נק' מוניטין:
58,706
- 103,279
- 12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אני לא הולך לאכול ב25 השעות הקרובות שאחריו ואני רוצה שכל הפחמימות יפורקו בקצב איטי
אני הייתי אוכל דגני בוקר עם חלב וסקופ חלבון ועף לאימון 😃 זה גם הדבר הכי מהיר שיש.תודה רבה, ועד שאלה קטנה: מחר אני רוצה להתאמן ישר כשאני קם כי סגרים תמכון מוקדם, נראה לי שלא כל כך פשוט והגיוני ללכת בלי להכניס משהו לפה, יש אולי איזה המלצה מה אוכלים לפני אימון כזה שהוא ישר כשקמים ואת כמובן אחרי הצום של הלילה?
שייק חלבון על בסיס חלב ותדחוף לשייק פירות אם בא לך.נשמע קצת כבד ללכת אחרי דבר כזה לאימון ואני מחפש משהו זריז שאפשר לאכול על הדרך אין לי זמן סוגרים תמכון ב12 ואני לא קם מוקדם
הגוף יכול להמיר חלבון לאנרגיה, עדיף שבאמת תדחוף איזה פרי או שניים לשייק או בנפרד, החלבון גם יעזור להקפיץ את האינסולין ואני חושב שהוא יכול לתרום לסינתזת החלבון בשריר. אל תשכח שהשייק צריך להיות על בסיס חלב שנותן לך גם פחמימות ושומן כמקור אנרגיה.סבבה אחי תודה על העזרה.
אבן סתם שאלה יש היגיון מיוחד לחלבון?? איך בדיוק זה יכניס אנרגיה לפני האימון?
אוקי זה אשכול השאלות המפגרות אז הנה אני מפגיז בשתיים.
אחת היא מפגרת בגלל שאני מאמין שקשה לענות עליה באינטרנט: איפה משיגים אפדרין ? 😃
השאלה השנייה היותר מפגרת היא: האם לרוטב טבסקו (פלפל חריף) יש איזשהו אפקט תרמוגני ? 😃
2.למה שיהיה?
הגוף יכול להמיר חלבון לאנרגיה, עדיף שבאמת תדחוף איזה פרי או שניים לשייק או בנפרד, החלבון גם יעזור להקפיץ את האינסולין ואני חושב שהוא יכול לתרום לסינתזת החלבון בשריר. אל תשכח שהשייק צריך להיות על בסיס חלב שנותן לך גם פחמימות ושומן כמקור אנרגיה.
אם צמת 8-12 שעות לפני אימון אז פחמימה לאחר האימון תהיה נחוצה.סבבה אחי תודה, ואחרי האימון מה?
קראתי תמאמר של ארוחה אחרי אימון שבעים פעם ותמיד מסייגים את זה לגבי עם אכלת ארוחה מלאה מתישהו לפני. במקרה הזה אין ממש ארוחה באותו יום, אז אחרי האימון חייבים לאכול אבל השאלה אם יש יתרון לפחמימות שמקפיצות אינסולין כמו סוכר ענבים, או שאני יכול לאכול אחרי האימון ארוחת בוקר נורמלית עם שומן חלבון פחמימות סיבים וכו?