאילו אם זה חשוב שזו תהיה פחמימה עם אינדקס גליקמי גבוה או שאפשר ממשהו עם סיבים)

טוב נדע לפעם הבאה...

הייתי כל כך רעב אחרי האימון שפשוט שתיתי תאבקה כמו תמיד ודחפתי איזה קערה של שיבולת שועל עם חלב מקווה שזה יעשה גם תעבודה!

שתית שייק לפני? אם כן תהיה בטוח שהאינסולין היה בסדר גמור.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית